Dodaj do ulubionych

Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmata

27.09.07, 19:14
a nie minister zdrowia
Obserwuj wątek
    • loraphenus Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 27.09.07, 19:16
      e tam. Strateg doktorze. Primo -nie narazi się pryncypałowi z hipotyreozą i
      niskorosłością.

Secundo -nie narazi się wyborcom, którzy wszystko kupią.

Tertio -miec w d. jest cąłkiem wygodnie.

Wniosek z powyższego taki- że Ministerstwo Zdrowia jest do niczego niepotrzebne,
      skoro nie czuje sie ani ładne ani odpowiedzialne....Pełni funkcje dekoracyjne.

A Minister - żeby nie zapominac -jest w PiSuarze numerem dwa. Po ministrze samo
      dobro.

• aron2004 Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 27.09.07, 20:50
        profesorowi do pięt nie dorastacie
        • loraphenus Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 27.09.07, 20:56
          złodzieju- Pan Minister powiedział o moralnym obowiązku wożenia kasjerek przez
          busiarzy za 1 grosz - bo kasjerki płacą podatki i bus za 1 grosz sie kasjerce
          nalezy jak psu buda.

Ale busiarz musi mieć terenówkę i wczasy w Grecji. Dlatego też busiarz kradnie
          dotacje z urzędu marszałkowskiego, kradnie ubezpieczenie społeczne płacąc KRUS
          zamiast ZUS i zabiera kasjerce pieniądze na jedzenie.

Busiarz to obecnie odpowiednik wrogiego zaplutego karła reakcji.

Kradniesz trzy razy busiarzu. Dotacje z urzędu, dotacje z Krusu - i okradasz
          kasjerki. Swoją droga - p[otrójny złodziej Aronek.

A ministrowi do pięt faktycznie nie dorastamy.
          On wódki pił więcej niż niejeden lubelski rolnik...Minister Kieliszek go w
          W-wie zowią...
          • aron2004 Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 27.09.07, 21:04
            pił ze stresów bo strajkujący lekarze go stresowali
            • loraphenus Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 27.09.07, 21:09
              Aronku, Minister Kieliszek vel Minister "Wódko pozwól żyć" pił od
              kilkudziesięciu lat- a jak dobrze wiesz - to o wiele dawniej niż strajki
              lekarskie...Busów wtedy nie było i wyłudzania kasy z urzedu marszałkowskiego, z
              KRUSU, i od kasjerek...

Przez alkoholizm minister nie operuje...
        • maverick777md Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 27.09.07, 20:56
          Nie Tobie to oceniać wyłudzaczu i wyzyskiwaczu pławiący się w bagnie
          moralnym zepsucia i bezeceństwa.
          • cuffed Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 30.09.07, 05:48
            nadal szmata
            • daria45-net Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 01.10.07, 02:01
              cuffed napisał:

> nadal szmata

Przestan pisac o sobie, napisz wreszcie cos o Profesorze, ktoremu do
              piet nie dorastasz.
              • cuffed Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 01.10.07, 16:57
                Palacz papierosow,pijak,oszust-wyludzacz swiadczen
                zdrowotnych ,karierowicz,nepotyk,hiena polityczna(PZPR,PiS
                etc),nieudacznik polityczny(pan prezydent),nieudacznik
                administracyjny to jest szmata nie czlowiek, czyli religa.
                Ta kreatura widzi ochrone zdrowia przez pryzmat butelki.
                • sithicus Opinia o Relidze - cytat za Eskulapem 01.10.07, 21:56
                  Poirytowaly mnie komentarze dotyczace Religi-zwelaszcza te pelne ledwie
                  skrywanego szacunku dla tego jegomoscia.Czy polskiemu lekarzowi naprawde trzeba
                  splunac w twarz i jednoczesnie kopnac w d... zeby przejrzal na oczy? Jaki z
                  Religi autorytet?? W jakiej dziedzinie,w jakim przejawie zycia ludzkiego?
                  Wiecznie zachlany pijus,wynoszony ze zjazdow krdiochirurgicznych w zaszczanych
                  portkach (sa swiadkowie!).Wieczny utrzymanek tzw. panstwowej sluzby zdrowia-nie
                  operuje od wielu lat,lecz zglasza dochody roczne bedace wielokrotnoscia dochodow
                  przecietnego polskiego specjalisty.Nie leczac ludzi,nie operujac-a jedynie
                  ZASIADAJAC w kolejnych gremiach ten Hermaszewski polskiej medycyny od czasow PRL
                  odcina kupony za skopiowanie metody przeszczepu serca.Malo tego, wciaga juz do
                  tego procederu swego syna-czekamy na kolejne pokolenie genetycznie uzdolnionych
                  w kierunku kardiochirurgicznym.A ty Garlicki teraz sobie w brode pluj zes
                  mlodego Religi nie przyjal-wszyscy teraz naokolo moga brac a ty w ciupie
                  siedzisz.Dalej chcecie posluchac o Relidze? Skad sie wzial zanim objawil sie w
                  Zabrzu jako szef i transplantator? Mowi wam cos szpital na Woloskiej? Centralny
                  szpital MSW w PRLu-jak mawiano nizej pulkownika ordynatuer tam nie
                  bylo.Najzdolniejszy chocby doktorant z Poznania czy Slaska w tych czasach nosa
                  poza PRL wysciubic nie mogl! A kto jezdzil na zagraniczne stypendia i wracal w
                  glorii nowatora przywozacego powiew zachodniej medycyny? Tak,tak
                  Cimoszki,Religi,Iwinskie,Pastusiaki-oto stypendysci tamtych czasow.A potem dano
                  nam ich "do wierzenia"-jako autorytety w swoich dziedzinach.Religa to typ
                  wdziecznie i umiejetnie odtwarzajacy role dobrego wujka,rozumnego profesora o
                  niezmierzonej otchlani wiedzy i dobroci w zanadrzu.Maskowata twarz,einsteinowski
                  nielad owlosienia ulatwiaja mu to zadanie.Malo kto jednak zauwaza ze pod tym
                  calym sztafarzem kryje sie zwykla pustka,nicosc,cwaniak probujacy wykrzesac dla
                  siebie z rzezacego trupa tzw sluzby zdrowia jak najwiecej dla siebie,swoich
                  krewnych i kolesi z fundqacji.Jedna generalna zasada-jak najdluzej wiezc sie na
                  pieniadzach podatnika-to nic,ze dawno juz nie operuje-skoro sa naiwni ktorych
                  m,ozna naciagac na rzekome "ogromne doswiadczenie" w dziedzionie zdrowia-to
                  trzeba to wykorzystac.I wykorzystuje juz od blisko 30 lat-stad to jego "PO MOIM
                  TRUPIE!" gdy uslyszaal ze polscy lekatrze chcieliby wolnego rynku i godnego
                  zycia za swa odpowiedzialna prace.Bowiem wszystkie Religi sa przyssane do cyca
                  panstwowego kolchozu i z niego ciagna fortuny.Co Relige obchodzi jakis tam
                  zwykly lekarz? Za przygode dyzurowa powinien nawet doplacac.Ta lachmyta startuje
                  chyba juz po raz dziesiaty w wyborach,kiedys chcial byc nawet prezydentem.Ale i
                  ministrem nie wzgardzi-byleby dalej sie powiezc,jeszcze troche popasozytowac na
                  cudzej pracy.Trzeba bylo sklamac na konferecji-to ssklamal,dzieki temu Jarek da
                  mu pierwsze miejsce na liscie i...kolejne 4 latka mamy tego trutnia z jego
                  fundacjami na utrzymaniu.
                  • cuffed Re: Opinia o Relidze - cytat za Eskulapem 01.10.07, 22:57
                    Brawo.
                    Sam bym lepiej tego nie opisal.
            • maverick777md Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 01.10.07, 23:01
              Szanowny Panie Doktorze!
              Me słowa odnosiły się bezpośrednio do arona
    • loraphenus Religa jedzie znowu do Radomia 02.10.07, 11:17
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4539422.html
      Ciekawe z kim rozmawiać?

Zastanawiam się czy nie dla propagandy i ratowania głosów Jarusia...Mam nadzieję
      że jedzie tam na dyżur pokazać te "cudowne przygody" W końcu -zostało 25 lekarzy
      i każda para rąk się przyda...Każdy zdolny ndo noszenia broni powinien bronić
      którejś tam RP, wszak żyjemy w kraju wartości i odnowy moralnej.

Tak więc czekam na pokaz cudownych przygód pana Zbigniewa R.
    • loraphenus Re: Religa:"nie jestem strona w konflikcie"-szmat 02.10.07, 20:00
      kolejna rewelacja Ministra

biznes.interia.pl/news/molochy-z-lat-70-znikna,986974
      Niech mi ktoś przypomni co mówił ostatnio -że szpitali jest za mało (w
      esculap.pl) bodajże... Tzn. mówił to na Ślasku jak był...

Szybko zmienia zdanie.

W kwestii formalnej - Śląski Uniwersytet Medyczny miał otworzyć centrum
      akademickie, budowane od kilkunastu lat...Budowę tego molocha rozpoczął Rektor
      ówczesny...A rektorem wtedy był Zbigniew Religa...

Kurcze, czy odnosicie wrażenie że Pan Minister jest troszkę splątany ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka