Dodaj do ulubionych

Forum "Służba Zdrowia" - na temat proszę !!!!

IP: 81.219.249.* 18.01.05, 18:46
Proponuję, żebyśmy na tym forum trzymali się "idee fixe" i dyskutowali o
problemach organizacyjnych "służby zdrowia", ubezpieczeniach zdrowotnych,
kasach chorych, sposobach finansowania systemu, ubezpieczeniach dodatkowych
itd. itd., a nie o poszukiwaniu grzybka tybetańskiego czy o konkretnych
przypadkach chorób, bo od tego jest forum "Zdrowie". A swoją drogą przydałby
się jakiś moderator...
Obserwuj wątek
    • draconessa Re: Forum "Służba Zdrowia" - na temat proszę !!!! 18.01.05, 19:45
      Popieram. Watki dotyczace chorob i ich leczenia powinny byc przez kogos
      przekierowywane na forum "Zdrowie". Inaczej bedzie totalny balagan.
      • Gość: Doki draconessa na admina! n/t IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 18.01.05, 20:14
        • draconessa Re: draconessa na admina! n/t 18.01.05, 20:58
          o nie nie, w to mnie nie wrobicie;))) Ale dziekuje bardzo za zaufanie. Mysle,
          ze wystarczy, aby Szefostwo Forum powierzylo komus z pracownikow zadanie
          codziennego przerzucania watkow "zdrowotnych" na odpowiednie miejsce.Poniewaz
          nie ma tutaj zabojczego ruchu, jest to chyba wykonalne. A z innymi sprawami i
          trollami damy sobie rade samodzielnie:::0 Cala wladza w rece Rad:)))
    • anjadr Re: Forum "Służba Zdrowia" - na temat proszę !!!! 19.01.05, 20:36
      Popieram! Bo tu już się robi groch z kapustą, o tych wszystkich postach o tym
      jaką zdegenerowaną:-))) grupa zawodową są lekarze nie wspomnę. W zasadzie wątków
      o problemach słuzby zdrowia jest najmniej. Kiedyś to już w jakimś wątku
      napisałam i dopstałam opierdziel, ze lekarze olewaja zdanie pacjentów. I bądź tu
      mądry...

Gość portalu: Nocny Piotruś napisał(a):

> Proponuję, żebyśmy na tym forum trzymali się "idee fixe" i dyskutowali o
      > problemach organizacyjnych "służby zdrowia", ubezpieczeniach zdrowotnych,
      > kasach chorych, sposobach finansowania systemu, ubezpieczeniach dodatkowych
      > itd. itd., a nie o poszukiwaniu grzybka tybetańskiego czy o konkretnych
      > przypadkach chorób, bo od tego jest forum "Zdrowie". A swoją drogą przydałby
      > się jakiś moderator...
      • Gość: Nocny Piotruś Re: Forum "Służba Zdrowia" - na temat proszę !!!! IP: 81.219.249.* 19.01.05, 20:47
        No nie... nie o to mi chodziło.Właśnie o relacjach lekarz-pacjent-kasa chorych
        powinniśmy tutaj dyskutować jak najwięcej, trzeba ludziom wyjaśniać pewne
        sprawy, bo niektórzy łudzą się, że w kapitaliźmie może funkcjonować
        socjalistyczna służba zdrowia. Takich drażliwych tematów nie powinniśmy unikać.
        • Gość: to ja Re: Forum "Służba Zdrowia" - na temat proszę !!!! IP: 80.54.210.* 19.01.05, 22:13
          Zrozumienie wprawdzie nie rozwiązuje problemów ale zawsze polepsza relacje
          między ludźmi dlatego takie dyskusje są bardzo potrzebne.
          Oby tylko przebiegały kulturalnie.

• Gość: Nocny Piotruś Re: Forum "Służba Zdrowia" - na temat proszę !!!! IP: 81.219.249.* 19.01.05, 23:39
            Ja tam uważam, że zrozumienie rozwiązuje wiele problemów :)))
    • pia.ed Re: Forum "Służba Zdrowia" - na temat proszę !!!! 20.01.05, 15:25
      Czasem troche pomagam w utrzymaniu porzadku "besztajac" piszacych, ze
      zamiescili pytanie sie na niewlasciwym forum.
      Ktos kiedys tlumaczyl sie, ze przeciez tu jest najwiecej LEKARZY...
      Wlasciwie to prawda hi hi...
    • Gość: aki a może tak.... IP: *.protonet.pl 20.01.05, 17:04
      obok nagłówk"słuzba zdrowia" dodac informacje dla piszących iż tematy dotyczące chorób,leczenia,diagnozy itp powinny byc zamieszczane na forum zdrowie..... ????
    • Gość: rysio Re: Forum "Służba Zdrowia" - na temat proszę !!!! IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 21.01.05, 09:17
      a co to jest "grzybek tybetański"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka