jedruch 08.04.06, 11:21 Myślę, że jeden taki wątek wystarczy. Na innych niech będą dyskusje bez tego (merytoryczne). - drodzy lekarze, my tu nie musimy zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria Re: Tu powiesisz psa na lekarzu!!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.04.06, 20:29 Wieszam dwa psy na dwoch forumowych lekarzach /narazie/ jeden na polozniku gin drugi na malkontent-jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: a na mnie nie ma IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.04.06, 20:59 Ty jastes grzeczny/a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalala Re: a na mnie nie ma IP: *.net 09.04.06, 00:05 Jeden pies na położnika-gin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: a na mnie nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 01:50 lekarz rakarz, nauczyciele świnie, policjanci złodzieje, duchowieństwo zboczeńcy, dziennikarze kłamcy, tylko MY jesteśmy w porzo. Bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re:No i powiesili .Zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.04.06, 12:01 Wieszac to mozecie pranie.Sami macie problemy "z soba" ,zacznijcie od siebie.Swoje negatywne emocje wyladowujecie na lekarzach ,nie tedy droga.Myslenie zerowe "bo jeden bral lapowki to wszyscy ,bo drugi zle leczyl to wszyscy itd Nie dziwi mnie ,ze lekarze z forum tak reaguja ,po prostu rozmawiaja z WAMI "waszym jezykiem" ."Innego jezyka" nie rozumiecie.Zadny argument nie przemawia do WAS,paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charyzmatek Re:slowo watykanu IP: *.pools.arcor-ip.net 09.04.06, 13:21 napelnijcie wnetrza wasze wolnoscia korupcji, lapowkom nepotyzmowi i innym k.....mowcie - nienienie. Tak benedyktus papiez zalecil. Swiety czlowiek stad o tym wie. A moze ktos podkapowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re:No i powiesili .Zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.04.06, 17:53 wieszam psa na "mmagda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re:No i powiesili .Zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.04.06, 17:55 Pisze sie - zaden argument a nie zadny argument. Oj, braki w wyksztalceniu to i rozumowanie bylejakie. Odpowiedz Link Zgłoś
velniasty Re: Tu powiesisz psa na lekarzu!!! 09.04.06, 14:57 Moge powiesić? Dziękuję. To ja wieszam moje piękne labradorki na Relidze - za naklanianie lekarzy do pracy niewolniczej i jednocześnie za wpajanie spoleczeństwu stalinowskiej mentalności: 'Ja tak dużo zarabiam, bo po prostu dużo pracuje i się staram, jestem dobrym lekarzem'. Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: Tu powiesisz psa na lekarzu!!! 10.04.06, 09:00 A co na to lekarze od psow, kotow, mend i innych bozych zyjatek na to wieszanie? Protest, protest prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: Tu powiesisz psa na lekarzu!!! 12.04.06, 23:46 Labradorki? Błagam tylko nie labradorki :-))) Za ww nakłanianie to szczurki jakieś... velniasty napisał: > Moge powiesić? Dziękuję. > > To ja wieszam moje piękne labradorki na Relidze - za naklanianie lekarzy do > pracy niewolniczej i jednocześnie za wpajanie spoleczeństwu stalinowskiej > mentalności: 'Ja tak dużo zarabiam, bo po prostu dużo pracuje i się staram, > jestem dobrym lekarzem'. Odpowiedz Link Zgłoś
jozica Re: Tu powiesisz psa na lekarzu!!! 12.04.06, 23:33 Eeee, no widzisz-jak jest taki watek "do wyzycia" to chętnych nie ma.Tak to jest jak pojawia się miejsce dla frustratów. PS Tylko te psy mi nie pasują. Psy (i koty też. Wiem bo kota mam:-) to madre zwierzeta, z tego co wiem od koleżanki lekarza weterynarii bardzo wdzięczne za pomoc i opiekę. W przeciwieństwie do właścicieli... jedruch napisał: > Myślę, że jeden taki wątek wystarczy. Na innych niech będą dyskusje bez tego > (merytoryczne). > > - drodzy lekarze, my tu nie musimy zaglądać Odpowiedz Link Zgłoś