anecik2 11.04.04, 15:03 Mam takie pytanie, czy wedlug was kobieta z trojka malych dzieci jest dla facetow odstraszajaca, czy mozna sie w takiej zakochac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: do facetow IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 16:51 Według mnie - i to mi wydaje się oczywiste - wszystko jest możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: do facetow 12.04.04, 06:03 Miłość,piosenka i armia radziecka nie zna granic. A czy ty chcesz sie zakochać? Odpowiedz Link Zgłoś
gradaczka Re: do facetow 12.04.04, 10:51 Przeciez milosc nie wybiera. Tylko ze utrzymac ja trudniej jak juz sie jest "w praniu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anecik2 Re: do facetow IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.04, 23:12 kiedys napewno tak , bycie samotna matka do konca zycia wcale mi sie nie usmiecha , jestem jeszcze mloda (w miare, 32 lata )i naprawden kochana ...Maz mnie zostawia tak nagle , twierdzi ze z 3 dzieci raczej nie uloze sobie zycia , wiec postawilam sobie to pytanie tak z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś