Gość: roxy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 01:11 pomóżcie, szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 10:29 polecam jarosza ul.Krzycka tel.3399036 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.04, 01:13 Na Grobli - centrum medyczne zdrowia kobiety. Jest kilku dobrych - byle nie młody Woytoń - to partacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.wroclaw.mm.pl 01.02.04, 20:19 Byle nie "dr"Bielanów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flowi [...] IP: 81.219.224.* 07.04.04, 13:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZa Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.04, 19:31 Dr. Jacek Żmijewski - bezkonkurencyjny pod kazdym względem, fantastyczny czlowiek i doskonały specjalista. Przyjmuje w czwartki po południu przy ul. Glinianej 40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zebra Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.03.04, 11:06 Na pewno odradzam "Na Grobli", nie dość ze drogo to jeszcze w trybie expresowym czyli nieskutecznie. Byłam u Sidorowa, badał mnie 2 minuty i powiedział że jestem zdrowa - bardzo ciekawe, tylko ze nieprawda. Z usg zapłaciłam 180zł. Odpowiedz Link Zgłoś
hanas Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła 05.03.04, 01:21 Gość portalu: IZa napisał(a): > Dr. Jacek Żmijewski - bezkonkurencyjny pod kazdym względem, fantastyczny > czlowiek i doskonały specjalista. Przyjmuje w czwartki po południu przy ul. > Glinianej 40. NA GLINIANĄ 40 - potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
ines_35 Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła 07.03.04, 17:08 Masz może nr telefonu? I na jakich warunkach przyjmuje ten doktor, na kasę czy tylko prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła 23.03.04, 08:15 "Corfamed" przy ul. Kluczborskiej, dr Bielicki. Jest to bardzo dobra prywatna przychodnia ginekologiczna. Leczę się tu od paru lat. Niestety nie mają kontraktu z NFOZ ale cena wizyty jest przystępna -40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia dr. Żmijewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:41 Przyjmuje darmowo w Euromedicare na pilczycach w prywatnej klinice Odpowiedz Link Zgłoś