Dodaj do ulubionych

Pytanie do Iron Mana i nie tylko

04.12.12, 20:29
Pan Iron Man jest tak madry ze niczego ponizej powaznej odpowiedzi nie smiem oczekiwac zreszta i zony moga tez i tu pomuc, zaznaczam ze pytam powaznie bez podtekstu i szczerze i wezme pod uwage kazda powazna odpowiedz czy to zony czy to kochanki.

Moje pytanie brzmi, jak w delikatny i subtelny sposob pozbyc sie nachalnego i niechcianego zonatego adoratora, zaznaczam ze znamy sie wiele lat i pracujemy razem widzimy sie codziennie i unikanie nie wchodzi w rachube ogolnie go lubie i za nic nie chcialabym zranic jego uczuc to ogolnie super gosc i berdzo go szanuje a jednoczesnie zupelnie nie pociaga mnie on jako facet pomijajac juz fakt ze jest zonaty, na marginesie w malzenstwie mu sie nie uklada od dawna z czego tajemnicy nie robi nie tylko przedemna, w sumie byloby ok gdyby nie to ze ta jego szczenieca milosc i adoracja nieco mnie juz meczy i osacza, moze mi ktos podpowie wiec co zrobic zeby on sie odkochal rownoczesnie nie urazajac jego uczuc jako czlowieka?
Obserwuj wątek
    • str-ess Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 04.12.12, 20:39
      joanna9969 napisała:
      > Moje pytanie brzmi, jak w delikatny i subtelny sposob pozbyc sie nachalnego i
      > niechcianego zonatego adoratora

Bardzo prosto! Pokaż mu jakim jesteś orłem z ortografii- pomuc, przedemna... Od razu ucieknie!
    • czy-ktos-widzial-dziubdziuba Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 04.12.12, 20:42
      Nie myj kroku dwa dni i daj powąchać natrętnemu adoratorowi.
    • iron_man0 Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 04.12.12, 21:43
      joanno, zarty zartami, ale tak zupelnie powaznie, dlaczego nie mozesz mu powiedziec, ze nie jestes nim zainteresowana?
      jesli facet jest madry, zrozumie to. jesli diabla wart, obrazi sie. trudno.
      przezyjesz.
      czy rzeczywiscie w malzenstwie mu sie nie uklada, tego na 100% nie wiesz i nigdy sie nie dowiesz.
      • joanna9969 Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 04.12.12, 21:55
        Moze i do tego dojdzie ze mu tak powiem bo juz czasem trace cierpliwosc ale naprawde go lubie jako przyjaciela i nie chce zeby sie obrazil a nawet pal go tam szesc niech sie obraza ale nie chce zranic jego uczuc a wiem ze jest zakochany zreszta kiedys nawet przedstawilam mu mojego faceta kiedy jeszcze z tamtym bylam pomoglo na troche ale moj byly facet nie czul sie w tamtej sytuacji komfortowo a ten byl zraniony na troche przeszlo ale juz wrocilo i to silniej .Czy ma problemy w malzenstwie na pewno to nie wiem ale w kazdym badz razie wszystkim o tym mowi , spotkalam zone jego kiedys dawno temu przypadkiem w sklepie nie mam o niej zdania nie znam jej ale nie zrobila wrazenia sympatycznej.
        • iron_man0 Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 04.12.12, 22:05
          spotkalam zone jego kiedys dawno temu przypadkiem w sklepie nie mam o
          > niej zdania nie znam jej ale nie zrobila wrazenia sympatycznej.

w sumie nie znasz kobiety...
          w jakim sensie nie zrobila na Tobie wrazenia SYMPATYCZNEJ?
          byla oschla, nieuprzejma, nieprzyjemna?
          jesli tak, byc moze doszlo do niej, ze jej mezuys smali do Ciebie cholewki?

jesli sie myle, to byc moze dlatego wywarla na Tobie takie wrazenie, poniewaz jestes do niej uprzedzona? jesli facet twierdzi, ze w malzenstwie mu sie nie uklada a to Twoj przyjaciel, to po czesci sie z nim solidaryzujesz i myslisz sobie, ze ma zone "jedze". mam racje?

przyjaciel przyjacielem, ale czy on nie widzi, ze Ty nie chcesz wchodzic z nim w blizsze relacje?
          z reguly przyjaciele znaja sie , jak LYSE KONIE.
          rada jest na to jedna, pogadaj z nim i powiedz, ze cenisz go, jako czlowieka, lubisz/kochasz, jak przyjaciela ( przyjaciel to ktos, kogo sie kocha, niezaleznie od plci), ale nie masz ochoty/nie chcesz wchodzic z nim w blizsze relacje.
          albo ze jest dla Ciebie, jak BRAT i z Twojej strony nie ma mowy o jakimkolwiek uczuciu.
          a powiedz, czy jestes aktualnie z kims zwiazana?
          • joanna9969 Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 04.12.12, 22:48
            Jesli chodzi o zone to bylo tak jak mowisz byla oschla , nieuprzejma i nieprzyjemna przy ty jednym jedynym spotkanu mowiac szczerze zaskoczylo mnie to bardzo i nie nie bylam uprzedzona bylam mezatka bylam w sklepie z mezem ona tez spotkalismy sie przedstawilam im meza krotka grzecznosciowa rozmowa i czesc nie wiedzialam nic o niej o ich problemach wtedy a jednak wyczulam jej wyrazna niechec do dzis tego nie rozumiem ale wrazenie zostalo.
            Co do niego to masz racje bedzie czas na szczera rozmowe juz i tak odsunelam sie od niego jak od przyjaciela bo nie chce dawac mu zadnych nadziei ani stwarzac sytuacji sam na sam.
            Ja w tej chwili nie jestem w stalym zwiazku i on niestety o tym wie.
            • iron_man0 Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 04.12.12, 23:23
              joanna9969 napisała:

> Jesli chodzi o zone to bylo tak jak mowisz byla oschla , nieuprzejma i nieprzyj
              > emna przy ty jednym jedynym spotkanu mowiac szczerze zaskoczylo mnie to bardzo
              > i nie nie bylam uprzedzona

czyli cos jest na rzeczy i juz wtedy mogla wiedziec, ze jej maz uderza do Ciebie w "konkury".
              stad jej zachowanie.
              gdyby sie tak zastanowic, to kobiety nie toleruja przyjaciolek swoich mezow a mezowie przyjaciol malzonek.
              prawda jest taka, ze nie ma przyjazni na linii mezczyzna-kobieta. predzej czy pozniej jedna ze stron chce czegos wiecej. cos na ten temat wiem i dlatego tez stronie od takich "przyjazni".

> Ja w tej chwili nie jestem w stalym zwiazku i on niestety o tym wie.

i tu jest pies pogrzebany, ale tez nie bedziesz sie specjalnie z kims "wiazac: tylko po to, zeby przestal robic sobie nadzieje.
              jakby na to nie patrzec, ma na Ciebie ochote.
              nie wiadomo jak sie rzeczywiscie sprawy maja miedzy nim a jego malzonka.
              jesli mu z nia zle, dlaczego nie zakonczy tego 'beznadziejnego" malzenstwa?
              koniecznie z nim pogadaj i powiedz, co Ci na watrobie lezy.
              prawdziwy przyjaciel zrozumie.
              jesli nie, niech spada na drzewo.
              • joanna9969 Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 05.12.12, 00:39
                Ja mu nie powiem zeby sie najpierw rozwiodl bo jeszcze nieopatrznie zrozumie to jaka jakas obietnice i szanse , ja mu nie zycze rozwodu raczej bym go namawiala na naprawe malzenstwa to w sumie nie moja sprawa ale obawiam sie ze w koncu trafi na chetna panne bo jest przystojnym i atrakcyjnym facetem
                Z tego co wiem (co mowi do mnie i nie tylko) od dawna rozwaza rozwod co go moze powstrzymywac to fakt ze maja dwoje dzieci w wieku szkolnym , dwoch chlopcow, a on ma bardzo zle doswiadczenia z dziecinstwa a ojciec ,chodz byl i jest z matka ,nigdy nie intresowal sie dziecmi i rodzina dlatego on stara sie byc bardzo dobrym i aktywnym ojcem i , wbrew pozorom, mezem tez , robi remonty w domu itp i specjalnie nawet sie nie skarzy mowi tylko ogolnie ze im sie nie uklada , wspomina o klotniach awanturach itp ..
                • iron_man0 Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 05.12.12, 08:46
                  joanna9969 napisała:

> Ja mu nie powiem zeby sie najpierw rozwiodl bo jeszcze nieopatrznie zrozumie to
                  > jaka jakas obietnice i szanse

niech Cie REKA BOSKA BRONI przed wypowiedzeniem czegos takiego!
                  po prostu pogadaj z nim i powiedz, ze nic z tego, ze uwazasz go za przyjaciela i wolalabys, zeby TYLKO tym przyjacielem pozostal.
                  zreszta sama bedziesz wiedziala, co masz powiedziecsmile
    • maly.jasio a co za problem ? 05.12.12, 15:39
      powiedziec komus - "lubie Cie - ale nie jestes w moim typie" - nie jest obrazajace i kazdego napalonego potrafi ustawic.

nie od jednej to uslyszalem.
      szczegolnie "nie w moim typie" byla dla nich moja zona.
      • wiemwszytko Re: a co za problem ? 06.12.12, 11:18
        maly.jasio napisał:
        > szczegolnie "nie w moim typie" byla dla nich moja zona.
        big_grin

Joanna nie rób z siebie cyrku za darmo, już wystarczający zrobilaś. Przestań polować na żonatego kumpla, ktory cię nie chce i nie zakładaj głupich tematów na forum, w ktorych klamiesz aż ci się z tyłka kurzy.
        Idź powiedz jego żonie, tylko zrób to w jego obecności, jak wroci z pracy i będą razem. big_grin
        • joanna9969 Re: a co za problem ? 06.12.12, 12:21
          rozumiem ze zazdroscisz powodzenia coz przykro mi ze cie nie chce nawet wlasny maz
          • wiemwszytko Re: a co za problem ? 06.12.12, 13:12
            joanna9969 napisała:

> rozumiem ze zazdroscisz powodzenia coz przykro mi ze cie nie chce nawet wlasny
            > maz
            Nie mam męża wściekła latawico, a zazdrościc głupoty nikt ci nie będzie. Znów udajesz jasnowidza wedłóg którego kazdy żonaty facet nie chce wlasnej żony i bzyka pól miasta bo w jego malażeństwie dzieje sie źle?
            Idź klamczucho do jego domu jak będą tam oboje. Czego się boisz? Przecież on ugania się za tobą, nie daje spokoju a ty masz juz dość jego zalotow. big_grin
            Boisz się, że go zranisz? hahahahaha a nie przeszkadza ci to, że on robi z ciebie darmowy worek na sperme, babe lekkich obyczajow? Nie rani cie to?
            Idź do jego domu to osobiście przekonasz się jak dzieje się źle w jego małżeństwie i kim ty jesteś dla niego. Boisz się, że potraktuje cię nawiedzonego śmiecia?big_grin
            • joanna9969 Re: a co za problem ? 06.12.12, 13:33
              oj bidulko to ty nawet meza nie masz czyli nie jestes ani zona ani kochanka tylko osoba niestabilna pschicznie ktora znalazla tutaj upust dla wylania swojej zolci i nienawisci pewniej wynikajacej z daleko posunietego staropanienstwa i co pomaga ?
              • wiemwszytko Re: a co za problem ? 06.12.12, 13:48
                joanna9969 napisała:

> oj bidulko to ty nawet meza nie masz czyli nie jestes ani zona ani kochanka tyl
                > ko osoba niestabilna pschicznie ktora znalazla tutaj upust dla wylania swojej z
                > olci i nienawisci pewniej wynikajacej z daleko posunietego staropanienstwa i co
                > pomaga ?
                Nie tchórzliwa kretynko, mam narzeczonego, jesteśmy po zaręczynach, zmówinach i wiosną ślub. Do staropanieństwa mi daleko w przeciwieństwie do ciebie.
                Łyso ci darmowa cichodajko z pomarszczonym tyłkiem i obwisłymi cycami?
                • joanna9969 Re: a co za problem ? 06.12.12, 17:10
                  a co ty masz z cyckami problem bo ja nie haha pisz sobie co chcesz mnie to nie rusza twoje slowa swiadcza o tobie nie o mnie pozdrawiam i mniej zolci i zlosci zycze bo to przedwczesnie postarza
            • maly.jasio a ciebie co trafilo, dobra kobito ? 06.12.12, 14:18
              masz ode mnie prezent na MIKOLAJA.
              troche uzywane, ale jeszcze sprawne.
              fajne baloniki z tego wychodza:
              www.technik.farmacji.pl/wp-content/uploads/2010/08/z5486656M.jpg
              • wiemwszytko Re: a ciebie co trafilo, dobra kobito ? 06.12.12, 14:32
                maly.jasio napisał:

> masz ode mnie prezent na MIKOLAJA.
                > troche uzywane, ale jeszcze sprawne.
                > fajne baloniki z tego wychodza:
                > rel="nofollow">www.technik.farmacji.pl/wp-content/uploads/2010/08/z5486656M.jpg
                Daj joannie, jej się bardziej przydadzą, ma takie powodzenie, że jeszcze wielokrotnie z nich skorzysta.
                • maly.jasio Re: a ciebie co trafilo, dobra kobito ? 06.12.12, 14:38
                  wiemwszytko napisał(a):

> Daj joannie, jej się bardziej przydadzą, ma takie powodzenie, że jeszcze wielok
                  > rotnie z nich skorzysta.

jak nie chcesz to nie. wystawiam dzis wszystkim, a jutro zepchne na alegro.
              • trinity_0308 Re: a ciebie co trafilo, dobra kobito ? 06.12.12, 14:42
                Lepiej sprezentuj to narzeczonemu wiemwszystko. Niech się biedny chłopak wyszaleje, nim popełni życiowy błąd wiążąc się z tą nic nie wartą zołzą, która nie da mu żyć i zniszczy człowieka.
                • joanna9969 Re: a ciebie co trafilo, dobra kobito ? 06.12.12, 17:06
                  lepiej niech mu da przeczytac swoje posty faceci z reguly nie przepadaja za chamskimi i wulgarnymi kobietami a juz napewno nie widza w nich matek swoich dzieci niech wie z jaka prostaczka sie wiaze
                  • ssssuper_kochanka Re: a ciebie co trafilo, dobra kobito ? 08.12.12, 13:47
                    joanna9969 napisała:

> lepiej niech mu da przeczytac swoje posty faceci z reguly nie przepadaja za cha
                    > mskimi i wulgarnymi kobietami a juz napewno nie widza w nich matek swoich dziec
                    > i niech wie z jaka prostaczka sie wiaze

joanno, mój ślubny dziś rano wybierał się do ciebie, tak więc poczekaj cierpliwie do wieczora, bo może po drodze zahaczyć jeszcze o taką jedną, co nie chce go urazić, a jeśli dziś się nie pojawi, to znaczy, że to nie twój dzień. Tak więc spokojnie, nie denerwuj się, bo masz najpiękniejsze cycki na świecie.
                    Pozdro i nie doginaj dziś z hulajnogą, bo ci dupsko zmarznie.
        • trinity_0308 Re: a co za problem ? 06.12.12, 12:32
          Tak, to na pewno mania prześladowcza. Wszyscy kłamią, wszyscy są nieuczciwi.
          Czy masz już kupiony bilet na 13 grudnia do Warszawy. Tam poznasz więcej takich koleżanek, które 'wiedzą wszystko'.
          • iron_man0 Re: a co za problem ? 06.12.12, 12:54
            trinity_0308 napisała:

> Tak, to na pewno mania prześladowcza. Wszyscy kłamią, wszyscy są nieuczciwi.

z ktorej strony by na to nie spojrzec, ciebie to dotyczy.
            to nie ty piszesz, ze dwie rozne osoby, maja te same IP?
            ze kilka osob , ktore otwarcie cie tu krytykuje, to jedna i ta sama osoba?
            zanim komus wytkniesz manie przesladowcza, zacznin od siebie NALOZNICO DEMONA.
            • trinity_0308 Re: a co za problem ? 06.12.12, 13:43
              iron_man0 napisał(a):

> to nie ty piszesz, ze dwie rozne osoby, maja te same IP?

Nie, to nie ja. Ja pisałam, że ten sam IP przypisany jest do różnych nicków.

> ze kilka osob , ktore otwarcie cie tu krytykuje, to jedna i ta sama osoba?

Nie kilka. Wbrew pozorom to bardzo ograniczony proceder.

• ssssuper_kochanka Re: a co za problem ? 06.12.12, 14:41
                trinity_0308 napisała:

> Wbrew pozorom to bardzo ograniczony proceder.

Ograniczona to jesteś ty. UMYSŁOWO. big_grin
                • trinity_0308 Re: a co za problem ? 06.12.12, 14:45
                  ssssuper_kochanka napisał(a):

> trinity_0308 napisała:
                  >
                  > > Wbrew pozorom to bardzo ograniczony proceder.
                  >
                  > Ograniczona to jesteś ty. UMYSŁOWO. big_grin

Ale na temat... Nie ma to jak nie mieć nic do powiedzenia i napisać cokolwiek. Szczyt elokwencji kuchennego kocmołucha.
                  • ssssuper_kochanka Re: a co za problem ? 11.01.13, 17:02
                    trinity_0308 napisała:

> Szczyt elokwencji kuchennego kocmołucha.

Wybełkotał wytarzany wór na spermę, po tym jak kochanek zasolił kopa w rozbabrane dupsko. big_grin
              • iron_man0 Re: a co za problem ? 06.12.12, 17:20
                > Nie, to nie ja. Ja pisałam, że ten sam IP przypisany jest do różnych nicków.

taaaaakkkkk? to podaj chociaz poczatek tego IP.
                mam nadzieje, ze wiesz, o czym mowa i co to takiego?
                • trinity_0308 Re: a co za problem ? 06.12.12, 21:18
                  iron_man0 napisał(a):

> > Nie, to nie ja. Ja pisałam, że ten sam IP przypisany jest do różnych nick
                  > ów.
                  >
                  >
                  > taaaaakkkkk? to podaj chociaz poczatek tego IP.
                  > mam nadzieje, ze wiesz, o czym mowa i co to takiego?
                  >

Nie będę podawać nawet początku cudzego IP, jeszcze zamierzam trochę pobyć na tym forum i nie mam ochoty, by mnie zbanowano smile
                  • iron_man0 Re: a co za problem ? 06.12.12, 23:05
                    > Nie będę podawać nawet początku cudzego IP, je

wiec po co pieprzysz, ze wiesz, jak nie wiesz KLAMCZUCHO?
                    • trinity_0308 Re: a co za problem ? 06.12.12, 23:10
                      iron_man0 napisał(a):

> > Nie będę podawać nawet początku cudzego IP, je
                      >
                      >
                      > wiec po co pieprzysz, ze wiesz, jak nie wiesz KLAMCZUCHO?
                      >
                      idź spać wszystkowiedzący jasnowidzu smile
                      jak będę chciała zakończyć swoje uczestnictwo w tym forum to ci podam

a tymczasem rzucę ci mały ochłap informacji: ty ( tj. iron_man ) i bat_man choć podobieństwo wydaje się oczywiste, to inna osoba ( albo przynajmniej inne IP ), zaprzeczysz?

i nie używaj brzydkich słów, bo dostaniesz bana i będziesz musiał zmienić nick smilesmilesmile
                      jak już udajesz kulturalnego emeryta to udawaj skutecznie

• iron_man0 Re: a co za problem ? 06.12.12, 23:13
                        tobie sie chyba IP to z IZBA PRZYJEC KOJARZY tumaniebig_grin
                        a mowilem, ze nie wiesz, co to jest?
                        i zapamietaj sobie smarkulo, do emeryta to mi duuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzo wiekowo brakuje.
                        • trinity_0308 Re: a co za problem ? 06.12.12, 23:35
                          iron_man0 napisał(a):

> i zapamietaj sobie smarkulo, do emeryta to mi duuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzo wiekow
                          > o brakuje.
                          >

i z czego się cieszysz dziadku, mnie to ciebie duuuuużo wieków brakuje, a tobie do mnie jeszcze więcej rozumu PROSTAKU, MISTRZU LITERÓWEK po 3 w jednym poście, stary a głupi
                          • iron_man0 Re: a co za problem ? 07.12.12, 09:05
                            > i z czego się cieszysz dziadku, mnie to ciebie duuuuużo wieków brakuje, a tobie
                            > do mnie jeszcze więcej rozumu PROSTAKU, MISTRZU LITERÓWEK po 3 w jednym poście
                            > , stary a głupi

niestety twoj belkot splywa po mnie, niczym woda po gesibig_grin
                            ani ja dziadek, ani ja stary.
                            gdybys wiedziala, kim jestem, padlabys mi do stop i calowala je zapamietale, proszac pokornie o WYBACZENIE, nie smiac spojrzec mi w oczy w obawie przed SIARCZYSTYM POLICZKIEM, na ktory sobie zasluzylas, chocby tymi KALUMNIAMI, ktore rzucasz w kierunku eks PITEKANTROPA, z ktorym dzielisz BARLOG w ZIEMIANCE.

dostarczasz mi wiekszej rozrywki, niz NADWORNY BLAZEN krolewskim dworzebig_grin
                            daj sobie spokoj z wytykaniem literowek, wszak one sa niczym przy twym ANALFABETYZMIE.
                            • trinity_0308 Re: a co za problem ? 07.12.12, 11:38
                              iron_man0 napisał(a):

>
                              > niestety twoj belkot splywa po mnie, niczym woda po gesibig_grin

i vice versa smile

> ani ja dziadek, ani ja stary.
                              > gdybys wiedziala, kim jestem, padlabys mi do stop i calowala je zapamietale, pr
                              > oszac pokornie o WYBACZENIE, nie smiac spojrzec mi w oczy w obawie przed SIARCZ
                              > YSTYM POLICZKIEM, na ktory sobie zasluzylas, chocby tymi KALUMNIAMI, ktore rzuc
                              > asz w kierunku eks PITEKANTROPA, z ktorym dzielisz BARLOG w ZIEMIANCE.
                              >

Bla, bla, bla. Chyba jednak nie jesteś zadowolony z tego kim jesteś, skoro musisz się dowartościowywać pisząc takie bzdury.

> dostarczasz mi wiekszej rozrywki, niz NADWORNY BLAZEN krolewskim dworzebig_grin
                              > daj sobie spokoj z wytykaniem literowek, wszak one sa niczym przy twym ANALFABE
                              > TYZMIE.
                              >

Ilość śmiechu którą mam z czytania twoich wypowiedzi jest spora. Choć i żal mnie ogarnia, że tacy ludzie chodzą po świecie.
                              Co do literówek błąd jest błędem, a ilość twoich przewyższa moje wieeeeelokrotnie. Wiem, że cię boli, ale jak się bardziej skupisz, to na pewno pójdzie ci lepiej.
                              • iron_man0 Re: a co za problem ? 07.12.12, 12:18
                                > Bla, bla, bla. Chyba jednak nie jesteś zadowolony z tego kim jesteś, skoro musi
                                > sz się dowartościowywać pisząc takie bzdury.

pudlo, SLUZKO LUCYFERA.
                                chocbys tu chciala analizowac mnie przez miesiac , siedzac tu po 24 godziny na dobe, nigdy nie zgadniesz, kim jestem, co mnie zadowala a co niebig_grin
                                podywagowac to sobie mozesz, ale na temat w jakiej pozycji bedziesz dzis SPOLKOWAC Z BELZEBUBEM I JAK DLUGO.

> Ilość śmiechu którą mam z czytania twoich wypowiedzi jest spora. Choć i żal mni
                                > e ogarnia, że tacy ludzie chodzą po świecie.

az tak nierozgarnieta jestes, iz smiejesz sie z kpin, rzucanych pod twoim adresem?
                                no to rzeczywiscie, tylko pogratulowac.
                                ja bym sie chyba na twoim miejscu zalamal i czym predzej zmienil nicka, abym odszedl w niepamiec, jak trinity i zaczal wszystko od nowa, nie chwalac sie WSZETECZENSTWEM SWYM.

> Co do literówek błąd jest błędem, a ilość twoich przewyższa moje wieeeeelokrotn
                                > ie. Wiem, że cię boli, ale jak się bardziej skupisz, to na pewno pójdzie ci lep
                                > iej.

zapoznaj sie ze znaczeniem slow LITEROWKA oraz BLAD.
                                pozniej mozesz wziac sie za pouczanie nedzna dziewko bez wyksztalcenia.
                                • trinity_0308 Re: a co za problem ? 07.12.12, 12:56
                                  iron_man0 napisał(a):

> chocbys tu chciala analizowac mnie przez miesiac , siedzac tu po 24 godziny na
                                  > dobe, nigdy nie zgadniesz, kim jestem, co mnie zadowala a co nie

Ależ ja wiem kim jesteś. Nie ulega wątpliwości, że skończonym idiotą i błaznem. Reszta mnie mało obchodzi, bo nie przywykłam zaprzątać sobie głowy zbyt długo nic nie wartymi ludzkimi śmieciami.

> ja bym sie chyba na twoim miejscu zalamal i czym predzej zmienil nicka, abym od
                                  > szedl w niepamiec, jak trinity i zaczal wszystko od nowa, nie chwalac sie WSZET
                                  > ECZENSTWEM SWYM.

Sugerujesz, że powinnam zmienić nick, zalogować się ponownie na forum i wymyślać nieprawdę. Nie! ja piszę tu o moim życiu takie, jakie jest. Tworzenie wymyślonych historii, kolejnych nicków i wypieranie się swojej tożsamości to specjalność nic nie wartych, pozbawionych pewności siebie frustratów.
                                  • iron_man0 Re: a co za problem ? 07.12.12, 16:45
                                    > Ależ ja wiem kim jesteś. Nie ulega wątpliwości, że skończonym idiotą i błaznem.
                                    > Reszta mnie mało obchodzi, bo nie przywykłam zaprzątać sobie głowy zbyt długo
                                    > nic nie wartymi ludzkimi śmieciami.

tak samo wiesz, kim jestem, jak i znasz moj numer IPbig_grin
                                    moja droga, zanim zaczniesz mnie, SZANUJACEGO sie oraz PRZYZWOITEGO CZLEKA nazywac blaznem i idiota, splun 3 razy przez ramie i zrob trzy kroki w tyl.
                                    i po raz kolejny twoj belkot o smieciach po mnie splywasmile
                                    lapiesz lalka?

Sugerujesz, że powinnam zmienić nick, zalogować się ponownie na forum i wymyśla
                                    > ć nieprawdę. Nie! ja piszę tu o moim życiu takie, jakie jest. Tworzenie wymyślo
                                    > nych historii, kolejnych nicków i wypieranie się swojej tożsamości to specjalno
                                    > ść nic nie wartych, pozbawionych pewności siebie frustratów.

do prawdy ci nie po drodze.
                                    przeciez nie bedziesz sie pograzac w oczach takich SZLACHETNYCH i PRAWYCH osob, jak JA oraz kilku innych udzielajacych sie tu forumowiczow.
                                    idz do spowiedzi, wyraz sie za skruche i pros BOGA o WYBACZENIE!
                                    • trinity_0308 Re: a co za problem ? 07.12.12, 23:43
                                      Powtarzasz się. Pozostawiam twój nudny bełkot bez komentarza.
                                      Postaraj się przez weekend wymyśli coś nowego.
                                      • iron_man0 Re: a co za problem ? 08.12.12, 00:05
                                        trinity_0308 napisała:

> Powtarzasz się. Pozostawiam twój nudny bełkot bez komentarza.
                                        > Postaraj się przez weekend wymyśli coś nowego.

cokolwiek nie napisze, ty nie kumasz. w zwiazku z tym nie ma sensu sie wysilac i tlumaczyc TUMANOWI cos,co jest oczywiste.
                        • koci_ogonek Re: a co za problem ? 07.12.12, 10:10
                          Wyzywasz innych od tumanów na zasadzie"przyganiał kocioł garnkowi"?

"to nie ty piszesz, ze dwie rozne osoby, maja te same IP?"
                          IP co najwyżej może być TO SAMO.
                          Pozostań przy spidermanie ,bo to fajniejszy nick.
                          • iron_man0 Re: a co za problem ? 07.12.12, 12:20
                            spiderman odszedl w odmety niebytu.
                            zaakceptuj to i ciesz sie mna!
                          • ssssuper_kochanka Re: a co za problem ? 08.12.12, 13:29
                            koci_ogonek napisała:

> Wyzywasz innych od tumanów na zasadzie"przyganiał kocioł garnkowi"?

koci łogon, gdzieś ty była jak ciebie nie było?
                            Przez tyle czasu grzebałaś w gaciach swojego starego?
                            I jak, znalazłaś coś?
                            Chyba nie, dlatego powrociłaś na forum, z nadzieją, że może tu się trafi coś konkretnego.
                            big_grinbig_grinbig_grin
          • wiemwszytko Re: a co za problem ? 06.12.12, 13:16
            trinity_0308 napisała:

> Tak, to na pewno mania prześladowcza. Wszyscy kłamią, wszyscy są nieuczciwi.
            > Czy masz już kupiony bilet na 13 grudnia do Warszawy. Tam poznasz więcej takich
            > koleżanek, które 'wiedzą wszystko'.
            trinity idź się wyszoruj najlepiej jakimś środkiem odkażającym dopiero pisz na forum, bo smrod wali, że wyrobić nie idzie.
            • trinity_0308 Re: a co za problem ? 06.12.12, 13:39
              wiemwszytko napisał(a):

> trinity idź się wyszoruj najlepiej jakimś środkiem odkażającym dopiero pisz na
              > forum, bo smrod wali, że wyrobić nie idzie.

Muszę ci coś powiedzieć, ale to będzie przykre, więc się przygotuj.
              Zapach nie przenosi się przez internet. Jeśli czujesz jakiś nieprzyjemny smrodek musisz rozejrzeć się wokół siebie.
              • ssssuper_kochanka Re: a co za problem ? 08.12.12, 14:04
                trinity_0308 napisała:

> Zapach nie przenosi się przez internet. Jeśli czujesz jakiś nieprzyjemny smrode
                > k musisz rozejrzeć się wokół siebie.

Ja tam twój fetor czuje za każdym razem, gdy idę wyrzucić napełniony worek na śmieci.
                Wiem, że zapach to rzecz gustu, dla jednych naturalny, bądź zniewalający, a dla innych smród, że normalnie odrzuca.
                • trinity_0308 Re: a co za problem ? 08.12.12, 21:16
                  Śmieci się wyrzuca regularnie, a nie raz w tygodniu. Jeśli się zastanawiałaś, dlaczego tak ci z domu śmierdzi, to właśnie znalazłaś powód.
            • maly.jasio Poczkaj, dla ciebie tesz mam denature: 06.12.12, 14:48
              szalom:
              savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg
    • str-ess Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 08.12.12, 12:52
      Nie rozumiem? Jak mu nie dasz mu dupy to się obrazi? To nie przyjaźń tylko chuć! Ma ochotę pobzykać jakiegoś puszczalskiego kocmołucha i trafiło na ciebiesmile
      • ssssuper_kochanka Re: Pytanie do Iron Mana i nie tylko 08.12.12, 14:15
        str-ess napisała:

> Ma ochotę pobzykać jakiegoś puszczalskiego kocmołucha i trafiło na ciebiesmile

Nie znasz się, boś młoda pewnie i jeszcze z niewyrobionymi cycami do ziemi jak joanna.
        Jak pożyjesz w osamotnieniu tyle co ona, to zrozumiesz na czym polega przyjaźń podczas polowania i ujeżdżania ogiera.
      • stasi1 Ale z tego co pisze joanna 05.01.13, 13:50
        to tak bardzo puszczalska nie jest. Nie wszystko lapie co chce ją przelecieć
        • ssssuper_kochanka Re: Ale z tego co pisze joanna 07.01.13, 15:19
          stasi1 napisał:

> to tak bardzo puszczalska nie jest. Nie wszystko lapie co chce ją przelecieć

No tak. Ona ostatnio tylko na mojego starego poluje. big_grin
          • stasi1 No cóż skoro jest warty! 10.01.13, 22:01
            Ale skąd wiedziała o nim?
            • ssssuper_kochanka Re: No cóż skoro jest warty! 11.01.13, 12:57
              stasi1 napisał:

> Ale skąd wiedziała o nim?

Nie wiem, pewnie gdzieś go przyczaiła. big_grin
              Problem jest tylko jeden, że on nie chce do niej iść,mało tego udaje, że jej nie zna.
              • stasi1 Re: No cóż skoro jest warty! 12.01.13, 16:14
                Może rzeczywiście sie nie znają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka