prawie_wlasciciel 03.11.05, 22:12 uwazam, że lekarze obławiają się na firmach farmaceutycznych, biorąc od REPów łapówki.... czy to nie wstyd? gdzie przysięga Paracelsusa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coitusik Re: czy REP to łapówkodawca? 03.11.05, 22:23 mi nie wstyd, bo za kazde dopuszczenie do mnie repa, ojciec dyrektor co tez jakas przysiege skladal, tez bierze, Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: czy REP to łapówkodawca? 03.11.05, 23:23 To nie była przysięga Panaceusa??? Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: czy REP to łapówkodawca? 03.11.05, 23:49 Zapewne chodziło o przysięgę Platfusa. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: czy REP to łapówkodawca? 04.11.05, 00:07 Wiedzialem, ze cos pokrecilem. Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: czy REP to łapówkodawca? 04.11.05, 00:40 To chyba jakoś tak leci: "... przysięgam nie zabić na miejscu idioty co bzdury wygaduje ani żadnej krzywdy innej zrobić jeno litością powodowany rekę pomocną wyciagnę a o zdrowie pomodlę bo o rozum modlic za późno, a wy Bogowie w tej mojej przysiędze mnie wspomogajcie (...) bo nie zdzierżę kiedyś i jak odwinę..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad Re: czy REP to łapówkodawca? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 04:27 NIe Platfus a Panathinaikos z Aten . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdruzgotany Re: czy REP to łapówkodawca? IP: 194.150.99.* 04.11.05, 01:41 dlaczego dajecie sie nabierac marnemu prowokatorowi? idiota mysli, ze jak napisze Paracelsus zamiast Asklepiosa, to zwruci na siebie uwage! rzenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farmaceutka Re: czy REP to łapówkodawca? IP: *.laczpol.net.pl 04.11.05, 23:01 No racja, ale Twoja dwa blędy ort w tak krotkiej wypowiedzi tez zawracają uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: czy REP to łapówkodawca? 04.11.05, 09:08 to Ty miałeś jakieś wątpliwości?? Ja na przykład zawsze, moje protezy naczyniowe, kasą wypycham. W zależności od kliniki i operatora są to, albo stówki albo piędziesiątaki. Tak samo z długopisami. Pracowicie owijam stówką wkłady, skręcam i doktorowi do łapy. Jedynie Położnicy już kasy niechcą. Tak się obłowili, że obecnie kręcą ich tylko "kolorowe szkiełka i perkal".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc REP -------------------- łapówkodawca? IP: 82.160.122.* 05.11.05, 01:11 co to jest niby "kolorowe szkiełka i perkal"..? Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 08:40 Swan czemu Ty mnie nie chcesz skorumpowac ???? DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: czy REP to łapówkodawca? 04.11.05, 23:06 Każdy głupi wie, że to przysięga Pacaneusa (tego od pacaneum - leku na wszelkie dolegliwości). Ja daję łapówki non stop. Stosuje głównie ten sposób z owijaniem wkładów, bo jest to sposób dyskretny i elegancki. W dodatku długois, to podarunek "w granicach dobrego smaku". Dobrego smaku wymaga ode mnie firma w ramach nowych standardów korporacyjnych, więc się stosuję. Za żadne skaby na przykład nie moge wręczyć alkoholu. Alkohol jest be i widocznie nie posiada dobrego smaku (według członków wierszynki korporacyjnej). Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow12 Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 11:34 wiecie co mnie zastanawia? Czy na te łapówki to dajecie z własnej kieszeni czy firma daje Wam pakiet wspomagający? Bo gdyby założyć, jak pisze swam_ganz, że daje w łapkę stówki lub pięćdziesiotki, to pomyslcie dla jakiej kasy trzeba pracować gdyby zakłożyć że: -srednio na co drugim spotkaniu damy w lekarzowi 75PLN -dziennie wykonamy 10 spotkań -pracujemy 22dni w miesiącu Szybko licząc dało mi to kwotę 8250PLN czy uważacie to za: -prawdę piszacego -gadanie pod publikę byc może lekarza, któremu za mało dają a chciałby więcej -super grubą firmę i grubego faceta, który ja promuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: czy REP to łapówkodawca? IP: 82.160.122.* 05.11.05, 12:01 Własnie skąd macie na to kase. Domyślam się, że obdarowujecie tylko grube ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 12:05 Matko Boska :))) Rotfl. PS; zamiast liczyć moją kasę zatroszcz się lepiej o siebie :) PS1; są takie repy, co mają tylko np; dwa-trzy spotkania z lekarzmi w tygodniu. I co wtedy powiesz?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdola1 Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 12:40 no a poza tym przecierz nie dajecie tych pieniędzy co miesiąc każdemu lekarzowi. Hi, hi, hi. Składam tak wogóle protest. Ja nigdy nie wzięłam ani grosza. Cholera, a może powinnam. Swan jak myślisz??? Byłabym wtedy wśród swoich, a tak jestem odszczepieńcem. Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 17:27 Dajemy każdemu i to co miesiąc. Tobie też magdola1. Po prostu na pewno nie rozkręcałaś do tej pory długopisów i dlatego nie zauważyłaś ;) Twoja strata hehehe... Justa, ja biorę na to kasę z mojej pensji, bo budżet marketingu, to zdecydowanie za mało. Czasem też kredyt z banku (to przed zakończeniem kwartału, jak trzeba zrobić plan). Rotfl, rotfl, rotfl... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 17:40 beztrosko klepiesz sobie w klawiaturę a później (jak tu pisał gdzieś klasyk gatunku - Patryk)- " i przyjdą nocą, w drzwi kolbami załomocą...". I co wtedy? Wszystki długopisy Ci rozkręcą, rewizja osobista itp. przyjemności. PS; a'propose rewizji osobistej chciałem złożyć oświadczenie; "Niniejszym informuję odpowiednie służby, że rewizji osobistej poddam się tylko i wyłącznie wtedy gdy będzie ona przeprowadzona przez jakąś symptyczną, ładną policjantkę. Tylko kobietę dopuszczę do siebie albo śmierć!" Odpowiedz Link Zgłoś
magdola1 Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 17:51 od poniedziałku rozkręcam te cholerne długopisy. Ale wiecie - dużo tych długopisów rozdałam dzieciakom, które do mnie przychodzą. Trochę dostają pielęgniarki. No i najgorsze - jak długopis się wypisze to go wywalam. co za marnotrastwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow12 Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 19:20 HA! I w ten sposób tworzy się błęne koło:) Czy nie zaobserwowałas magdolo1, że pielęgniarki pracują wydajniej i częsciej pytaja czy podać kawę? Mysle tez, że pod Twoimi oknami kręci sie teraz więcej takich co wszystko zbierają, tylko czekać jak usłyszymy w lokalnej prasie, że mamy kolejny bum zbieractwa-tym razem długopisów-bynajmniej nie jednorazowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdola1 Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 20:08 Matko boska, rzeczywiście. Cholera, a ja myslałam, że to dlatego, że mnie lubią. Pozbawiłaś mnie złudzeń. Buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 20:45 Nie Magdo. Ty nie jesteś odszczepieńcem. Ty jesteś wręcz bluźniercą!!Przecież wszyscy pacjenci wiedzą, że polska medycyna kopertą stoi. A Ty Magdo, co? Prawdziwym lekarzem nie chcesz być??? Chyba, że grasz na wzrost ceny.... Powszechnie wiadomo, że długie zachowanie "dziewictwa" podnosi wartość zachowującego(ej). Potrzeba tu jednak sporego wyczucia by nie przeciągnąć zbyt długo tego życia w ascezie. Bo później - jak już się tem właściwy moment przegapi - to tylko wstyd i sromota :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdola1 Re: czy REP to łapówkodawca? 05.11.05, 22:06 Postaram sie poprawić. Od poniedziałku. Obiecuję Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz magda, nie przejmuj sie... 05.11.05, 22:17 takim przygloopem jak svan, badz soba:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdola1 Re: magda, nie przejmuj sie... 05.11.05, 22:26 Ależ ja się nie przejmuje, nawet nie miałam zamiaru. Tu można sobie odpuścić i nie mieć przyklejonego usmiechu na twarzy i byc wiecznie zadowoloną ze wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: magda, nie przejmuj sie... 05.11.05, 22:50 Ja też jestem zadowolona. A co sobie będę żałować :) Pracę mam. Ćwiczenia rozwijające sprawność palców (przy tym składaniu długopisów i wkręcaniu banknotów) też sie przydają w różnych sytuacjach hehehe... Jednym słowem nie ma na co narzekać. Mam nadzieje, że u Ciebie Swan też wszystko OK. PS: czym teraz jeździsz do tyry bidaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczolaasia Re: magda, nie przejmuj sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:01 Czarna_rozpaczy- a jednak się obraziłaś..:DD Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz to tak Czarny....jesteś sobą? 06.11.05, 10:49 czarna_rozpacz napisała: > takim przygloopem jak svan, Myśl niewątpliwie głęboka, choć nieuczesana trochę.... I to wszystko na co stać Cię w wyniku erekcji mózgu??? Chcesz mi czarny pijar robić? :) Rozumiem, Kaczory już Ci nie wystarczają..... PS; no i nie wytrzymałem i nakarmiłem trolla :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venflon jeden Re: czy REP to łapówkodawca? IP: 213.227.108.* 31.01.06, 18:24 Boże!!!!!Czy Ty Swana ganza nie znasz? Stary prowokator ale trzeba przyznać ,że inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś