Gość: yuty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:11 u lekarza mialem cisnienie 160-110 , wyslal mnie do szpitala, w szpitalu lezalem , malo jadlem i mialem cisnienie 120 -89 i wyslali mnie do domu mowiac ze to nerwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snape82 Re: BYLEM W SZPITALU NA NADCISNIENIE 18.11.05, 22:14 No i? Jakaś puenta by się przydała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re: BYLEM W SZPITALU NA NADCISNIENIE 18.11.05, 22:37 Gość portalu: huj napisał(a): > no czekam k.. az ktos napisze To czekaj hu..,moze sie, ku... doczekasz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuty Re: BYLEM W SZPITALU NA NADCISNIENIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:07 usg nerek i nadnerczy wyszlo ok, tarczyca tez jest ok, hormony poza prolaktyna lekka powyzej normy tez sa ok, nie bralem nigdy anabolikow, z ciekawosci wzialem przez 3 dni eurothyx 50 mg, i woda w wiekszosci zeszla , ogolnie to przejmowac sie zaczalem cisnieniem gdy ok rok temu po treningu na silowni stracilem mozliwosc nabierania glebokiego oddechu i uczucia relaksu odprezenia poo nim, oddycham plytko, i przez to glowa mnie boli i jest mi cieplo, echo serca wyszlo ok, RTG klatki tez, morfologia te i mocz, nie badalem jescze hormonow nadnerczy ale skoro usg wyszlo ok to chYba sa zdrowe, lekarz wmawia mi ze to nerwica a ja debilowi mowie ze puchne zatrzymuje wode, a onn sie smieje i mowi jak ja to moge odczuwac ze zatzrymuje wode, ze to nie realne, debil Odpowiedz Link Zgłoś
magdola1 Re: BYLEM W SZPITALU NA NADCISNIENIE 19.11.05, 10:46 no cóż na debili nie ma rady drogi adami.strzelbo. Tylko kto tu jest idiotą. Następnym razem proponuję wziąć coś z trucizn na próbę, będzie mniej kłopotów. Nie dubluj wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś