Gość: Milku IP: *.aster.pl 22.05.09, 23:43 Zaproszono mnie na rekrutację, będę wdzięczna za info, na temat rozmowy i firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ika Re: Teva Pliva-info IP: *.icpnet.pl 22.05.09, 23:53 tam naprawdę żle się zaczyna dziać,a zapieprz i wycisk straszny,zobacz wcześniej był temat tevy po zmianach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milku Re: Teva Pliva-info IP: *.aster.pl 23.05.09, 11:19 Czytałam, że źle się dzieje, ale zależy mi na tej pracy. Nie mam doświadczenia jako PM, sprzedawałam kiedyś sprzęt medyczny, to nie to samo. Czego mogę się spodziewać po rozmowie, co lepiej sprzedawać, OTC, RX? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Teva Pliva-info IP: *.icpnet.pl 23.05.09, 11:40 na ogół rx jest lepiej płatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxy Re: Teva Pliva-info IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 18:29 Jeśli w Tevie to tylko w OTC, reszta bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Teva Pliva-info IP: *.quarto.pl 02.06.09, 14:52 cześć własnie odbyłam rozmowe w tej firmie. Rozmowa jak rozmowa tendencyjne standardowe pytania. Pytania jak ja się ustosunkuje do prawa które ostatnio weszło w życie że nie można odwiedzać lekarz itp . Umowa na 7 miesięcy przez pierwszy rok chodzisz bez premi.Jak powiedziałam magiczną cyfre 3 tyś padło pytanie o jej negocjacje :)). Po praostu szukaja kogoś kto chce cięzko pracować za niska kase przez 7 miesięcy .Masz leki konkurecyjne także w sosunku do przejęteh Privy i teraz zagryzaj się z przedstawiicelem na tym samym terenie. Oceniam ta rozmowe na -3 Odpowiedz Link Zgłoś