Gość: pola IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 14:13 czy plec dziecka mozna dzieki jakims specjalnym metoda zaplanowac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: planowanie płci dziecka ????? 25.10.05, 15:40 mikromanipulacjia plemnika. przy sztucznym zaplodnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 18:47 Możesz też wyrząć, co tam Tobie nie pasuje w azji i krajach arabskich nie pasują dziewczynki. Ogólnie żeby miec chłopca, trzeba odpowiedniej jakości i ilości sperme umieścić w sklepnieniu tylnym pochwy w czasie owulacji, choć nie ma pewności. Proponuje nie używać do tego ostrych przyrządów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Położnik Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:49 No i druga ! co wy wiecie o robieniu dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:47 Chiałaś byc pomocna ,no i co wszystko zepsułaś,teraz do tej Pani :droga Pani trzeba mieć dziecko z mężczyzną który już ma dzieci ,i jeśli to dzieci jednej płci to można na nim polegać,ja mam dwóch synów, jesli reflektujesz na płeć męską to prześlę Ci mój adres. Ps.Pimpek ma rację ale to droga metoda,niestety tylko ona jest skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 18:49 No to przeslij nigdy niewiadomo może się ostatecznie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Połoznik Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:50 www.wa-wa.foxail.kaczor.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 18:51 Do robienia dzieci wole inne ptaszki, o-:) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: planowanie płci dziecka ????? 25.10.05, 19:05 ktoś reflektuje na dziewczynkę?? Fotka na priva i się pewnie odezwę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 25.10.05, 19:07 Po przesłaniu mojej fotki już nigdy nie dasz mi spokoju, choc wolę dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: villemo Re: planowanie płci dziecka ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:00 jest metoda, ale to zależy czy kobieta ma długi czy krótki cykl-Musi być regularny 31,albo 30dni.I niech sie ktoś śmieje że to głupoty ale ja dzięki temu mam dwoje "zaplanowanych" fajnych szkrabów-chłopca i dziewczynkę:) jeżeli już jest regularny cykl-to w pierwszych dniach płodnych,jeżeli będzie zapłodnienie-bedzie dziewczynka, jesli w ostatnich dniach płodnych-chłopiec:) to naprawde sparawdzone! a wiem to od mojej mamy-sami"mają"2 zaplanowanych dzieki tej metodzie dzieci-mnie i brata-też "parka"-bo fajnie mieć syna i córę:):)....pozdrawiam i polecam zastosowanie metody-jesli oczywiście spełnione sa odpowiednie warunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: planowanie płci dziecka ????? 27.10.05, 08:03 bajki piszesz. a to, ze masz parke, to wynik prawdopodobienstwa. na kazda plec w ciazy mamy po 50% szans. Odpowiedz Link Zgłoś