Dodaj do ulubionych

niedzielne refleksje

24.07.05, 10:19
Wiecie co? Cieszę się, że trafiłam na to Forum :-)

Baba (z nożycami autocenzury ;-)
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: niedzielne refleksje 24.07.05, 10:23
      czemu? pozdrawiam słonecznie:))))
      pomyśl o tym co Swan napisał...nasze głosy, jak widac już masz:))))
      • baba_ze_wsi Re: niedzielne refleksje 24.07.05, 10:54
        Powiedzcie mi - czego najczęściej pacjenci zapominają zabrać do szpitala?
        Albo: co warto zabrać, ale przeważnie się o tym zapomina?
        Chciałabym uniknąć w miarę możliwości angażowania kogoś do
        szukania/kupowania/przynoszenia...

Baba ( ciągle z aspiracjami na pacjentkę roku ;-)
        • Gość: Doki Re: niedzielne refleksje IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 24.07.05, 10:58
          baba_ze_wsi napisała:

> Powiedzcie mi - czego najczęściej pacjenci zapominają zabrać do szpitala?
          > Albo: co warto zabrać, ale przeważnie się o tym zapomina?

Jakies lala.

To znaczy: ulubiona muzyke do posluchania. Moze ukoic sszargane nerwy i choc
          troche daje odleciec od szpitalnej rzeczywistosci. Radze tez pacjentom, ktorzy
          beda miec zabieg operacyjny w znieczuleniu regionalnym, zeby wzieli ze soba
          jakis maly walkman/mp3-player ze soba na stol operacyjny. Wtedy czas oczekiwania
          i zabiegu jakos szybciej leci.
          • Gość: Doki autokorekta IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 24.07.05, 10:59
            > sszargane nerwy

ZSZARGANE oczywiscie
        • pszczolaasia Re: niedzielne refleksje 24.07.05, 11:07
          popieram Dokiego i podpisuje się wszystkimi kończynami... najlepiej z muzyczką
          relaksującą- sprawdzone polecam.
          • Gość: Swan Ganz Re: niedzielne refleksje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:20
            no. Najlepiej nagraj sobie tokszoł Schuberta. Uśniesz szybciej niż Cię zdążą
            znieczulić i czas operacji minie nie wiadomo kiedy... Aha i koniecznie
            wcześniej wygoń sierściuchy z pod stołu :))
            • pszczolaasia Re: niedzielne refleksje 24.07.05, 11:37
              eeeee tam Shuberta... Marylina Mansona!!!!
            • baba_ze_wsi Re: niedzielne refleksje 24.07.05, 11:37
              Gość portalu: Swan Ganz napisał(a):

> Aha i koniecznie
              > wcześniej wygoń sierściuchy z pod stołu :))

Tylko nie sierściuchy, tylko nie sierściuchy! ;-)
              A w ogóle to koty nie tkną zepsutego, więc może nie musiałabym czekać
              na wyniki badania histopatojakiegośtam?;-)

Baba o trzech kotach - dwa łażące po domu a trzeci w głowie ;-)
        • connie1 Re: niedzielne refleksje 24.07.05, 11:43
          Z doswiadczenia-wydaje mi się ,ze najwazniejsze sa dokumenty z dotychczasowego
          leczenia(ich brak bardzo wszystko utrudnia slowo) i bardzo czsto sa zapominane
          (tez slowo).
          Ja bym zabrala wciagająca ksiązke ( niekoniecznie ambitna) i duzo optymizmu.
          Pozdrawiam serdecznie
          Conka
          • Gość: Jola Re: niedzielne refleksje IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 24.07.05, 12:07
            Ja zawsze zabieram krzyżówki,bo czasem trudno się skupić nad książką.No i
            oczywiście długopis.Dawniej wodę,ale teraz już wszędzie w szpitalach są
            kioski,bufety i można kupić.
        • Gość: JOLA Re: niedzielne refleksje IP: *.earth.pl / 81.219.245.* 24.07.05, 15:17
          Jeżeli masz telefon komórkowy to pamiętaj o ładowarce /nie na każdym oddziale
          wolno go mieć/ Telefon to dobry pomysł-uniezależnia Cię od telefonów
          szpitalnych,które mogą być popsute/automaty/ Na wszelki wypadek kartę do automatu.
          • Gość: Połoznik Re: niedzielne refleksje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:52
            Babo weż ze soba szacunek dla pracy personelu medycznego,i elementarne zasady
            dobrego wychowania,zobaczysz jaka różnica ,jak nie mam racji to się umów na
            priv ze mną, i wytne Ci co chcesz, po hindusku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka