poloznik-gin 02.02.08, 21:38 Tym razem co złego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poloznik-gin Re: Kto teraz jest adminem? 02.02.08, 21:40 Z jakiego powodu wywalasz wszystko co napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
maverick777md Re: Kto teraz jest adminem? 02.02.08, 21:50 Też nie rozumiem dlaczego Pańskie wątki są kasowane. Na forum panuje obecnie radosne bezkrólewie - nawet trolle zdębiały i kiszą się we własnym wątku. Prośba do osoby pełniącej funkcję moderatora - zostawmy poloznik-gin w spokoju, jest on chyba najstarszym z obecnych tu teraz użytkownikiem tego forum i choćby z tego względu należy mu się szacunek. A głupot nie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
poloznik-gin Re: Kto teraz jest adminem? 02.02.08, 21:56 Dzieki,forum to jest miejscem wypowiedzi ,jak sama nazwa wskazuje pracowników Służby Zdrowia,pozwalasz pisać tylko paszkwlile ,na nas?Kto powinien pisać na tym forum,rolnicy,monterzy,hydraulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
maverick777md Re: Kto teraz jest adminem? 02.02.08, 22:15 Nie ma za co dziękować, to że Pańskie posty nie kwalifikowały się do usunięcia to "oczywista oczywistość". Ale ogólnie mam wrażenie że jest lepiej niz było - kilka niepotrzebnych wątków szybko przeniesiono do działu zdrowie, a jednocześnie wśród użytkowników forum (chyba na zasadzie odruchu obronnego) wzmożyła się zdolność do samodzyscyplinowania się i nie ulegania prowokacjom trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
daria45-net Re: Kto teraz jest adminem? 02.02.08, 23:20 poloznik-gin napisał: > Dzieki,forum to jest miejscem wypowiedzi ,jak sama nazwa wskazuje pracowników > Służby Zdrowia,pozwalasz pisać tylko paszkwlile ,na nas?Kto powinien pisać na > tym forum,rolnicy,monterzy,hydraulicy? Wszyscy moga pisac na forum komu sie zywnie podoba bo jest ogolnodostepne. A ty masz zdaje sie swoje prywatne to tam rzadz a nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Kto teraz jest adminem? 03.02.08, 01:24 poloznik-gin napisał: > Dzieki,forum to jest miejscem wypowiedzi ,jak sama nazwa wskazuje pracowników > Służby Zdrowia Nie. To jest forum do dyskutowania o służbie zdrowia. > Kto powinien pisać na tym forum,rolnicy,monterzy,hydraulicy? Wszyscy chętni. To jest forum publiczne, otwarte. S. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Kto teraz jest adminem? 03.02.08, 22:39 A czy w koncu dowiemy sie, kto jest adminem?Bo dwa watki juz na ten temat zostaly zalozone,a odpowiedzi nadal brak.Poloznik wie ,ale z jakiegos powodu ,nie zdradza sie.Pewnie dostal cynk" kanalami" czyli od bylych zaprzyjaznionych adminek.Ja z nimi zaprzyjazniona nie bylam ,wiec pewnie pozostane w glebokiej niewiedzy.Ale poki co nikt mi postow nie wycina.A forum faktycznie dotyczy spraw zwiazanych ze sluzba zdrowia ,a nie z samym zdrowiem ,jak sie niektorym tu piszacym wydaje.I pisac moze kazdy.Osobiscie nie lubie forow prywatnych ,zamknietych bo powoduje to kiszenie sie w sosie wlasnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jachuw Re: Kto teraz jest adminem? 03.02.08, 23:04 No to teraz nie kisimy się we włsnym sosie, tylko w cudzych wymiocinach - cudowna alternatywa! n a początku wydawało mi się, że możliwość dyskusji z ludźmi spoza branży może mieć pozytywny wymiar - można coś ludziom przekazać, coś wytłumaczyć, ale po jakimś czasie stało się dla mnie jasne, że oni nie chcą widzieć drugiej strony medalu, tylko mścić i wyżywać się środowisku lekarskim. Nie ma zainteresowania i zaciekawienia tylko próba zagospodarowania trolowej frustracji... Zawsze niestety znajdzie się ktoś nowy z nadzieją i wiarą w ludzi, oraz paru amtorów... niekonwecjonalnych przyjemności. Moja mowa będzie prosta: - jestem za większą cenzurą na forum - kto chce wiedzieć co na dany temat ma do powiedzenia masa robotnicza - kto chce się z nią gryźć - Zapraszam na ONET - jeżeli chcemy, żeby te forum dostarczało jakichś wartości pożytku, to trzeba wyciąć szlachciców darie aronów andnowów Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Kto teraz jest adminem? 04.02.08, 22:32 >jachuw:wystarczy z trolami nie dyskutowac i klikac na kosz.Czesc kolegow uwazala za swoista rozrywke dyskusje z nimi.Mnie tez sie to czasami udzielalo.No i mamy to co mamy,czyli wychodowalismy sobie trole na wlasnym lonie.Ty jachuw byles przejety misja i szerzeniem kaganka oswiaty,na poczatku tez probowalam cos tlumaczyc andowowi.A potem mi to przeszlo i olalam.Czasami mam wrazenie,ze gazecie jest na reke utrzymywanie na forum takich ..nie powiem co ,zeby ...tez nie powiem co.Ale moze sie myle i moze oni juz tacy sa.Moze faktycznie taki jest przekroj tego spoleczenstwa,tylko nam sie wydaje inaczej?Wczoraj weszlam na dyskusje z zupelnie innej beczki(dziedziny).No i tam tez odkrylam niektorych naszych stalych bywalcow. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Kto teraz jest adminem? 04.02.08, 23:13 Znow cie Seniorito instynkt zawodzi, przynajmniej polowicznie, bo z nas 2 bylych adminek ja ciesze sie odzyskana wolnocia (slowa rowniez ;-P) i na oba fora tylko zagladam nie pisac, tym bardziej nie pisze tez na @ , czego w stosunkach znajoosci li-tylko forumowej i nie tylko sluzbowkowej zawsze unikalam, bo dla mnie bylo to nazbyt bezceremonialne wopazenie w czyjas prywatnosc. Tak wiec - jesli Poloznik-gin cos wie to nie ode mnie zreszta ja akurat nie wiem nic i bardzo mi z tym dobrze. Nawet sie nie spodziewalam, ze bedzie mi w polowie chocby tak dobrze i dziwnie obojetne, jak potocza sie losy tego forum. Poza netem jest...zycie ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita15 Re: Kto teraz jest adminem? 05.02.08, 09:41 >feline:nie udawaj swietej ,bo o ile pamietam ,to dosc dawno temu list na priva to Ty do mnie napisalas:chyba masz krotka pamiec.Natomiast ja tylko odpowiadam i to tym ,ktorzy do mnie pierwsi napisza a jesli mam cos do powiedzenia zwykle poruszam na forum ,bo zabawa w ciuciubabke mnie nie pociaga.Jesli zaprzestalas tej dzialalnosci to tylko Ci sie chwali.Nie mowie ,ze mam racje w sprawie wiedzy o nowym adminie.Wydawalo sie naturalne ,ze Wy jako pierwsze mozecie miec wiedze na temat nowego admina jako byle adminki (czyli u zrodla).Natomiast z tresci postu poloznikaw wynika ,ze on wie i z jakiegos powodu nie chce tego napisac.A intynkt to zwykle sluzy mi do czegos innego i zwykle mnie nie zawodzi.Ciesze sie ,ze doszlas do wniosku ,ze poza netem jest zycie.Tylko ,ze w zimie czlowiekowi nie chce sie za bardzo ruszac i stad wieksza aktywnosc w necie.A co do przyszlosci tego forum-co bedzie to bedzie.Ja uwazam ,ze ludzie ,ktorzy maja cos do powiedzenia beda pisac jak do tej pory,trole tez.Czyli jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia nikto. 05.02.08, 06:54 widac adminmistracja zawodowa tu sprzata teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 Dlaczego usunięto moje wpisy w tym wątku? 05.02.08, 00:12 Chętnie bym się dowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydick71 Re: Dlaczego usunięto moje wpisy w tym wątku? 05.02.08, 00:19 A może cię tak po prostu admin nie lubi? Też człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
andnow2 Na to wygląda 05.02.08, 10:34 mobydick71 napisał: > A może cię tak po prostu admin nie lubi? Też człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś