cuski 03.11.08, 16:14 Jakie sa obecnie najmodniejsze perfumy kobiece ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Zapach kobiety 04.11.08, 15:34 niestety waniliowe... niestety bo nie lubie slodkich zapachow... Diane Brill super modne, testuje od miesiaca i nie moge sie przekonac, strasznie mi jedzie ciastkiem ze smietana... Lolita Lempicka, czy to Lolita, czy L, ostatnio cos jeszcze wypuscila, one wszystkie sa na jedno kopyto - wlasciwie roznia sie glownie flakonikami... Juicy Couture, tego to nawet nie testuje, bo wachnelam butelke i to po prostu nie moj zapach, zeby nie wiem co takze perfumy owocowo-zywnosciowe, np. Hermes wypuscil Poivre Samarkande, ktora pachnie jak curry, zupelnie nie moja dzialka na szczescie zawsze mozna posluzyc sie jakim klasykiem, np. Cinema YSL, bardzo mily zapach - taki nagrzany sloncem ogrod pelen kwiatow, albo klasyczne Hermesy, Rouge, 24 Faubourg, Hiris, Caleche... perfumy jednak zawsze trzeba osobiscie powachac, bo jak zapach nam nie podchodzi to zeby byl nie wiem jak modny sie go po prostu nie uzyje Odpowiedz Link
cuski Re: Zapach kobiety 07.11.08, 16:08 A podchodza Ci kobiece perfumy Calvina Kleina lub Davidoffa ??? Odpowiedz Link
zettrzy Re: Zapach kobiety 07.11.08, 22:18 owszem, i Klein i Davidoff jest oki, to perfumy dobrej jakosci, a co do czystego piekna, to obie marki maja po pare zapachow, wiec mozna sobie dobrac ten jeden jedyny ulubiony wole jednak Jo Malone, bo ona jest taka subtelna, perfumy niby sa a jakby ich nie bylo... a mimo to trzymaja sie caly dzien Unforgivable Sean Johna tez jest fantastyczne... te wole w wersji meskiej, kobieca jest jakas taka bezplciowa Odpowiedz Link