Dodaj do ulubionych

ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocław

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 01:11
pomóżcie, szukam dobrego ginekologa we Wrocławiu
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 10:29
      polecam jarosza ul.Krzycka tel.3399036
      • Gość: Jaś Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.04, 01:13
        Na Grobli - centrum medyczne zdrowia kobiety. Jest kilku dobrych - byle nie
        młody Woytoń - to partacz.
        • Gość: Miśka Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.wroclaw.mm.pl 01.02.04, 20:19
          Byle nie "dr"Bielanów!!!
        • Gość: flowi [...] IP: 81.219.224.* 07.04.04, 13:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: IZa Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.04, 19:31
      Dr. Jacek Żmijewski - bezkonkurencyjny pod kazdym względem, fantastyczny
      czlowiek i doskonały specjalista. Przyjmuje w czwartki po południu przy ul.
      Glinianej 40.
      • Gość: Zebra Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.03.04, 11:06
        Na pewno odradzam "Na Grobli", nie dość ze drogo to jeszcze w trybie expresowym
        czyli nieskutecznie. Byłam u Sidorowa, badał mnie 2 minuty i powiedział że
        jestem zdrowa - bardzo ciekawe, tylko ze nieprawda. Z usg zapłaciłam 180zł.
      • hanas Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła 05.03.04, 01:21
        Gość portalu: IZa napisał(a):

> Dr. Jacek Żmijewski - bezkonkurencyjny pod kazdym względem, fantastyczny
        > czlowiek i doskonały specjalista. Przyjmuje w czwartki po południu przy ul.
        > Glinianej 40.

NA GLINIANĄ 40 - potwierdzam
        • ines_35 Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła 07.03.04, 17:08
          Masz może nr telefonu? I na jakich warunkach przyjmuje ten doktor, na kasę czy
          tylko prywatnie?
          • hanas Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła 11.03.04, 13:37

• ela1001 Re: ciąża - ginekolog pilnie poszukiwany - Wrocła 23.03.04, 08:15
              "Corfamed" przy ul. Kluczborskiej, dr Bielicki. Jest to bardzo dobra prywatna
              przychodnia ginekologiczna. Leczę się tu od paru lat. Niestety nie mają
              kontraktu z NFOZ ale cena wizyty jest przystępna -40 zł.
              • Gość: monia dr. Żmijewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:41
                Przyjmuje darmowo w Euromedicare na pilczycach w prywatnej klinice
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka