IP: *.veranet.pl / 192.168.114.* 17.03.03, 06:46
Mam problem 3 Dni temu wspolzylem z Kobieta mam 20 lat a ona jest odemnie o 4
lata starsz ale obawiam sie czy poprostu doszlo erekcji i obawiam sie tego I
mam nastepujace pytanie do ilu dni trzeba by w takiej ewentualnosci przepisac
tabletke <po> ??poniewaz niestety nie jestesmy sobie wstanie pozwolic na
ciaze . Blagam Prosze o szybka odpowiedz
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Pomocy 17.03.03, 09:04
      Gość portalu: j.kop@interia.pl napisał(a):

> Mam problem 3 Dni temu wspolzylem z Kobieta mam 20 lat a ona jest odemnie o 4
      > lata starsz ale obawiam sie czy poprostu doszlo erekcji i obawiam sie tego I
      > mam nastepujace pytanie do ilu dni trzeba by w takiej ewentualnosci przepisac
      > tabletke <po> ??poniewaz niestety nie jestesmy sobie wstanie pozwolic na
      > ciaze . Blagam Prosze o szybka odpowiedz

sluchaj... jesli sie z nia kochales, to erekcja (czyli wzwod) byl. inaczej nie
      da rady.
      jesli uplynelo juz kilka dni, to na tabletke "po" nie macie co liczyc.
      • Gość: j.kop@interia.pl Re: Pomocy IP: *.veranet.pl / 192.168.114.* 17.03.03, 09:58
        Ale to chodzi o to ze nie jestem w stanie powiedziec czy zdazylem wyjsc z
        Macicy bo stosowalismy stosunek przerywany i bylo to trzy razy stylem
        przerywanym a raz w prezerwatywie .Wiec jak inaczej temu zapobiec
        • maretina Re: Pomocy 17.03.03, 10:28

> Ale to chodzi o to ze nie jestem w stanie powiedziec czy zdazylem wyjsc z
          > Macicy bo stosowalismy stosunek przerywany i bylo to trzy razy stylem
          > przerywanym a raz w prezerwatywie .Wiec jak inaczej temu zapobiec
          :)))))))))
          wiesz, moim zdaniem, to ty sobie niezle jaja tu robisz:) "styl przerywany"
          zupelnie jak w plywaniu "styl motylkowy":))))))):Pjesli wiesz co to jest sex,
          to powinienes wiedziec, ze "styl przerywany" to zadna metoda
          antykoncepcyjna:))))))))) dzieciaki! do przedszkola po zabawki a nie do zabaw
          pod koldra:)
    • Gość: j.kop@inetria.pl Re: Pomocy IP: *.veranet.pl / 192.168.114.* 17.03.03, 10:03

> Mam problem 3 Dni temu wspolzylem z Kobieta mam 20 lat a ona jest odemnie o 4
      > lata starsz ale obawiam sie czy poprostu doszlo erekcji i obawiam sie tego I
      > mam nastepujace pytanie do ilu dni trzeba by w takiej ewentualnosci przepisac
      > tabletke <po> ??poniewaz niestety nie jestesmy sobie wstanie pozwolic na
      > ciaze . Blagam Prosze o szybka odpowiedz

A dokladnij chodzi mi o to czy jest mozliwosc taka ze <nieodczulem wytrysku> i
      niezdazylem wyjsc poniewaz zawsze nad tym panowalem i nigdy nie bylem
      postawiony przed taka sytuacja .Bo to wszystko jak by nie bylo bylo pod wplywem
      alkocholu i oraz wielkiego podniecenia.Ja juz nie wiem co robic
      • maretina Re: Pomocy 17.03.03, 10:32
        Gość portalu: j.kop@inetria.pl napisał(a):

> Gość portalu: j.kop@interia.pl napisał(a):
        >

> A dokladnij chodzi mi o to czy jest mozliwosc taka ze <nieodczulem wytrysku&
        > #62 i
        > niezdazylem wyjsc poniewaz zawsze nad tym panowalem i nigdy nie bylem
        > postawiony przed taka sytuacja .Bo to wszystko jak by nie bylo bylo pod
        wplywem
        >
        > alkocholu i oraz wielkiego podniecenia.Ja juz nie wiem co robic
        szukaj pracy, jak za pozno "wyjales" i ona miala dni plodne, to bedziesz mial
        rodzine....albo placil alimenty chlopcze. panna nie wie jaki dzien cyklu miala?
        • Gość: j.kop@interia.pl Re: Pomocy IP: *.veranet.pl / 192.168.114.* 17.03.03, 11:18
          niestety ja nie wiem poniewaz od 2 dni nie mam z nia zadnego kontaktu badz nie
          chce ze mna rozmawiac
          • maretina Re: Pomocy 17.03.03, 11:21

> niestety ja nie wiem poniewaz od 2 dni nie mam z nia zadnego kontaktu badz
            nie
            > chce ze mna rozmawiac
            spokojnie. jak bedzie w ciazy, to sama cie znajdzie.
            • Gość: j.kop@interia.pl Re: Pomocy IP: *.veranet.pl / 192.168.114.* 17.03.03, 11:29
              Dziekuje za slowa otuchy zeczywiscie jeszce bardziej mnie pograzyly
              • lekarzyna Re: Pomocy 13.04.03, 19:17
                dobre!!! Jak ja to moglem przeoczyc.

To jak z ta panna? Znalazla juz cie czy zaszla w miedzyczasie z innym a bedzie
                i tak na ciebie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka