wanilia82 23.08.06, 21:54 Za niedługo idę do szpitala już po raz koeljny,ale obawiam się nieprzyjemnego zachowania pielęgnairek wobec pacjentów i jakiś głupich komentarzy. Dlaczego one takie są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snape82 Re: Pielęgniarki 23.08.06, 22:37 Wszystkie pielęgniarki takie są? Jakie głupie komentarze? Rozwiń swoją wypowiedź to może ci powiem dlaczego takie są :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia82 Re: Pielęgniarki 23.08.06, 23:05 np takie że nie chcę jeść szpitalnego jedzenia,cały czas mi to wytykały.Ogólnie były nieprzyjemne,oczywiscie nie wszystkie dwie były wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomykrulika Re: Pielęgniarki 23.08.06, 23:37 A kogo to obchodzi, czego ty nie chcesz jeść. Chyba, że masz zaleconą dietę, a ty opychasz się żarciem wg własnego uznania. Inna sprawa, że jak przebywasz w szpitalu i dostaniesz s..ki od tych swoich delikatesów to będziesz wmawiała, że to od szpitalnego wiktu. Proponuję położyć się w klinice prywatnej, tam oczywiście za odpowiednią opłatą będą nad tobą skakać, a komentarze będą ciche w dyżurce. Odpowiedz Link Zgłoś
snape82 Re: Pielęgniarki 23.08.06, 23:58 znajomykrulika napisał: > A kogo to obchodzi, czego ty nie chcesz jeść. Chyba, że masz zaleconą dietę, a > ty opychasz się żarciem wg własnego uznania. Inna sprawa, że jak przebywasz w > szpitalu i dostaniesz s..ki od tych swoich delikatesów to będziesz wmawiała, > że to od szpitalnego wiktu. Proponuję położyć się w klinice prywatnej, tam > oczywiście za odpowiednią opłatą będą nad tobą skakać, a komentarze będą ciche > w dyżurce. właśnie tez mi takie mysli przyszły do głowy ale nie za bardzo wiedziałam jak to ubrać elegancko w słowa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: Pielęgniarki 24.08.06, 22:51 tak, tak,zdecydowanie doradzam ci prywatną klinikę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
klara_k5 Re: Pielęgniarki 25.08.06, 09:03 Kingusi ma rację tylko prywatna klinika, bo inaczej te jędze pielęgniarki mogłyby Ci krzywdę zrobić że też się takie porodziły ale już niedługo nie martw się niedługo nie będzie wcale pielęgniarek na szczęście.Szybkiego powrotu do zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
lusza1 Re: Pielęgniarki 27.08.06, 10:12 jeżeli idziesz do szpitala do Blachowni na oddział wewnętrzy to masz się czego bać wierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_piter Re: Pielęgniarki 27.08.06, 14:39 A jakie macie wymagania w stosunku do państwowego szpitala, gdzie leczenie jest darmowe? I tak cudem jest, że to wszystko jeszcze jakoś działa, niedługo zabraknie nawet tych pyskatych wrednych pielęgniarek, które karmią na siłę. Co wtedy będzie? Prywatny szpitalik ,gdzie doba kosztuje kilkaset zł? Odpowiedz Link Zgłoś
kivvi Re: Pielęgniarki 27.08.06, 16:20 Piotrus, co ty tu za polityke uprawiasz, >...leczenie jest darmowe...<. Ludzie placa; ludzie placa podatki, z czego czesc panstwo ma obowiazek przeznaczyc na opieke zdrowotna, ludzie placa skladki na ubezpieczenie zdrowotne. Czasem mam wrazenie, ze niektorzy lekarze chcielby, zeby ludzie dobrowolnie, dodatkowo opodatkowali swoje, tez zebracze dochody, zeby zwiekszyc dochody lekarzy. Bo tylko o to im chodzi. Jakosc uslug medycznych jest w wiekszosci skandaliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_piter Kto płaci to płaci 27.08.06, 20:02 Kto płaci to płaci... zastanów się ile osób w 38-milionowym społeczeństwie płaci składki zdrowotne (nie zapominaj, że rolnicy płacą tylko KRUS a niepracujący czyli dzieci, młodzież i bezrobotni nie płacą nic). Odpowiedz Link Zgłoś
jabberwacky1 Re: Pielęgniarki 27.08.06, 16:09 Taaaaa... z pewnoscia piszaca na ogolnopolskim forum "sluzba zdrowia" osoba idzie na oddzial wewnetrzny do szpitala w jakiejs tam Blachowni, czy innej Psiej Wolce. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Pielęgniarki 01.09.06, 13:02 jezeli wszystkie byłe nieprzyjemne, to znaczy, że tylko te dwie wyjątkowe miały do ciebie cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
kropa14 Re: Pielęgniarki 07.09.06, 15:29 Pielęgniarki wcale nie sa takie złe, chodź jak nawet to co im sie dziwić jak one robia najgorszą robote i czasem juz nie mają sił do pacientów, wiec muszą być szorstkie ale tak ogolnie to jest ok bo pomyslcie sobie jak byście zareagowali gdyby jaiś cfaniaczek który ma dostać zastrzyk nagadał by wam wtedy trzeba szorstko:) pozdrawiammmmmm Odpowiedz Link Zgłoś