Gość: gość IP: *.tvgawex.pl 20.06.08, 18:40 Witam wszystkich Może ktoś mi powie ile mgr inż chemii (absolwent)może zarobić średnio w miesiącu; mam tu na myśli chemika technologa, laboranta,lub cos w tym stylu nie nauczyciel?? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: mgr inż chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 15:09 Jestem absolwentką chemii, posiadam tytuł mgr. Obecnie poszukuję pracy w laboratorium chemicznym, chodzę na rozmowy kwalifikacyjne i padają na nich różne propozycje finansowe. Najniższa oferowana płaca, która mnie spotkała to 1300 brutto! Bywały też dość często propozycje 1500 brutto. Natomiast najwyższa kwota to 2200 brutto. Poszukuję dalej, ale z tego co się zorientowałam to trzeba mieć znajomości, aby dostać ciekawą i dobrze płatną pracę. Studiując tak ciężki i wymagający wytrwałości oraz poświęceń kierunek liczyłam na większe zarobki, a propozycje finansowe firm tłumaczę sobie niewielkim doświadczeniem zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś