pysia208 01.09.05, 10:21 Trzeba uruchomic samochód szukajac cześci itp.Milej zabawy.www.gamershood.com/manev.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dirgone Re: Samochodzik!! 01.09.05, 10:38 Utknęłam... Mam dwie butelki, lejek, klucz, kamień i nóż. i nie wiem, co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
conry Re: Samochodzik!! 01.09.05, 10:45 Ja już wlałem super energetyczny napój kaktusowy do auta, ale nie wiem co dalej bo samochud i tak nie chce ruszyć. może nie trzeba było przecinać kabelków w samochodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
conry Re: Samochodzik!! 01.09.05, 10:50 Pękniętą butelkę wkładasz do jednego z kaktusów i dostajesz kaktusokolę czy coś w tym rodzaju (cola dobra na wszystko, znam kogoś kto sobie czyści nią rury od wody jak sie zatkają) Wlewasz sok do drugiej butli. z tyłu samochodzu jest pudło, otwierasz je kamieniem, bierzesz kosę i idziesz na przód samochodu. Kosą otwierasz przód. Do żółtego wkładasz lejek i wlewasz kaktuskolę. Co dalej nie wiem, nożykiem można przeciacz przewody ale niewiem czy sie powinno. a kluczyk już chyba wykorzystałaś do lejka. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia208 Re: Samochodzik!! 01.09.05, 10:45 kamieniem trzeba otworzyc skrzynke ktora znajduje sie z tylu samochodu,tam bedzie łom.Tym łomem otwieramy maske samochodu i wkladamy w żółte kóleczko lejek.Ja mam tylko jedne stłuczoną butelke ktorą włożylam w kaktusa. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia208 Re: Samochodzik!! 01.09.05, 11:27 Udało mi sie odpalić samochodzik!!!!Trzeba kabelki dobdze połączyć(a właściwie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
pysia208 Re: Samochodzik!! 01.09.05, 11:44 Rozumiem że sie udało odjechać??!!Jeśli tak to gratuluje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
burubura Re: Samochodzik!! 01.09.05, 11:48 skąd możyk wzięliście??ja jak zwykle w tyle ) Odpowiedz Link Zgłoś
conry Re: Samochodzik!! 01.09.05, 11:50 We wnętrzu samochodu, jak widać już po lewej skrytkę, to po prawej jest duzo miejsca. Tam poszukaj w czrnej szparze Odpowiedz Link Zgłoś
zlamandy Re: Samochodzik!! 03.10.05, 13:56 witam moze glupie pytanie, ale o jakich kabelkach jest mowa? gdzie one sa? bo ja nie osleplam... Odpowiedz Link Zgłoś