Dodaj do ulubionych

No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pracusie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:53
Zamiast siedzieć przy piwie,pilnować ogniska,jakie kto ma ,może byc
domowe,pilnować partnerki,lub partnera,usiłować rozebrac coś dopiero
poznane,lub siebie,albo chociarz ułozyć sie poziomo,użyć wody
nasiebiernie,wyłączyć radio,to wy takie ważne problemy macie,jakie to
szczęscie że jest zasięg,i to takie gó.. małe a tyle radości,to o mojej
komórce
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 25.07.05, 09:02
      gdzie jest piekne lato? pozdrawiam w poniedziałek...
      • draconessa Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 25.07.05, 11:47
        Wlasnie, gdzie to lato???? U mnie zimno jak licho, caly dzien wczoraj lalo!!!
        Jakie sa prognozy na sierpien??? Bo przyjezdzam na urlop????
        • pimpek_sadelko Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 25.07.05, 12:05
          u mnie cieplo i pije sobie piwko... zimne karmi poema di caffe. zaraz bede
          robic pyyyyszne golabki zapiekane w piekarniku:) mniaaam:)
          • Gość: pszczolaasia Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra IP: *.portnet.pl 25.07.05, 12:12
            gołąbki????????????? Pimpek..rzuć jednego co???????
            • draconessa Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 25.07.05, 12:15
              Wlasnie, przyslalabys chociaz jednego do Leicester:))) Tutaj nie maja takich
              pysznosci.
              • Gość: docuk Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra IP: *.nhs.uk 25.07.05, 18:02
                > Wlasnie, przyslalabys chociaz jednego do Leicester:))) Tutaj nie maja takich
                > pysznosci.
                Wlasnie, niech pojada przez Londyn, to ja tez sie zalapie.Czy ktos wie czy na
                Wyspach Brytyjskich mozna dostac kwaszone ogorki a jesli nie to czy mozna kupic
                zwykle ogorki nadajace sie do kwaszenia ???
                Co za kraj.
                Poloznik zeby polepszyc Ci nastroj ja w kieracie nawet w ten weekend, nie
                mowiac o doleglym urlopie.Daj znac co z telefonem w sparwie pracy i zastanow
                sie nad wyjazdem do kraju gdzie nie ma kiszonych ogorkow i normalnego chleba.
                Pozdrowienia i zyczenia pogody dla tych co na urlopie oraz cierpliwosci dla
                pozostalych 'skazancow'
                Specjalne zyczenia dla Baby :-))))Trzymam kciuki.Musi sie udac:-)))))
                • Gość: Połoznik Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:40
                  Docuk zrób sobie sam kiszone ogórki,ogorki gruntowe macie na pewno,to te na
                  targu,koper tez ,albo kup włoski,chrzan tez oni mówią na to koński
                  korzen,czosnek też ,oni nie lubią wampirów,liście z czarnej przeczki jest,chleb
                  czarny kup na stoisku ze zdrową zywnością zaznacz że ma być bez
                  konserwantów,Teraz kup jakąś dobra Whiskey może byc zielony Johny Walker,umyj
                  ogórki,zalej goraca woda,wypij drinka,zalej goracą woda czosnek liscie z
                  porzeczki i koper,wypij drinka,przepraszam nie zalej ale przelej,wypij
                  drinka,obierz chrzan,wyparz naczynie,może być terakotowa doniczka ale bez
                  dziurki w dnie,wypij drinka,na dnie ułuż liście z porzeczki,czosnek,koper,wypij
                  drinka,poukładaj jak umiesz ogórki,wypij drinka,nasyp reszte ziół ,wypij
                  drinka,wsyp reszte ogórków rozumiem że byle jak,wypij drinka,zalej to
                  cholerstwo przegotowaną woda ale zimną,to nic że nie trafiłeś ,wypij
                  drinka,dolej wody,wypij drinka,zakryj doniczkę czy co tam uzyłeś obrusem
                  najlepiej sztywnym takie one mają ręcznie tkane,wypij rdinka,jak brakło to kup
                  drugą ,wypij drinka,koniecznie ale to koniecznie polej trochę na ten
                  obrus,wypij drinka,jak wytrzeżwiejesz to gwarantuje że w życiu nie piłeś
                  takiego dobrego napoju jak ten z doniczki czy jak miałeś kamionkowego garnka i
                  zagryż ogórkiem,smacznego.Jak Ci zasmakuje mam jeszcze przepis na pieczeń z
                  dziczyzny,chleb żytni,mleko zsiadłe,kapuste kiszoną,i wiele innych
                  • Gość: Poóżnik Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:57
                    jeszcze jedno trzymaj to w niskiej tem ok 12 st C
                  • pszczolaasia Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 26.07.05, 08:45
                    ło matko...zdałam sobie sprawę jak wiele straciłam:))))
                  • draconessa Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 26.07.05, 17:26
                    Ty nie czekaj, az Ciebie, Poloznik, poprosza, ale dawaj...my tu na obczyznie,
                    chudziaczki, jakies swinstwa kaza jesc, ziemniaki z fasolka, ryby z czipsami,
                    ale te czipsy, to nie czipsy, tylko frytki, o Shepherd's pie juz nie wspomne,
                    bo to tragedia, a oprocz tego jedzenie etniczne i jak mi kapnelo, to bluzeczka
                    do wywalenia, bo tego zoltego czegostam za zadne skarby swiata niczym sie nie
                    spierze.... Aaaa, ide na Gin z tonikiem...
                  • Gość: docuk off-topic przepis IP: *.server.ntli.net 26.07.05, 21:37
                    Suuuper !!!!
                    DZiękuję serdecznie za przepis. Składniki wszystko w porządku, muszę tylko
                    lepiej rozejrzeć się za tymi ogórkami.Popytam tubylców, czarna porzeczka (nie
                    obrywana) rośnie w charakterze dekoracji na drodze do pracy.Zapytam właściciela
                    chociaz może na mnie dziwnie popatrzeć.
                    Najbardziej jednak podoba mi się cykl produkcyjny ponieważ uwzględnia on
                    najważniejszy czynnik ludzki.Obiecuję, że w czasie produkcji wypiję również za
                    Ciebie jako autora i natchnienie. Jak uporam sie z problemami logistycznymi to
                    bardzo chętnie sięgne po następne przepisy z Twojej domowej apteczki.:-))))))
                    Pozdrawiam serdecznie
                • draconessa Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 26.07.05, 11:57
                  Ogorcow u nas niet, atych wezowych jeszcze nie probowalam kisic:)))
                  Chlebki mozna czasem dostac na targowiskach rozne dobre, nawet nieco
                  przypominajace chleb polski. Ale nie martw sie, podobno bez chleba zdrowiej:P
            • pimpek_sadelko Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 25.07.05, 12:16
              Gość portalu: pszczolaasia napisał(a):

> gołąbki????????????? Pimpek..rzuć jednego co???????

spokojnie! pierwszy raz je robie. jak maz przezyje to sie pochwale:D
              • Gość: pszczolaasia Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra IP: *.portnet.pl 25.07.05, 12:23
                czyli czekamy:)))
                • draconessa Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 25.07.05, 17:31
                  i trzymamy kciuki!!! we wlasnym interesie:)))))
          • agulha KARMI? 25.07.05, 23:30
            PIMPEK!! Ale to Karmi o ile pamiętam to nie jest takie całkiem bezalkoholowe!
            Dlaczego dziecię swoje od tak wczesnego stadium zaznajamiasz z napojami
            wyskokowymi, co?!
            • pimpek_sadelko Re: KARMI? 26.07.05, 08:15
              agulha napisała:

> PIMPEK!! Ale to Karmi o ile pamiętam to nie jest takie całkiem bezalkoholowe!
              > Dlaczego dziecię swoje od tak wczesnego stadium zaznajamiasz z napojami
              > wyskokowymi, co?!
              bo lekarz pozwolil:) karmi ma tyle samo % co kefir:D
              • pszczolaasia Pimpek jak gołąbki? 26.07.05, 08:45

• pimpek_sadelko Re: Pimpek jak gołąbki? 26.07.05, 09:14
                  maz zjadl, zyje, nawet zadowolony chodzil:D
                  musze robic nastepnym razem wiecej albo w jakis sposob sprawic zeby apetyt meza
                  zlagodnial. dla jego dobra przydaloby sie to drugie:D. nie chce w domu miec
                  grubasa:)
                  • pszczolaasia Re: Pimpek jak gołąbki? 26.07.05, 09:24
                    no ale jak mąż tyje pod czujnym okiem żony, za sparwą jej wspaniałego talentu
                    kulinarnego to zupełnie coś innego :))) widzialaś wczoraj w telewizorni co się
                    wczoraj urodziło w USA za dzieciątko??? 6 kilo z hakiem....normalnie czad:))))
                    • draconessa Re: Pimpek jak gołąbki? 26.07.05, 11:59
                      Pimpek, cala noc myslalam o tych golabkach!!!
                      • pimpek_sadelko Re: Pimpek jak gołąbki? 26.07.05, 17:12
                        draconessa napisała:

> Pimpek, cala noc myslalam o tych golabkach!!!

zrob koniecznie. nie sadzilam, ze tak latwo zrobic takie cuda:D
                        chyba miesko mielone i kapuche u "siebie" kupisz?:)
                        "robocizna" to ok pol godziny+godzina pieczenia:)
                        • draconessa Re: Pimpek jak gołąbki? 26.07.05, 17:20
                          Az sie musze do tego zabrac. Ale moze zrobie to i posmakujed juz na domowych
                          pieleszach??? Trzciego mam lot do Warszawy a wtedy...golobkowo-ogorkowo-
                          czarnochlebowa orgia:))))
                    • pimpek_sadelko Re: Pimpek jak gołąbki? 26.07.05, 17:10
                      widzialam!:)
                      mialam koszmary senne potem:DDDDDD
        • Gość: pszczolaasia Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra IP: *.portnet.pl 25.07.05, 12:15
          nosz nie wiem jakie są prognozy, ale wiem jedno idzie mojaa koleżanka z pokoju
          na początku sierpnia na urlop a ona zawsze ma pogodę, więc kto wie:)))
          pozdrawiam:))))
          • draconessa Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra 25.07.05, 16:59
            OK, w razie czego wiem, do kogo kierowac pretensje:))) Do kolezanki z pokoju o
            zmylke:)))
            • Gość: pszczolaasia Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:55
              dokładnie tak:)))))
              sluchajcie obejrzalam sobie Teleexpres...urodziło się w USA 6 z groszem kilo
              żywej wagi... łał!!!!!!!! 6 kilo ślicznego dzieciaczka!!!! 6 kilo... normalnie
              aż mnie ściska jak sobie pomyślę...6 kilo Pimpek wyobrażasz sobie??????????
      • Gość: Połoznik Re: No jak ja was lubię lato piekne a wy tacy pra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:16
        Lato jest piekne zawsze nawet jak pada.
        • baba_ze_wsi Położniku?... 25.07.05, 17:26
          Czy to nie dzisiaj miałeś wykonać ten ważny telefon?
          (chyba, że cosik mi się przywidziało ;-)

Baba niepewna
    • Gość: Lekarz z USA Zycze milych wakacji! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.07.05, 12:44
      Naprawde: udanego, pelnego przygod i przyjemnosci urlopu!
      Pozdrawiam - to ja bylem ten buc z USA piszacy o zebach.
      Przepraszam, ze zle tam sie troche zachowywalem do Ciebie, ale chcialem zwrocic
      na siebie uwage popularnej Twojej postaci, co mi sie zreszta udalo. Poza tym -
      lekkie sparring na necie jest chyba dosc zdrowe, oczywiscie - bez wyrazow itp.
      brzydkich rzeczy.
      Odpoczywaj milo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka