Dodaj do ulubionych

Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm

08.07.09, 16:52
wielkocyca pani Wyrwał ma być w jakiś sposób powiązana z najnowszymi wyścigami od EA. Nie wiadomo jak, bo wspaniały Fakt nie podał żadnych konkretów.

może to i lepiej, bo dla mnie to żenujące, żeby ta żenująca pani reklamowała gry. po pierwsze, to szczeniackie, a po drugie obraża moją inteligencję. szkoda.

--
Very Old Gamerwink
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm 08.07.09, 17:41
      Uważam, że to dosyć niefortunne...
    • lukeingforward Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm 08.07.09, 17:44
      W Fakcie to przeczytales powiadzaszwink Nie sadze, zeby bylo w tym choc ziarnko
      prawdy - rownie dobrze mogliby napisac, ze Wyrwal jest nominowana do Oscara.
    • han_solo_79 Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm 08.07.09, 18:27
      Po pierwsze - celulity muszą się lansić bo bez lanszenia to ich nie ma i w
      zwiażku z byle czym zasuwają do gazetek
      Po drugie - może i se być w NFS - mało to miejsca wśród publiczności albo
      statystów na trzecim planie?
    • simplex Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm 08.07.09, 20:34
      Link do "źródła" wink Ciekawe na ile to wiarygodna wiadomość.
      www.efakt.pl/Piersi-Wyrwal-w-slynnej-grze-,artykuly,47545,1.html
    • Gość: Offspring Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 22:02
      Eee bez przesady. wink W czym Iga jest gorsza od np. Brooke Burke??? Bo w czym jest lepsza widać na pierwszy rzut oka. big_grin
      • han_solo_79 Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm 08.07.09, 23:41
        Znasz ten dowcip o Polaku co jedną kulkę zgubił a drugą zepsuł? No właśnie. I
        teraz wyobraż sobie połączenie pechowej od pary wydań serii gier nastawionej
        tylko na dojenie graczy z Polką zarabiającą na życie pokazywaniem gołych sutków
        (duży biust a fuuuj!). Przecież to jest igranie z naturą wszechświata! Takie
        połączenie wytworzy masę krytyczną pecha od której cały światowy rynek gier
        ucierpi! Lepiej więc chuchać na zimne i nie szarżować.
        • william_dr Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm 17.07.09, 10:01
          Jakbym miał wybrać, czy spędzić kilka dni z NFS czy z Igą Wyrwał (oczywiście
          chodzi o kilkunastogodzinne sesje sam na sam w nocy bez tajemnic big_grin) to bym
          wybrał Igę, bo w końcu facetem jestem. A potem żałować, że się nie skorzystało? big_grin

@han_solo
          Nie lubisz dużych biustów? To co deski są lepsze? big_grin bzdura wink Ja faktycznie
          wole delikatne biusty (B/C) tongue_out Byle kształtne, ale nie powiem, że nie lubię
          popływać wśród dużych fal. Poza tym żenił się z nią nie będę tylko w nią pogram
          (Igę) big_grin

Może dla ludzi kulturalnych to jest obrzydliwe by brać do gry panią z okładek
          męskich czasopism. Może nie lubią pań co zarabiają cyckami. Mnie to nie
          przeszkadza. Jako zwolennik wolnych związków jestem jak najbardziej na tak. W
          końcu za płaskimi deskami nikt się nie ogląda big_grin może nie? big_grin
    • simplex Bez paniki, przecież to "news" z faktu. 09.07.09, 10:03
      Czyli z rzeczywistością nie ma nic wspólnego, jak wieloryb w bałtyku.
      • simplex Re: Bez paniki, przecież to "news" z faktu. 09.07.09, 10:03
        Sorki, ten wieloryb to chyba w/g faktu (albo SE) w wiśle był wink
    • nessie-jp Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm 11.07.09, 19:24
      Panowie, odrobinę kultury... uncertain To, że się komuś cudzy biust nie podoba, to
      jeszcze nie powód do wulgarnego obrażania kobiet na publicznym forum.
    • Gość: pff Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm IP: *.chello.pl 13.07.09, 23:12
      Dosyć ciekawe wypowiedzi. Na pewno jesteście grubi, w okularach, macie brodę i
      przetłuszczone włosy. Co poniektórzy pryszcze. Jak może zhańbić taką świętość,
      jak Need For Speed panią, której nie lubicie... Na pewno płaczecie w poduszkę.
    • Gość: lecho Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm IP: 195.93.162.* 17.07.09, 11:04
      To w sumie fascynujace ze zachodnich 'gwiazdek' pism dla panow nie uwazasz oldgamerze za zenade, a polska juz tak. Dla mnie Iga Wyrwal jest tak samo dobra jak Josie Maran albo Brooke Burke, ale to norma ze Polak Polakowi za granica jak najgorzej zyczy, nawet jesli chodzi o trzy zdjecia i dwie sekwencje wideo w grze komputerowej smile
    • mathiuss Re: Iga Wyrwał w NFS: Shift=debilizm 17.07.09, 12:24
      Haha dobry temat wink
      W sumie mi zwisa, kto co i gdzie reklamuje. Niech sie jej wiedzie.
      A w gre zagram jak bedzie dobra, niezaleznie kto ja bedzie promowac.
      I jeszcze pytanie do autora- pani Wyrwal moze nie lubic z tych czy innych
      wzgledow, ale w jaki sposob jej udzial w reklamowaniu obraza jego inteligencje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka