Dodaj do ulubionych

Normalny lekarz i żelazne sumienie

22.03.15, 01:08
O Boże! Jaki normalny lekarz, aż milo się czyta:
wyborcza.pl/duzyformat/1,139142,16171511,Debski__Jestem_z_pacjentka_na_dobre_i_na_zle.html
I pięknie odkrywa prawdę o tzw. "obrońcach życia" i klauzulatach sumiennych:
"Żonie jednego znanego przeciwnika diagnostyki prenatalnej robiłem amniopunkcję, w wielkiej tajemnicy, żonie obrońcy życia terminowałem ciążę z zespołem Downa. Pytałem: jak to jest, przecież jesteście przeciw? A oni mówili: słuchaj, to naprawdę "wyjątkowa sytuacja". Wyjątkowa, bo dotyczyła ich osobiście, a nie ich pacjentek. Bo dla pacjentek zawsze mają żelazne sumienie."
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 15:42
      Ale wzór dla młodziezy i dla ciebie tez ... Cztery razy skrobał te kobite od Chazana , u której 4 razy robiono in vitro i za kazdym razem skrobanka . Zrobiono za piatym razem - skad miala tyle kasy i tym razem poszła do genekologa od Chazana znanego z utrzymywania trudnych ciaz ale mimo wszystko - cos znowu z tym zapłodnieniem in vitro poszło nie tak i ów ginekolog najpierw wysłal ja do Uniwerku medycznego a tam ja wygnali wiec wysłał ja do Debskiego , który juz cztery razy dokonywał abopcji u tej samej pacjentki ale tym razem nie chcial bo sobie wymyślił , ze przekroczyła termin aborcji .... a co mieli ja zaniesc do skrobania ... I dalej debski zaczał wrzeszczec na Chazana ...Ale wzór do nasladowania ...
      • varshaviac Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 17:30
        deoand napisał:

> Ale wzór dla młodziezy i dla ciebie tez ... Cztery razy skrobał te kobite od Ch
        > azana , u której 4 razy robiono in vitro i za kazdym razem skrobanka . Zrobiono
        > za piatym razem - skad miala tyle kasy i tym razem poszła do genekologa od Cha
        > zana znanego z utrzymywania trudnych ciaz ale mimo wszystko - cos znowu z tym z
        > apłodnieniem in vitro poszło nie tak i ów ginekolog najpierw wysłal ja do Uniwe
        > rku medycznego a tam ja wygnali wiec wysłał ja do Debskiego , który juz cztery
        > razy dokonywał abopcji u tej samej pacjentki ale tym razem nie chcial bo sobie
        > wymyślił , ze przekroczyła termin aborcji .... a co mieli ja zaniesc do skroban
        > ia ... I dalej debski zaczał wrzeszczec na Chazana ...Ale wzór do nasladowania
        > ...

Nieznany jest mi temat, nie wiem o czym piszesz, wiec trudno mi się do tego odnieść. Sprecyzuj o co chodzi. Używaj przy tym normalnej terminologii, bo używanie terminologii wulgarnej nie czyni cie wiarygodnym i może spowodować, ze nikt nie będzie chciał czytać tego, co piszesz.
    • 0.9_procent Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 17:23
      Artykuł z czerwca 2014 roku - mniej więcej wtedy była afera z prof. Chazanem. Aktorka potrzebowała "rycerza na białym koniu" to go znalazła. Tyle, że ja już jestem za stary by w takich rycerzy wierzyć.

--
      Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na post - skasuj go.
      • varshaviac Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 17:31
        0.9_procent napisał:

> Artykuł z czerwca 2014 roku - mniej więcej wtedy była afera z prof. Chazanem. A
        > ktorka potrzebowała "rycerza na białym koniu" to go znalazła. Tyle, że ja już j
        > estem za stary by w takich rycerzy wierzyć.

A ile masz lat?

> --
        > Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na post - skasuj go.
        • 0.9_procent Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 19:39
          varshaviac napisała:

> A ile masz lat?
          Wystarczająco dużo, żeby nie wierzyć w rycerzy na białym koniu.

--
          • deoand Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 21:02
            Profesor debski - głowny borcjonalista w warszawie - o czym wiadomo a Chazan głowny przeciwnik aborcji i człowiek który podpisal deklaracje sumienia ... i zaczęła sie nagonka na Chazana a dyrektorował szpitalowi z 10 lat i nikomu to nie przeszkadzało . Przeczytaj raport oficjalny komisji Gronkiewicz waltz i wyciagnij wnioski . Profesor debski - nagle przyjaciekl kobiet od aborcji a tym konkretnym przypadku który posłuzył do usuniecia profesora Chazana - zamiast dokonac aborcji u swojej pacjentki u której dokonywal aborcji nie wykonal jej tylko wolał oskarżac chazana ... nieładnie ... aborcja = skrobanka - gdzie tu widzisz wulgaryzm ?? Nic nie jest czarno biale . Ponoc nadal kobiety rodza w Szpitalu gdzie juz prof Chazan nie jest Dyrektorem ale pozostali ciesza sie dobra opinia ... Medialnie mozna każdego zniszczyc albo wypromowac .
            • 0.9_procent Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 22:08
              Jesteś pewien, że to mnie chciałeś odpowiedzieć?

deoand napisał:

> ... Medialnie mozna każdego zniszczyc albo wypromowac .
              Właśnie o tym pisałem.

--
            • varshaviac Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 22:37
              deoand napisał:

> aborcja = skrobanka - gdzie tu widzisz
              > wulgaryzm ??

Ty tu nie widzisz wulgaryzmu?
              • do.ki Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 22:40
                A ty widzisz?
                • varshaviac Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 23:17
                  do.ki napisał:

> A ty widzisz?

Tak. I wulgaryzm i błąd językowy jednocześnie. "Skrobać" jako wulgarne określenie prawidłowego terminu "łyżeczkowanie", błąd - bo od wielu lat aborcji dokonuje się farmakologicznie, a nie przez łyżeczkowanie.
                  • klioes Znafffco od siedmu bolesci... 07.04.15, 21:55
                    varshaviac napisała:

> do.ki napisał:
                    >
                    > > A ty widzisz?
                    >
                    > Tak. I wulgaryzm i błąd językowy jednocześnie. "Skrobać" jako wulgarne określen
                    > ie prawidłowego terminu "łyżeczkowanie",

To znaczy jak ktos powie, ze sie skrobie olowkiem za uchem to jest WULGARNY???
                    A swoja droga, zerknij znafffco do byle podrecznika ginekologii,
                    o ile czytasz ksiazki, i przekonaj sie jak jest naprawde: czy termin "skrobanka"
                    aby na pewno nie egzystuje jako okreslenie pewnego zabiegu...

błąd - bo od wielu lat aborcji dokonuj
                    > e się farmakologicznie, a nie przez łyżeczkowanie.

Zapytalem brata (ginekologa). BREDZISZ, znafffco.
                    Wiekszosc aborcji to aborcje przy pomocy lyzki ginekologicznej lub ssaka.
                    • varshaviac Re: Znafffco od siedmu bolesci... 07.04.15, 22:37
                      klioes napisał:

> Zapytalem brata (ginekologa). BREDZISZ, znafffco.

Hehe, widzę, ze masz brata każdej specjalizacji :) A siostry co robią? Skrobanki u tego brata? :)

> Wiekszosc aborcji to aborcje przy pomocy lyzki ginekologicznej lub ssaka.

Przed 10 tyg. aborcja farmakologiczna.

• snajper55 Re: Znafffco od siedmu bolesci... 08.04.15, 04:03
                        varshaviac napisała:

> klioes napisał:
                        >
                        > > Zapytalem brata (ginekologa). BREDZISZ, znafffco.
                        >
                        > Hehe, widzę, ze masz brata każdej specjalizacji :) A siostry co robią? Skrobank
                        > i u tego brata? :)
                        >
                        > > Wiekszosc aborcji to aborcje przy pomocy lyzki ginekologicznej lub ssaka.
                        >
                        > Przed 10 tyg. aborcja farmakologiczna.

Ale jego brat lubi ssakiem.

S.
                        • klioes O widze, ze lewica pokazala swoj "poziom". 08.04.15, 11:56
                          snajper55 napisał:

> varshaviac napisała:
                          >
                          > > klioes napisał:
                          > >
                          > > > Zapytalem brata (ginekologa). BREDZISZ, znafffco.
                          > >
                          > > Hehe, widzę, ze masz brata każdej specjalizacji :) A siostry co robią? Sk
                          > robank
                          > > i u tego brata? :)
                          > >
                          > > > Wiekszosc aborcji to aborcje przy pomocy lyzki ginekologicznej lub
                          > ssaka.
                          > >
                          > > Przed 10 tyg. aborcja farmakologiczna.
                          >
                          > Ale jego brat lubi ssakiem.
                          >
                          > S.

Od mojego brata przyjacielu to sie - prosze grzecznie - od....ol.
                          Podobnie jak od innych wycieczek osobistych dopisywanych
                          w ramach komentarza, ktory niby nie jest skierowany do mnie.

Albo sie juz kompletnie, snajperku, staczasz.
                          Albo wychodzi z ciebie to to bylo od poczatku.
                          Ale bylo po prostu ukrywane, moderatorze.
                          • varshaviac Specjalizacja konfabulacja 08.04.15, 14:01
                            klioes napisał:

> Od mojego brata przyjacielu to sie - prosze grzecznie - od....ol.

Raczej ty sie do niego przyp...eś, bo o nim piszesz, mimo ze nikt cię o niego nie pyta. Nie pierwszy raz zresztą. I za kazdym razem ten brat ma inną specjalizację! :) :) :)
                            Czy moze masz tylu braci ile jest specjalizacji? :)
                            Czy też może po prostu ty jesteś specjalistą od konfabulacji?
                            • klioes Siostry nie mam, a wiec pudlo... 08.04.15, 22:25
                              varshaviac napisała:

> klioes napisał:
                              >
                              > > Od mojego brata przyjacielu to sie - prosze grzecznie - od....ol.
                              >
                              > Raczej ty sie do niego przyp...eś, bo o nim piszesz, mimo ze nikt cię o niego n
                              > ie pyta. Nie pierwszy raz zresztą. I za kazdym razem ten brat ma inną specjaliz
                              > ację! :) :) :)
                              > Czy moze masz tylu braci ile jest specjalizacji? :)
                              > Czy też może po prostu ty jesteś specjalistą od konfabulacji?

...a co do mojego brata, to konfabulacje imaja sie ciebie i snajperka.
                              Czy mozesz przedstawic jakis link potwierdzajacy twoje bredzenia?

A moze slowo BREDZENIE uznasz, podobnie jak SKROBANIE za wulgarne?
                              Acha, zapewne wszystko "do 10-ego tygodnia ciazy" miales na mysli...
                              Buhahahaha!

Wyglada na to, ze sprawa skladu mojej rodziny to typowa
                              "merytoryczna dyskusja po lewacku".
                              • varshaviac Specjalizacja konfabulacja 09.04.15, 11:18
                                klioes napisał:

> Czy mozesz przedstawic jakis link potwierdzajacy twoje bredzenia?

Krótką pamięc masz :)
                                • 0.9_procent Re: Specjalizacja konfabulacja 09.04.15, 17:41
                                  varshaviac napisała:

> klioes napisał:
                                  >
                                  > > Czy mozesz przedstawic jakis link potwierdzajacy twoje bredzenia?
                                  >
                                  > Krótką pamięc masz :)

No to mu ją odśwież. Wystarczy podać link do postu w którym klioes pisze o specjalizacji swojego brata innej niż ginekologia - proste. No chyba nie takie proste, bo ja nie pamiętam by klioes kiedykolwiek pisał o innej niż ginekologia specjalizacji - widać też mam kłopoty z pamięcią. Chyba że ginekologia i położnictwo to dwie różne specjalizacje, na tym forum nie takie brednie podawano za pewnik.
                                  Coś mi się jednak wydaje, że to nie ja i klioes mamy problemy z pamięcią, tylko ty masz omamy i urojenia. Zresztą nie po raz pierwszy odnoszę takie wrażenie.

--
                                  • varshaviac Re: Specjalizacja konfabulacja 09.04.15, 23:07
                                    0.9_procent napisał:

> varshaviac napisała:
                                    >
                                    > > klioes napisał:
                                    > >
                                    > > > Czy mozesz przedstawic jakis link potwierdzajacy twoje bredzenia?
                                    > >
                                    > > Krótką pamięc masz :)
                                    >
                                    > No to mu ją odśwież. Wystarczy podać link do postu w którym klioes pisze o spec
                                    > jalizacji swojego brata innej niż ginekologia - proste. No chyba nie takie pros
                                    > te, bo ja nie pamiętam by klioes kiedykolwiek pisał o innej niż ginekologia spe
                                    ...

Hehe, podlizywacz :) Co to za typy na tym forum?
                                    • 0.9_procent Re: Specjalizacja konfabulacja 10.04.15, 14:46
                                      varshaviac napisała:

> Hehe, podlizywacz :) Co to za typy na tym forum?
                                      No takie typy, które wypisują brednie, a gdy je zapytać o potwierdzenie swoich słów zamiast potwierdzenia zaczynają pier.dolić bez sensu.
                                      Krótka piłka - albo podaj link, albo przepraszaj za pomówienie, zakłamana panienko.

--
                                      • klioes No to czekamy... :-))) 10.04.15, 21:30
                                        0.9_procent napisał:

> Krótka piłka - albo podaj link, albo przepraszaj za pomówienie, zakłamana panienko.
                                      • varshaviac Re: Specjalizacja konfabulacja 11.04.15, 01:57
                                        0.9_procent napisał:

> varshaviac napisała:
                                        >
                                        >
                                        > > Hehe, podlizywacz :) Co to za typy na tym forum?
                                        > No takie typy, które wypisują brednie, a gdy je zapytać o potwierdzenie swoich
                                        > słów zamiast potwierdzenia zaczynają pier.dolić bez sensu.
                                        > Krótka piłka - albo podaj link, albo przepraszaj za pomówienie, zakłamana panie
                                        > nko.
                                        >
                                        > --

Tak lubisz robić mu laskę? :)
                                        • 0.9_procent Re: Specjalizacja konfabulacja 11.04.15, 08:36
                                          varshaviac napisała:

> 0.9_procent napisał:
                                          > > Krótka piłka - albo podaj link, albo przepraszaj za pomówienie, zakłamana
                                          > panie
                                          > > nko.
                                          >
                                          > Tak lubisz robić mu laskę? :)

He he, coraz bardziej rozpaczliwe próby odejścia od tematu, bo na link się chyba nie doczekamy.
                                          O robieniu laski to sobie panienko możesz pisać na forach o seksie, a to forum ma nazwę służba zdrowia. A obecnie piszemy o specjalizacji brata klioes'a jeśli ci się ziapomniało - co byłoby o tyle dziwne, że sama ruszyłaś ten temat, a i o braku pamięci miałaś coś do powiedzenia.
                                          BTW. Czy pisanie o "robieniu laski" nie trąci wulgaryzmem, wrażliwa panienko?

--
                                          • varshaviac Re: Specjalizacja konfabulacja 11.04.15, 17:25
                                            0.9_procent napisał:

> varshaviac napisała:
                                            >
                                            > > 0.9_procent napisał:
                                            > > > Krótka piłka - albo podaj link, albo przepraszaj za pomówienie, zak
                                            > łamana
                                            > > panie
                                            > > > nko.
                                            > >
                                            > > Tak lubisz robić mu laskę? :)

> O robieniu laski to sobie panienko możesz pisać na forach o seksie, a to forum

Skoro tak lubisz to rób to przynajmniej komuś na poziomie, a nie jakiemuś zeru bez własnego zdania, które zawsze musi powoływać się na swoich braci... Niesmaczne.
                                            • klioes Re: Specjalizacja konfabulacja 11.04.15, 22:04
                                              varshaviac napisała:

> 0.9_procent napisał:
                                              >
                                              > > varshaviac napisała:

> Skoro tak lubisz to rób to przynajmniej komuś na poziomie, a nie jakiemuś zeru
                                              > bez własnego zdania, które zawsze musi powoływać się na swoich braci...

Nie na braci, tylko na JEDNEGO brata - LEKARZA, w dodatku GINEKOLOGA
                                              czyli SPECJALISTE od poruszanych na tym forum zagadnien.

> Niesmaczne.

Niesmaczne, a nawet CHAMSKIE jest pisanie na tym forum o robieniu komus laski.
                                              A bredzenie na tematy ginekologiczne jest zwyczajnie GLUPIE.

Masz jeszcze cos do powiedzenia? Na przyklad zacytujesz wreszcie jakis link
                                              wykazujacy moja zla pamiec?
                                              Jak nie, to spadaj.
                                            • 0.9_procent Re: Specjalizacja konfabulacja 11.04.15, 22:39
                                              varshaviac napisała:

> Skoro tak lubisz to rób to przynajmniej komuś na poziomie, a nie jakiemuś zeru
                                              > bez własnego zdania, które zawsze musi powoływać się na swoich braci... Niesmac
                                              > zne.
                                              He he, rozpaczliwych prób odejścia od tematu ciąg dalszy. Bo jakoś zasadnicza część mojego postu gdzieś ci się zgubiła.
                                              Otóż paniusiu konsultowanie dyskutowanego tematu z kimś, kto się daną sprawą zawodowo zajmuje jest daleko mniej niesmaczne, niż wypisywanie bredni bez pokrycia. A kurczowe trzymanie się zastępczego tematu (tutaj "robienia loda"), byleby tylko nie przyznać się do pisania bredni jest zwyczajnie żałosne. O przeprosinach za zwykłe pomówienie nie wspomnę, bo do tego trzeba być na poziomie, a to jest ostatnia rzecz którą można o tobie powiedzieć.

--
                                              • varshaviac Re: Specjalizacja konfabulacja 12.04.15, 08:54
                                                0.9_procent napisał:

> varshaviac napisała:
                                                >
                                                > > Skoro tak lubisz to rób to przynajmniej komuś na poziomie, a nie jakiemuś
                                                > zeru
                                                > > bez własnego zdania, które zawsze musi powoływać się na swoich braci... N
                                                > iesmac
                                                > > zne.
                                                > He he, rozpaczliwych prób odejścia od tematu ciąg dalszy. Bo jakoś zasadnicza c

On DOSKONALE wie o co chodzi.
                                                Zasadniczy temat jest tu:
                                                forum.gazeta.pl/forum/w,305,157050156,157050156,Normalny_lekarz_i_zelazne_sumienie.html
                                                A ty ciągnij dalej...
                                                • 0.9_procent Re: Specjalizacja konfabulacja 12.04.15, 14:08
                                                  varshaviac napisała:

> 0.9_procent napisał:
                                                  > > He he, rozpaczliwych prób odejścia od tematu ciąg dalszy. Bo jakoś zasadn
                                                  > icza c
                                                  >
                                                  > On DOSKONALE wie o co chodzi.
                                                  Oczywiście, że wie. Ja też wiem. Nie jesteś w stanie przytoczyć odpowiedniego linku, bo nie da się przytoczyć linku do nieistniejącego postu - proste.

> Zasadniczy temat jest tu:
                                                  > forum.gazeta.pl/forum/w,305,157050156,157050156,Normalny_lekarz_i_zelazne_sumienie.html
                                                  > A ty ciągnij dalej...
                                                  Manipulacja nawet nie poziomie gimbusa. Znowu ci się moja wypowiedź urwała w dziwnym momencie. Bo cały akapit brzmi: He he, rozpaczliwych prób odejścia od tematu ciąg dalszy. Bo jakoś zasadnicza część mojego postu gdzieś ci się zgubiła. Widzisz tu choćby jedno słowo o temacie wątku? Zresztą od głównego tematu wątku sama odeszłaś - bo z całego postu deoand'a odniosłaś się tylko do jednego - wulgaryzmu (lub nie) słowa skrobanka, całą resztę pominęłaś. Żeby było weselej wulgaryzmu w słowie skrobanka doszukuje się ktoś, kto kilka postów niżej pisze o robieniu loda - tu już oczywiście żadnego wulgaryzmu nie ma, no gdzieżby. Jesteś nie tylko zakłamana, twoje nieudolne (użyjmy eufemizmu) próby manipulacji pokazują, że jesteś głupia jak but. Sorry gdyby but się obraził.

--
                                                  • varshaviac Re: Specjalizacja konfabulacja 12.04.15, 20:24
                                                    0.9_procent napisał:

> varshaviac napisała:
                                                    >
                                                    > > 0.9_procent napisał:
                                                    > > > He he, rozpaczliwych prób odejścia od tematu ciąg dalszy. Bo jakoś
                                                    > zasadn
                                                    > > icza c
                                                    > >
                                                    > > On DOSKONALE wie o co chodzi.
                                                    > Oczywiście, że wie.

No właśnie.

> Ja też wiem.

Przede wszystkim powinieneś wiedzieć, ze należy wypowiadać się we własnym imieniu. A z tą wiedzą jakoś na bakier...
                                                  • 0.9_procent Re: Specjalizacja konfabulacja 12.04.15, 22:34
                                                    varshaviac napisała:

>>>> On DOSKONALE wie o co chodzi.

A nieco później varshaviac napisała:

> należy wypowiadać się we własnym imieniu.
                                                    > A z tą wiedzą jakoś na bakier...

Istotnie z ta wiedzą u ciebie jakoś na bakier. Zanim zaczniesz mnie pouczać, sama nie wypowiadaj się w imieniu klioes'a.
                                                    Muszę buta publicznie przeprosić. Ty jesteś jeszcze głupsza.

--
                                                  • klioes 10/10 13.04.15, 11:36
                                                    0.9_procent napisał:

> varshaviac napisała:
                                                    >
                                                    > >>>> On DOSKONALE wie o co chodzi.
                                                    >
                                                    > A nieco później varshaviac napisała:
                                                    >
                                                    > > należy wypowiadać się we własnym imieniu.
                                                    > > A z tą wiedzą jakoś na bakier...
                                                    >
                                                    > Istotnie z ta wiedzą u ciebie jakoś na bakier. Zanim zaczniesz mnie pouczać, sa
                                                    > ma nie wypowiadaj się w imieniu klioes'a.
                                                    > Muszę buta publicznie przeprosić. Ty jesteś jeszcze głupsza.

:-)))))))))))))))))))))

A przy okazji znowu nasuwa sie generalna refleksja:
                                                    lewactwo to jednak choroba umyslowa.
          • varshaviac Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 21:50
            0.9_procent napisał:

> varshaviac napisała:
            >
            > > A ile masz lat?
            > Wystarczająco dużo, żeby nie wierzyć w rycerzy na białym koniu.

To znaczy ile?

> --
            • 0.9_procent Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 22:10
              A ty jeszcze wierzysz w rycerzy na białych koniach i księżniczki, że się tak dopytujesz?
              Bo dzieci w wieku ok 10 lat już przestają wierzyć. No to więcej niż 10 lat mam na pewno.

--
              • varshaviac Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 22:14
                0.9_procent napisał:

> A ty jeszcze wierzysz w rycerzy na białych koniach i księżniczki, że się tak do
                > pytujesz?
                > Bo dzieci w wieku ok 10 lat już przestają wierzyć. No to więcej niż 10 lat mam
                > na pewno.

To po powołujesz się na swój wiek, jak go nie chcesz podać?

> --
                • deoand Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 22:22
                  Moja odpowiedź była skierowana do varshaviaca odnosnie profesora Debskiego i prof Chazana . Troche ineresowałem sie ta sprawa stad przeczytałem rózne opinie a nie tylko medialna nagonke .Natomiast stwierdzenie o niszczycielskiej sile mediów jest raczej uniwersalne i tyczy kazdego Swoja droga ciekawy jest proces w Sądzie Pracy odnosnie niesłusznego zwolnienia [rofesora Chazana -szkoda , ze został utajniony i to mnie wkurza - media main streamowa zbluzgały Chazana z Błotem - Gronkiewicz Waltz go odwołała a proces o przywrócenie do pracy został utajniony i nie dowiemy sie prawdziwych faktów jak to naprawde było . Szkoda ....
                  • varshaviac Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 22:25
                    deoand napisał:

> Moja odpowiedź była skierowana do varshaviaca odnosnie profesora Debskiego i p
                    > rof Chazana . Troche ineresowałem sie ta sprawa stad przeczytałem rózne opinie
                    > a nie tylko medialna nagonke .Natomiast stwierdzenie o niszczycielskiej sile me
                    > diów jest raczej uniwersalne i tyczy kazdego Swoja droga ciekawy jest proces w
                    > Sądzie Pracy odnosnie niesłusznego zwolnienia [rofesora Chazana -szkoda , ze zo
                    > stał utajniony i to mnie wkurza - media main streamowa zbluzgały Chazana z Błot
                    > em - Gronkiewicz Waltz go odwołała a proces o przywrócenie do pracy został uta
                    > jniony i nie dowiemy sie prawdziwych faktów jak to naprawde było . Szkoda ....

I jaka jest twoja wersja?
                    • do.ki Re: Normalny lekarz i żelazne sumienie 22.03.15, 22:39
                      dintojra?
                  • klioes Co w calej tej historii jest krzepiace 22.03.15, 23:10
                    to jest to, ze nagonka na prof. Chazana i rownoczesne promowanie
                    Debskiego bylo tak namolne, natretne i grubymi nicmi szyte,
                    ze nawet wielu ludzi, ktorych nie podejrzewalbym o jakies
                    wielkie tendencje pro-live, otworzylo oczy i zobaczyli gdzie zyja.
                    Nie chodzi o to, ze stali sie specjalnie pro-live, ale o to ze odrzucili
                    propagandowy przekaz mediow glownego scieku.

W ten sposob Polacy, wyczuleni przeciez historycznie na klamstwa
                    rzadzacych, zareagowali w koncu wlasciwie - z rosnaca podejrzliwoscia
                    wobec przaprowadzanej na nich kampanii propagandowej.
                    Dzieki Bogu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka