Dodaj do ulubionych

jezeli ktos ma problem ?

28.03.05, 10:57
miło mi nazywam sie kuba i moza powiedziec ze wkroczylem w bagno sluzby zdrowia skonczylem wlasnie staz i zaczynam spec jezeli ktos by mial jakis problem to sprobuje mu pomoc na ile bedzie to mozliwe.

pozdrawiam kuba
Obserwuj wątek
    • torrero_san Re: jezeli ktos ma problem ? 28.03.05, 13:55
      Ooo..! Neofita... Potem Ci ten altruizm przejdzie..:)
    • Gość: Misjonarz Re: jezeli ktos ma problem ? IP: 217.116.120.* 28.03.05, 15:28
      Kuba ja mam problem, jak czytam takie brednie, mysle, ze najlepiej zrobisz jak
      pojedziesz na jakas misje.
      • Gość: Magda Re: jezeli ktos ma problem ?-do Misjonarza IP: *.3vnet.pl 28.03.05, 17:19
        Misjonasz ,nie czepiaj sie Kuby,to jego sprawa co robi ,dla mnie to nie sa
        brednie ,widocznie Twoim problemem jest niesienie pomocy innym,nie potrafisz
        tego i z tego wynika ,ze Ty masz problem.
        • mm_verso.8 Re: jezeli ktos ma problem ?-do Misjonarza 28.03.05, 21:43
          Jeli masz ochotę i czas napisz a może przekonasz sie jak mozna pracowac i
          zarabiać mimo, tego ,,bagna". To jest całkiem możliwe i to w Polsce. Inni wolą
          wygodnictwo i duża kasę i to szybko. Ja gwarantuje stała kasę i ciekawe zajęcie
          przy jednoczesnym zadowoleniu z tego co się robi - a dziś to rzadkość.
    • mm_verso.8 Re: jezeli ktos ma problem ? 28.03.05, 21:38
      Chętnie sie dopiszę do Twojej idei i mimo, że mam około 50 lat w dalszym ciągu
      tak jak Ty - do tej pory pomagam ludziom - tak jak potrafię. NIe uważam się za
      ,,samarytankę" ale każdy z nas najlepiej wie jak to jest kiedy sami sobie nie
      możemy pomóc i wtedy sa potrzebni ,,CI INNI". Chociaż wielu ludzi myśli tylko o
      sobie zawsze kiedyś przyjdzie taki moment, że i oni będą potrzebowali tych
      ,,innych" - Twój czas, wiedza to kapitał, a to co proponujesz jest b.cenne. Beż
      pieniędzy nie da sie życ ale......, ale pomoc dla innych też potrafi być
      doceniona - właśnie finansowo. Ilez to ludzi dałoby za pomoc??.. Masz życzenie -
      napisz pokaże Ci coś dobrego jeśli chcesz skorzystać i myśl pozytywnie o tym co
      chcesz robić - to co robisz to nie bagno.
      • grzalka Re: jezeli ktos ma problem ? 28.03.05, 22:26
        Ja mam problem- jeden z bliźniaków budzi sie w nocy co godzine, mimo, że nie
        jest głodny. Dlaczego? Jak temu zaradzić? Jak poza tym prowadzić normalne zycie
        mając 5- miesięczny deficyt snu? Czy mozna brać środki pobudzające przy
        karmieniu piersią?

I jeszcze mam taki problem, że jeden z bliźniaków ma azs - jak go wyleczyć?
        • pimpek_sadelko Re: jezeli ktos ma problem ? 29.03.05, 10:09
          mi wytlumacz, ze moge odstawic heparyne w ciazy i ze wszystko bedzie dobrze, ze
          dziecko tego nie zauwazy i bedzie sobie dalej roslo:(
          • Gość: Położnik Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 20:47
            A mnie doradz jak dalej tutaj pracować bo ciągnie mnie do ciepłych krajów.I
            ciemna strona mocy mnie pociąga,od tej jasnej szczypią mnie już oczy .Hę?
            • draconessa Re: jezeli ktos ma problem ? 29.03.05, 21:00

wlasnie!!!! Ja tez po urlopie mam niechec do pracy:))) tez bym sobie juz
              uciekla gdzies...gdziekolwiek, byle dalej od mojego lekarskiego biureczka:)))
              • Gość: Saruman Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.aster.pl 29.03.05, 21:12
                Ja mam taki problem że mam krzywy zakręt hipokampa. Czy to normalne?? bardzo
                mnie to martwi.
                • draconessa Re: jezeli ktos ma problem ? 29.03.05, 21:13
                  to ciekawe, a ja czuje, ze mam caly mozg pofaldowany:)
                  • Gość: Położnik Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:19
                    A mnie się miednica pogięła Saruman wiesz coś o tym! Jak przyjdzie żona to
                    jeszcze mi ryj się pognie ,nie wytrzymała ciosu toporkiem ,taka piekna z
                    nierdzewki
                    • Gość: Misjonarz Re: jezeli ktos ma problem ?Pewna pani z mufka IP: *.a.pppool.de 29.03.05, 21:29
                      Panie Rumian co robic? Mufka mi sie wyciera.
                      Szanowna sluchaczko, bardzo proste, prosze mniej jezdzic na rowerze.
                      O q..wa, zebym to wczesniej wiedziala.
              • Gość: doktorkaq Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.201-200-80.adsl.skynet.be 29.03.05, 21:16
                od niedawna czytam sobie różne rozmowy na tym forum i nie wiem ciągle po co to
                wszystko. Daje sie zauważyć grupę ludzi którzy na różny temat ciągle stroją
                sobie żarty. Ludzie strasznie chyba zgorzkniali jesteście. Współczuć wam tylko
                kiepskiego życia, żadnej szczerej radości w Was.
                • Gość: saruman doktorraq to wielki psycholog IP: *.aster.pl 29.03.05, 21:29
                  nasz kochany doktor raq ( czy jak go tam zwą ) odkrył iż poczucie humoru jest
                  objawem zgorzknienia i kiepskiego życia. Rewelacja !!! Nobla dla doktora raka !
                  a ja głupi się zastanawiałem co ze mna jest nie tak. Rzeczywiście kiepskie mam
                  zycie.. Sauron juz o mnie nie dba tak jak kiedyś.. Doktorze raku ! co robić aby
                  mieć mieć twoją szczerą radość???
                  • Gość: grzalka Re: doktorraq to wielki psycholog IP: *.olsztyn.mm.pl 29.03.05, 22:12
                    Ha, to może stąd ten azs- jestem zgorzkniała to i mleko niedobre pewnie...
              • mxp4 Re: jezeli ktos ma problem ? 30.03.05, 03:05
                draconessa napisała:

>
                > wlasnie!!!! Ja tez po urlopie mam niechec do pracy:))) tez bym sobie juz
                > uciekla gdzies...gdziekolwiek, byle dalej od mojego lekarskiego biureczka:)))

Zazdroszcze ci, ze jestes lekarzem, lakarze sa tacy piekni!
                • draconessa Re: jezeli ktos ma problem ? 05.04.05, 17:26
                  lekarze moze tak;))) Ale ja jestem kobieta;))))
    • mxp4 Re: jezeli ktos ma problem ? 30.03.05, 03:01
      am.kub napisał:

> miło mi nazywam sie kuba i moza powiedziec ze wkroczylem w bagno sluzby
      zdrowia
      > skonczylem wlasnie staz i zaczynam spec jezeli ktos by mial jakis problem to
      s
      > probuje mu pomoc na ile bedzie to mozliwe.
      >

Bardzo to mile z twojej strony ale po co pchales sie w to "bagno". Chcesz byc
      doktorem Judymem?
      > pozdrawiam kuba
      • Gość: Położnik Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:38
        Jeszcze nie odpowiedziałes na moje pytanie "co to znaczy dziedostwo"w Polskiej
        słuzbie zdrowia!!
        • Gość: kalina Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 17:14
          Położnik zamknij się wkońcu na tym forum bo wszędzie Cię pełno ciekawe kiedy
          leczysz pacjentki a twierdzisz że tak bardzo w to wątpię jeżeli tak to
          współczuję Twoim pacjentkom nie wyobrarzam sobie tego
          • Gość: Położnik Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:36
            Jak,bede chciał mozesz nie czytać tego co pisze ,masz wybór ja nie czytam tego
            co ty bredzisz
    • Gość: Kaja Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.com.pl 30.03.05, 17:24
      Podziwiam ludzi twojego pokroju i obyś taki był przez całe życie. Właśnie tego
      nam w Polsce brakuje. Ludzi przez duże L.
      • Gość: Saruman Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.aster.pl 30.03.05, 17:30
        Tak ! ludzi przez duże L i czarnoksiężników przez duże CZ !! i wtedy Polska
        będzie rosła w siłę a ludzie będą żyli dostatniej.
        • Gość: Kaja Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.com.pl 05.04.05, 15:44
          Nie trzeba być czarnoksiężnikiem tylko człowiekiem. Nikt nie pchał cie wbrew
          woli na medycynę, Zawsze możesz zmienić zawód.
    • Gość: kasia Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.aster.pl 31.03.05, 13:33
      skoro bagno to dlaczego wybrales ten zawód
      • Gość: arek Re: jezeli ktos ma problem ? IP: *.com.pl 05.04.05, 15:40
        też jestem lekarzem i poważnie podchodzę o kazdego pcjenta. a że mam 1700 m-
        cznie trudno to nie wina pajentów tylko systemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka