Dodaj do ulubionych

planowanie płci dziecka ?????

IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 14:13
czy plec dziecka mozna dzieki jakims specjalnym metoda zaplanowac??
Obserwuj wątek
    • pimpek_sadelko Re: planowanie płci dziecka ????? 25.10.05, 15:40
      mikromanipulacjia plemnika. przy sztucznym zaplodnieniu.
      • Gość: Ala Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 18:47
        Możesz też wyrząć, co tam Tobie nie pasuje w azji i krajach arabskich nie
        pasują dziewczynki.
        Ogólnie żeby miec chłopca, trzeba odpowiedniej jakości i ilości sperme umieścić
        w sklepnieniu tylnym pochwy w czasie owulacji, choć nie ma pewności. Proponuje
        nie używać do tego ostrych przyrządów ;-)
        • Gość: Położnik Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:49
          No i druga ! co wy wiecie o robieniu dzieci?
      • Gość: Połoznik Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:47
        Chiałaś byc pomocna ,no i co wszystko zepsułaś,teraz do tej Pani :droga Pani
        trzeba mieć dziecko z mężczyzną który już ma dzieci ,i jeśli to dzieci jednej
        płci to można na nim polegać,ja mam dwóch synów, jesli reflektujesz na płeć
        męską to prześlę Ci mój adres.

Ps.Pimpek ma rację ale to droga metoda,niestety tylko ona jest skuteczna.
        • Gość: Ala Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 18:49
          No to przeslij nigdy niewiadomo może się ostatecznie przyda.
          • Gość: Połoznik Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:50
            www.wa-wa.foxail.kaczor.com
            • Gość: Ala Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 18:51
              Do robienia dzieci wole inne ptaszki, o-:)
        • swan_ganz Re: planowanie płci dziecka ????? 25.10.05, 19:05
          ktoś reflektuje na dziewczynkę?? Fotka na priva i się pewnie odezwę...
          • Gość: Ala Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 19:07
            Po przesłaniu mojej fotki już nigdy nie dasz mi spokoju, choc wolę dziewczynki.
    • Gość: villemo Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:00
      jest metoda, ale to zależy czy kobieta ma długi czy krótki cykl-Musi być
      regularny 31,albo 30dni.I niech sie ktoś śmieje że to głupoty ale ja dzięki
      temu mam dwoje "zaplanowanych" fajnych szkrabów-chłopca i dziewczynkę:) jeżeli
      już jest regularny cykl-to w pierwszych dniach płodnych,jeżeli będzie
      zapłodnienie-bedzie dziewczynka, jesli w ostatnich dniach płodnych-chłopiec:)
      to naprawde sparawdzone! a wiem to od mojej mamy-sami"mają"2 zaplanowanych
      dzieki tej metodzie dzieci-mnie i brata-też "parka"-bo fajnie mieć syna i
      córę:):)....pozdrawiam i polecam zastosowanie metody-jesli oczywiście spełnione
      sa odpowiednie warunki:)
      • maretina Re: planowanie płci dziecka ????? 27.10.05, 08:03
        bajki piszesz. a to, ze masz parke, to wynik prawdopodobienstwa. na kazda plec
        w ciazy mamy po 50% szans.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka