Dodaj do ulubionych

Pielęgniarki

23.08.06, 21:54
Za niedługo idę do szpitala już po raz koeljny,ale obawiam się nieprzyjemnego
zachowania pielęgnairek wobec pacjentów i jakiś głupich komentarzy.
Dlaczego one takie są.
Obserwuj wątek
    • snape82 Re: Pielęgniarki 23.08.06, 22:37
      Wszystkie pielęgniarki takie są? Jakie głupie komentarze? Rozwiń swoją wypowiedź
      to może ci powiem dlaczego takie są :)
      • wanilia82 Re: Pielęgniarki 23.08.06, 23:05
        np takie że nie chcę jeść szpitalnego jedzenia,cały czas mi to wytykały.Ogólnie
        były nieprzyjemne,oczywiscie nie wszystkie dwie były wyjątkami.
    • znajomykrulika Re: Pielęgniarki 23.08.06, 23:37
      A kogo to obchodzi, czego ty nie chcesz jeść. Chyba, że masz zaleconą dietę, a
      ty opychasz się żarciem wg własnego uznania. Inna sprawa, że jak przebywasz w
      szpitalu i dostaniesz s..ki od tych swoich delikatesów to będziesz wmawiała,
      że to od szpitalnego wiktu. Proponuję położyć się w klinice prywatnej, tam
      oczywiście za odpowiednią opłatą będą nad tobą skakać, a komentarze będą ciche
      w dyżurce.
      • snape82 Re: Pielęgniarki 23.08.06, 23:58
        znajomykrulika napisał:

> A kogo to obchodzi, czego ty nie chcesz jeść. Chyba, że masz zaleconą dietę, a
        > ty opychasz się żarciem wg własnego uznania. Inna sprawa, że jak przebywasz w
        > szpitalu i dostaniesz s..ki od tych swoich delikatesów to będziesz wmawiała,
        > że to od szpitalnego wiktu. Proponuję położyć się w klinice prywatnej, tam
        > oczywiście za odpowiednią opłatą będą nad tobą skakać, a komentarze będą ciche
        > w dyżurce.

właśnie tez mi takie mysli przyszły do głowy ale nie za bardzo wiedziałam jak to
        ubrać elegancko w słowa ;))
    • kingusi Re: Pielęgniarki 24.08.06, 22:51
      tak, tak,zdecydowanie doradzam ci prywatną klinikę... :)
      • klara_k5 Re: Pielęgniarki 25.08.06, 09:03
        Kingusi ma rację tylko prywatna klinika, bo inaczej te jędze pielęgniarki
        mogłyby Ci krzywdę zrobić że też się takie porodziły ale już niedługo nie martw
        się niedługo nie będzie wcale pielęgniarek na szczęście.Szybkiego powrotu do
        zdrowia:)
    • lusza1 Re: Pielęgniarki 27.08.06, 10:12
      jeżeli idziesz do szpitala do Blachowni na oddział wewnętrzy to masz się czego
      bać wierz mi
      • nocny_piter Re: Pielęgniarki 27.08.06, 14:39
        A jakie macie wymagania w stosunku do państwowego szpitala, gdzie leczenie jest
        darmowe? I tak cudem jest, że to wszystko jeszcze jakoś działa, niedługo
        zabraknie nawet tych pyskatych wrednych pielęgniarek, które karmią na siłę. Co
        wtedy będzie? Prywatny szpitalik ,gdzie doba kosztuje kilkaset zł?
        • kivvi Re: Pielęgniarki 27.08.06, 16:20
          Piotrus, co ty tu za polityke uprawiasz, >...leczenie jest darmowe...<. Ludzie
          placa; ludzie placa podatki, z czego czesc panstwo ma obowiazek przeznaczyc na
          opieke zdrowotna, ludzie placa skladki na ubezpieczenie zdrowotne. Czasem mam
          wrazenie, ze niektorzy lekarze chcielby, zeby ludzie dobrowolnie, dodatkowo
          opodatkowali swoje, tez zebracze dochody, zeby zwiekszyc dochody lekarzy. Bo
          tylko o to im chodzi. Jakosc uslug medycznych jest w wiekszosci skandaliczna.
          • nocny_piter Kto płaci to płaci 27.08.06, 20:02
            Kto płaci to płaci... zastanów się ile osób w 38-milionowym społeczeństwie płaci
            składki zdrowotne (nie zapominaj, że rolnicy płacą tylko KRUS a niepracujący
            czyli dzieci, młodzież i bezrobotni nie płacą nic).
      • jabberwacky1 Re: Pielęgniarki 27.08.06, 16:09
        Taaaaa... z pewnoscia piszaca na ogolnopolskim forum "sluzba zdrowia" osoba
        idzie na oddzial wewnetrzny do szpitala w jakiejs tam Blachowni, czy innej
        Psiej Wolce. ;)))
    • anatemka Re: Pielęgniarki 01.09.06, 13:02
      jezeli wszystkie byłe nieprzyjemne, to znaczy, że tylko te dwie wyjątkowe miały
      do ciebie cierpliwość.
    • kropa14 Re: Pielęgniarki 07.09.06, 15:29
      Pielęgniarki wcale nie sa takie złe, chodź jak nawet to co im sie dziwić jak
      one robia najgorszą robote i czasem juz nie mają sił do pacientów, wiec muszą
      być szorstkie ale tak ogolnie to jest ok bo pomyslcie sobie jak byście
      zareagowali gdyby jaiś cfaniaczek który ma dostać zastrzyk nagadał by wam wtedy
      trzeba szorstko:) pozdrawiammmmmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka