draconessa 19.08.05, 19:18 ...powaznym dochtorem. Nie bede sie wyglupiac, przysiegam!!! Chcecie???? Innych Kolegow lekarzy takze namawiam do zlozenia takiej obietnicy!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
connie1 Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 19:24 EEEE , ja nie chcialam wywolywac takich obietnic swoim postem... Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 19:26 Ja nie obiecuje, tylko przestrzegam. jesli Forum zdecyduje, ze mam spowazniec i sponurzec, to to uczynie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lukumon Jak to przecudnie archaicznie brzmi ... 19.08.05, 23:17 ... - "forum zdecyduje" - to jak kiedyś "egzekutywa", albo "kadry" ... :o))) ... a ja tam nie lubię byś poważny - życie musi iskrzyć - bez robienia jaj i wbijania komuś bezinteresownie szpili się nie da ....:o))))))))))) ******** Lukumon Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Jak to przecudnie archaicznie brzmi ... 19.08.05, 23:19 puść lepiej farbę co to są te chlimoły...się dawno wszyscy poddaliśmy...Draco nawet tam pojechała..no w okolice powiedzmy..i nic!!!! wygrałeś, więc pooooowiedz..:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Jak to przecudnie archaicznie brzmi ... 19.08.05, 23:25 Bo dzisiaj mnie tak jakos archaicznie naszlo...ech...no wlasnie, to co to sa w koncu te chlimoly???????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia teraz jak trzyma władze to pary z ust nie puści... 19.08.05, 23:31 faceci...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: teraz jak trzyma władze to pary z ust nie puś 19.08.05, 23:37 No wlasnie. A mnie ciekawosc odnosnie chlimolow zzera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukumon No więc to było tak - dawno już trochę temu ... 20.08.05, 00:06 ... połonina - o ile tak da sie nazwać takie same coś tylko nie w Biesczadach - nad wschodnim wylotem Wąwozu Homole i takie superfajniutkie schronisko zaraz poniżej grzbietu tej połoniny na zboczu "patrzącym na Polskę", ja leżący od słowackiej strony grzbietu (Trzy korony dumnie po mej prawicy), i gapiący się w niebo jak sroka w gnat - szczęśliwy byłem, wolny od zmartwień, po dobrym śniadaniu, jeszcze lepszej nocy - no wiecie - same plusy - więc sobie medytowałem swoje niebywałe szczęście leżąc na kawałku trawy wolnym od owczych bobków gapiąc się w nicość. A tam nad samym szczytem powyżej schroniska była sobie taka chata-wędzarnia oscypków i bryndzy - śmierdziało w niej dymem jak diabli. Wyszedł jeden taki janosikowaty i przesympatyczny jak oni wszyscy - podszedł do mnie leżącego i zadumanego i zawraca mi dupę - "Co ty tok tutki polegujesz? Chlimoły jokie mosz?" i z tej górolskiej troski za chabety mnie wziął i do tej chatyny na ten dziwny napój zaprosił wódę z kozim mlekiem. Naszczęście wynegocjowałem więcej mleka niż wódy. Oni jak sie okazało mnie o jaką deprechę posądzali, albo o myśli autodestrukcyjne - ale wyobraźcie sobie że mimo że proste chłopy w ogóle nie pytali mnie czemu sobie medytowałem - i dlatego myślę sobie że te chlimoły to deprecha po górolsku. Chcieli poprawić mi nastrój bo myśleli że mam doła - no i poprawili z superfajnego na terrafajny. Pogadaliśmy sobie jak Polak z Polakiem - było fantastycznie. I rzeczywiście nie mogłem już dłużej na trawie leżeć - przeniosłem sie na wyrko do schroniska i przespałem po tym prawie cały dzień :o)))) ******** Lukumon Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: No więc to było tak - dawno już trochę temu 20.08.05, 00:11 och wiem o co chodzi...jeśli chodzi o ten widok..mogłabym tam mieszkać i gapić się na te widoki codziennie, całymi dniami:))) a za wyjasnienie dziękuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: No więc to było tak - dawno już trochę temu 20.08.05, 00:13 MOze by tak zakupic chatynke w jakiej gluszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Jak to przecudnie archaicznie brzmi ... 19.08.05, 23:39 lukumon napisał: > ... a ja tam nie lubię byś poważny - życie musi iskrzyć - bez robienia jaj i > wbijania komuś bezinteresownie szpili się nie da ....:o))))))))))) Qrde, sam bym lepiej tego nie powiedział ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia nie rób tego!!!!!!!!!!! :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 22:25 No dobrze, nie zrobie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 22:33 :))))) ufff ulżyło mi...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 23:31 @ kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 23:40 draconessa napisała: > No dobrze, nie zrobie...:P Jakoś Ci łatwo to przyszło...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 23:46 wiesz, jak to mawiaja...easy come, easy go...:)))) Kurcze, musze spowazniec zanim wroce do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 23:51 myślisz, że warto? Z uśmiechem zdecydowanie lepiej się żyje... Zresztą, sama o tym mówiłaś.. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 19.08.05, 23:53 Dlatego wlasnie podchodze do wszystkiego z usmiechem, bo inaczej pewnie bym oszalala. Trudno sie zyje bez poczucia humoru i bez pewnej dozy szalenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
persistens Re: Bije sie w piersi i od dzisiaj bede baaaardzo 20.08.05, 00:09 Ale, osochoszi? Odpowiedz Link Zgłoś