Gość: libra72 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:07 jesli jestes inzynierem to co wiesz osluzbie zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swan Ganz Re: do Tricolora!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:02 Gość portalu: libra72 napisał(a): > jesli jestes inzynierem to co wiesz osluzbie zdrowia Czy Ty wogóle wiesz cokolwiek Tricolour ??:DD A do własnego domu umiesz trafić?? Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: do Tricolora!!!!!!!!!!! 31.05.05, 16:53 Nie znam takiego, który by nie wiedział wszystkiego o medycynie i służbie zdrowia, czy to inzynier, czy krawiec, czy bezrobotny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTelega Re: do Tricolora!!!!!!!!!!! IP: 65.90.124.* 31.05.05, 17:18 Hej!, zostawcie tricoloura w spokoju. Jest moze inzynierem, ale wie tez gdzie jego wiedza sie konczy, nie widzialem zbyt wielu przypadkow gdy wypowiadal sie na tematy gdzie jego wiedza nie siegala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: do Tricolora!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:22 ja tam myślę, że ona się nigdzie nie zaczyna :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: do Tricolora!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:20 jakie masz brzydkie kaczątko !!!! Żartowałem oczywiście :DD Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tricolour Wiecie... 31.05.05, 20:16 ... ja się tam zbytnio nie przejmuję :)) Ba! Nawet mi to pochlebia, że obce osoby zakładają topiki na mój temat. Cienkiej skóry nie mam bo zrogowaciała przez lata życia... Pozdrawiam wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricolour Z przyjemnością... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:52 ... podam numer swojego konta. Lepiej płacić niż strzępić sobie język... Zapraszam :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swan Ganz Re: Z przyjemnością... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:33 Muszę powiedzieć Tricolour, że schodzisz na psy... Przyszedłeś tu jako "agresor" (pamiętam pierwsze posty) a teraz co robisz? Obrywasz po dupie za lekarzy :DD. Ba mało!! Własną piersią czasem zasłaniasz. Marnie skończyłeś :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś