lenkaaa Re: Yeah! 09.06.09, 17:06 Rozumiem, ze to pierwsze i stad ta radosc ?! SERDECZNE GRATULACJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Yeah! 09.06.09, 20:49 No pierwsze Jest trochę tak, jak pisze Edycja - jest coś wspaniałego w świadomości, że to moje moje mojuchne własnoręcznie i po tak długim czasie złapane Zresztą ostatnio jakby lepiej mi idzie - i papierzak drugi się trafił, i paseczkowe, i pierwsze sreberko... I alty udaje się wyhodować... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Yeah! 09.06.09, 17:50 Gratulacje, samo zlowione sa najfajniejsze. czasami sie zastanawiam, czy nie popelniam bledu dajac co poniektorym jajka, tak to traca najfajniejsza czesc zabawy... POLOWANIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Edycja!! 09.06.09, 19:23 litości!! nie dochodź do takich wniosków... proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr edycja! 09.06.09, 22:24 nie, nie popełniasz! a skąd! Dla mnie zabawą jest posiadanie kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Yeah! 09.06.09, 23:49 złapała kury, papierzaka i dinów nie da się rozmnażać. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: No oczom nie wierzę :D 15.06.09, 16:19 gratulacje!!! ja tez dzisiaj złapałam kiurze Odpowiedz Link Zgłoś