d_a_r_i_a Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 04.06.06, 22:20 Malki, badz mily. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 04.06.06, 22:21 Malki zolta kartka za karmienie trollicy ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 07.06.06, 02:08 Dlaczego zakladasz,ze Daria jest rodzaju zenskiego?Juz ktos wczesniej napisal ,ze ma problemy z identyfikacja plci. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 07.06.06, 10:03 Seniorita, jesli cos wiesz na pewno to pisz i zakoncz egzystencje trolla/trollicy efektownym "olé" a jesli cos sobie tylko przypuszczasz i dywagujesz to szczerze ci mowie - bywaja bardziej konstruktywne zajecia. Jedyne, co osiagasz kazda wypowiedzia na temat trolla to jego "podkarmienie" ale przeciez moze i o to chodzic, juz przeciez byly wypowiedzi, ze bez trolla nudno. Jesli jest nam nudno, to niestety, znaczy tylko jedno: jesteslmy ...nudni. Odpowiedz Link Zgłoś
d_a_r_i_a Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 07.06.06, 14:21 Forum bez trolli jest jak potrawa bez pieprzu i soli. No ale skoro wolicie takie jalowe,niczego nie wnoszace i do niczego nie prowadzace rozmowy prosze bardzo. Wyzywajcie sie na watkach typu- pacjent smierdzi, chamstwo pacjentow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 07.06.06, 21:31 Mysle, ze jesli naprawde kazdym postem karmilibysmy trolla to zdecydowanie miałaby permanentną niestrawnosc i otyłosc z BMI 120000:) Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 07.06.06, 18:04 Felinecaline wydawalo mi sie,ze to jest otwarte forum i z calym szacunkiem nie zycze sobie abys mnie pouczala jakie to zajecia sa dla mnie mniej lub bardziej stosowne.Jesli Daria zachowuje sie po chamsku to ja wykasuj,ale nie mozesz zabronic mi pisac jesli mam ochote.Nie jestes tu cenzorem tylko administratorem.I Twoje niektore wypoiedzi w stylu" smrodliwe teksty"przy innej okazji sa co najmniej niegrzeczne.Jesli nie potrafisz kojarzyc pewnych faktow to nie jest moj problem.A teraz juz jest nieco za pozno, bo strony(fora) dla nieletnich,na ktorych grasowal Wasz kolega z zamknietego forum sa juz niedostepne z powodu zaprzestania wydawania tej gazety. Nawet nicku nie zmienil.Raz jest kobieta,raz mezczyzna,a raz nastolatka.Tylko,ze styl pisania sie nie zmienia.I to by bylo na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 07.06.06, 20:06 Gratuluje Ci Seniorita, zainteresowania graniczacego z pasja zyciowa do sledzenia tych wszystkich osobowosci i mentalnosci na tylu forach, o ktorych nawet pojecia bym bez ciebie nie miala, juz nie mowiac, ze brak mi wlasnie tej pasji , ze skromnie nie wspomne o wolnym czasie. I wybacz, ale ja tez mam prawo powiedziec, co mi sie nie podoba, albo nienajlepiej pachnie - NAWET, jesli dotyczy osoby tak powiedzmy negatywnie pomularnej jak Daria roznoszenie jej problemow z forum na forum do najbardziej wysublimowanych z Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 07.06.06, 20:12 wyslalo sie za wczesnie a jeszcze pare slow mam do dorzucenia, wiec kontynuuje: ...do najbardziej wysublimowanych kulturalnie zachowan nie nalezy. jesli moje posty Ci przeszkadzaja to przypuszczam, jako stala bywalczyni tych licznych forow znasz funkcje "ignora", zawsze mozesz z niej skorzystac, tak, jak mialas okazje i sporo czasu, zeby pokusic sie o adminowanie tym forum. Nie watpie, ze byloby to z korzyscia dla niego, zreszta nic straconego, zawsze jestem gotowa ustapic ci miejsca. I jeszcze mala korekta literowki: pomularnej = oczywiscie popularnej. Odpowiedz Link Zgłoś
molipola Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 08.06.06, 05:03 Ty felka niedlugo tu ze wszystkimi sie poklocisz i sama zostaniesz zabanowana, choc chetnie bys to zrobila wszystkim swoim oponentom. Wydaje ci sie, ze objelas niezwykla funkcje. Zejdz na ziemie nic nie znaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 08.06.06, 18:20 Nie tylko, ze nie usuwam waszych swiatlych postow, ale wrecz przeciwnie - przywracam je od czasu do czasu, bo doskonale wlasnie oswiecaja dyskutantow kim jestescie i co soba prezentujecie. A w nagrode od soboty bedziecie miec mnie z glowy na uroczy czas wakacji - huuuuuuuuuuuuuuulaj duszo (trolowska) - piekla nie ma ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 08.06.06, 21:28 felinecaline napisała: > Nie tylko, ze nie usuwam waszych swiatlych postow, ale wrecz przeciwnie - > przywracam je od czasu do czasu, bo doskonale wlasnie oswiecaja dyskutantow > kim jestescie i co soba prezentujecie. A w nagrode od soboty bedziecie miec > mnie z glowy na uroczy czas wakacji - huuuuuuuuuuuuuuulaj duszo (trolowska) - > piekla nie ma ;-P Obys tak przepadla na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 08.06.06, 23:33 Do Feline:Odpowiedzialam Ci na sasiednim watku,ale co do pasji to mam ich kilka i tobie nic do tego.Zajmij sie lepiej tym z kim rozmawiasz na zamknietym forum bo jedno z nich z pewnoscia jest osoba z powaznymi problemami i dlatego nie mam zamiaru sie tam otwierac.Jak myslisz, skad Daria wie kto jest jej nieprzychylny?Ale oczywiscie jest to wsadzanie nosa w nie swoje sprawy,ale poniewaz Ty to robisz ,wiec uwazam,ze ja mam takie samo prawo.I mysle,ze Daria musi sie tu niezle bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
tango45 Re: Ocipiałaś już dawno, ale masz zaostrzenie n/t 08.06.06, 17:31 felka! Czy wszystkie niewygodne dla ciebie, krytykujace cie posty usuwasz? Z Jakiej racji czujesz sie na tym forum jak na wlasnym folwarku. Odpowiedz Link Zgłoś