Dodaj do ulubionych

Parexel :-) czy :-I

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:13
Cześć. Co sądzicie o firmie Parexel. Pytanie do tych co pracowali lub pracują.
Gdzieś czytałam, że nie bardzo jeśli chodzi o atmosferę i zarobki, ale to dwie
wypowiedzi. Może ktoś kto tam pracuje by się podzielił opinią na temat tej
firmy. Szukam pracy jako CRA, więc wszytkie informację będą przydatne.Z góry
dziękuję :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Eve Re: Parexel :-) czy :-I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:08
      Hej, no nikt nie zna tej firmy?!
      • Gość: UPS Re: Parexel :-) czy :-I IP: *.koba.pl / *.koba.pl 23.03.06, 22:38
        Nie jestem pewien ale to chyba ta firma ma wpadke w Anglii gdzie badala lek
        p/nowotworowy.Były d/n u zwierząt ale dopuścili badania u ludzi i kilku
        pacjentów jest w ciężkim stanie.

Info na 50% .

To oczywiście świadczy tylko pośrednio o firmie .Niemniej chyba podjęto za duże
        ryzyko.Jeszcze raz podkreślam nie jestem pewien czy to ta firma.Info szybko
        można znależć w necie.
        • Gość: gosia Re: Parexel :-) czy :-I IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:20
          To był Parexel, ale co z tego? Odpowiedzialność ponosi Sponsor, a nie CRO. Zresztą, żeby rozpocząć badanie kliniczne potrzebna jest także zgoda urzędów rejestracyjnych i Komisji Etycznych, a taka zgoda została uzyskana.
          Parexel to znana międzynarodowa firma z wyrobioną marką. Nic więcej nie wiem.
    • jozica Re: Parexel :-) czy :-I 28.03.06, 22:12
      Bardzo porzadna firma CRO. Kiedyś byli znani niestety z kiepskich pensji ale
      teraz ponoć zdecydowanie się to zmieniło. Wielu liczacych sie ludzi w tej
      działce to osoby, które zaczynały w Parexelu (pozostali to ludzie z PPD albo
      Covance :-))))
      I nie sugeruj się dramatem w Londynie. Znam sprawę wyłącznie z doniesień
      prasowych ale wyglada na to, ze temu co się stało jest winny sponsor badania a
      nie Parexel (bo i niby co miałoby być ich winą ?)
      I dla jasnosci-nie bronie ich bo jestem z firma związana. Nigdy tam nie
      pracowałam, ale znam bardzo fajnych ludzi z tej firmy.

Gość portalu: Eve napisał(a):

> Cześć. Co sądzicie o firmie Parexel. Pytanie do tych co pracowali lub pracują.
      > Gdzieś czytałam, że nie bardzo jeśli chodzi o atmosferę i zarobki, ale to dwie
      > wypowiedzi. Może ktoś kto tam pracuje by się podzielił opinią na temat tej
      > firmy. Szukam pracy jako CRA, więc wszytkie informację będą przydatne.Z góry
      > dziękuję :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka