encorton1 Pamiętaj 27.05.06, 19:51 Zwróć najpierw pieniądze tym, którzy płacili za Twoje wykształcenie:)))) No chyba, że to wyjazd na zakupy, na rower czy inną wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mi64 Re: Pamiętaj 27.05.06, 19:56 Sama płaciłam za swoje wykształcenie,encortonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1964 Re: Pamiętaj 27.05.06, 19:58 ten wyjazd owiany jest tajemnicą. A wykształcenie?Z własnych środków. Odpowiedz Link Zgłoś
zubr_zalogowany Re: Pamiętaj 27.05.06, 20:15 widac ze skromnymi srodkami dysponujesz Odpowiedz Link Zgłoś
duszkan Re: Pamiętaj 27.05.06, 20:26 Czy słyszałeś kiedykolwiek żeby ktos rządał zwrotu kosztów za studia np. architekta lub informatyka którzy wyjechali? zeby móc rządać takich zwrotów już na początku studiów trzeba by o tym poinformowac studentów, że zainwestowane w ich wykształcenie pieniądze sa do zwrotu na wypadek wyjazdu. Polskich informatyków wyjechało dużo- jakoś nikt nie rozdziera szat nad wywiezionym dobrem narodowym Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re:Ann ,ale zaliczylas"wpadke" ,ktorej nikt nie 27.05.06, 20:48 zauwazyl.Wszystko przez ten wyjazd .Szerokiej drogi,baw sie dobrze.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ann1964 Re:Aaaaa,teraz już kumam! 27.05.06, 21:48 Dzięki mmagda12 za życzenia.Tobie również wszystkiego dobrego. Nie nie było wpadki.To nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re:Ann ,ale zaliczylas"wpadke" ,ktorej nikt nie 27.05.06, 22:03 Skad wiesz, ze nikt nie zauwazyl? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
mmagda12 Re:Mala poprawka ,tak mi sie wydawalo 27.05.06, 22:21 ze nikt ,nie zauwazyl .Chyba mialam chwilowe niedotlenienie:DD Odpowiedz Link Zgłoś
maxima10 [...] 27.05.06, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
duszkan Re: Pamiętaj 27.05.06, 21:40 Jak zwykle niczego rzeczowego nie potrafisz napisać, jak nie oplujesz to chociasz ortografię wypomnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: Pamiętaj 27.05.06, 22:40 > Czy słyszałeś kiedykolwiek żeby ktos rządał zwrotu kosztów za studia np. > architekta lub informatyka którzy wyjechali? zeby móc rządać takich zwrotów > już na początku studiów trzeba by o tym poinformowac studentów, że > zainwestowane w > ich wykształcenie pieniądze sa do zwrotu na wypadek wyjazdu. > Polskich informatyków wyjechało dużo- jakoś nikt nie rozdziera szat nad > wywiezionym dobrem narodowym Zgadzam się z Toba w całej rozciągłości- to była tylko taka mała prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
ann1964 Re: Dziękuję 27.05.06, 22:54 felinecaline za czerwony znaczek. Rozumiem, że zadanie wykonałam poprawnie.:) Ale dlaczego nikt nie życzy mi szerokiej drogi?:( Odpowiedz Link Zgłoś
wladek47 Re: Dziękuję 27.05.06, 23:03 Jeśli jedziesz to rzeczywiście szerokiej drogi, jeśli lecisz to lataj nisko i powoli, jeśli zaś płyniesz to stopy wody pod kilem. Wł. Odpowiedz Link Zgłoś
duszkan Re: Pamiętaj 27.05.06, 23:07 Do encorton1- dzięki. Tym bardziej mnie ruszyło,że zwykle się tak nie wypowiadasz. Nie wyczułam prowokacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Pamiętaj 27.05.06, 23:16 Rowerem wodnym do ameryki? przesadzilaś wez choć prześcieradło. Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin4 Re: Pamiętaj 28.05.06, 18:02 > Zwróć najpierw pieniądze tym, którzy płacili za Twoje wykształcenie:)))) Zapomniałeś dodać, że obejmuje to też dopłaty do obiadków w przedszkolu i całą resztę dobrodziejstw których można było zaznać od państwa, w tym abonament telefoniczny z pewną ilością darmowych impulsów (to było w latach 80) - za te impulsy wypada teraz zwrócić, bo telefonia była państwowa. Jesli się komuś jeszcze przypomni coś za co trzeba zwracać, uprzejmie proszę się dopisywać, jak ja będę wyjeżdżał to w pożegnalnym poście wymienię te wszystkie punkty do każdego dołączając komentarz: POCAŁUJCIE SIĘ WSZYSCY W D UPĘ Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: Pamiętaj 28.05.06, 18:31 Jak już napisałem była to prowokacja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin4 Re: Pamiętaj 28.05.06, 18:32 mój post przecież też ;-))). Co, lepiej się zakamuflowałem? Znaczy się mam do oddania większą kasę niż Ty, bo mnie lepiej wykształcili? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
encorton1 Re: Pamiętaj 28.05.06, 18:34 Na pewno musiałbyś oddać więcej bo ja jeszcze ciągle na etapie kształcenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rafera Re: Pamiętaj 30.05.06, 20:14 wszystkiego najlepszego. Pochwalisz się gdzie jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś