Dodaj do ulubionych

Porzondny Swiat 2012

29.12.12, 00:49
To Swiat w ktorym zona pali w kominku
(musi byc cieplo w chalupie)
Tesciowa zajmuje sie bachorami.
Pan laskawie czyta gazete
A kochanka dba o zyciowe atrakcje.

Czego i Wam zycze na 2013.
lepiej i tak nie bendzie.

Obserwuj wątek
    • mijo81 Re: Porzondny Swiat 2012 29.12.12, 00:52
      Dzię-ku-je-my smile
    • ssssuper_kochanka Re: Porzondny Swiat 2012 29.12.12, 10:50
      facettt napisał:

> To Swiat w ktorym zona pali w kominku
      > (musi byc cieplo w chalupie)
      > Tesciowa zajmuje sie bachorami.
      > Pan laskawie czyta gazete
      > A kochanka dba o zyciowe atrakcje.

Ale z siebie IDIOTKĘĘĘĘĘĘĘĘ robisz facettttttttttttttttttt. big_grinbig_grinbig_grin
      • facettt cieszyl sie zla opinia... 29.12.12, 15:33
        ssssuper_kochanka napisał(a):
        Ale z siebie IDIOTKĘĘĘĘĘĘĘĘ robisz facettttttttttttttttttt.

Cieszyl sie zla opinia...
        co za suki*syn...
        nie dosc ze mial zla opinie...
        to jeszcze sie nia cieszyl...

Bon voyage:
        www.demoty.pl/jesli-marihuana-kiedykolwiek-zostanie-zalegalizowana-19282
        • porto_porto Re: cieszyl sie zla opinia... 29.12.12, 21:43
          Pomarzyć piękna rzecz, co? smile
          Jeśli mogę tak ogólnie bez osobistej wycieczki: prawdziwie niegrzeczni chłopcy cieszą się niezłą opinią, ta zła to tylko dla niekumatych i dość prostych leszczy.
          Ale co tam, wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Mam nadzieję, ze drewno do kominka odpowiednio wyschnięte smile
          • facettt cieszyc sie niezla opinia... ? 29.12.12, 22:41
            porto_porto napisał(a):

> Jeśli mogę tak ogólnie bez osobistej wycieczki: prawdziwie niegrzeczni chłopcy
            > cieszą się niezłą opinią,

- ale to tylko jakis lekki kaliber, w sam raz dla panienek z Internatu.

prawdziwie Upadle Anioly, ta raczej zla sie ciesza.

tak, ze jestescie w mylnym blendzie, Kolezanko Niewspolnej Sprawy.
            • roserot Re: cieszyc sie niezla opinia... ? 29.12.12, 23:24
              Porządnie to cię facet zycie wytarmosi, może zaraz w 2013.
              I nie życzę ci wynajętej kawalerki, alimentów na ślubna, wenery nie uleczalnej, nędzy samotności bezszmalownego przegrańca, tanich dziwek i wina.
              Niczego takiego. A żeś zaradny to te wszystkie atrakcje zapewnisz sobie własnym sumptem.
              No cóż, powodzenia w twej misji życiowej, a i nie bądź banalny, nie twierdź żeś wyjątek od reguły.
              Pij bracie pij, a na starość torba i kij!.
              • facettt to honor - cieszyc sie zla, jak i niezla opinia... 30.12.12, 06:10
                roserot napisała:
                > Porządnie to cię facet zycie wytarmosi, może zaraz w 2013.

- chyba sie ono opaznia, bo ja na emeryture sie wybieram za dekade,
                a tu tarmoszenia ze strony zycia - ani widu, ani slychu...

> I nie życzę ci wynajętej kawalerki, alimentów na ślubna, wenery nie uleczalnej,

kawalerke posiadam wlasna, Slubna ma kapital, Venery nie bylo mi zaszczyt poznac

slowem, pech...

nędzy samotności bezszmalownego przegrańca, tanich dziwek i wina.

na dziwkach sie nie znam, interesuja mnie tylko klasowe kobiety,
                a od produkcji vina jestem specjalista smile

i pamietaj, verde smile
                zawsze mozesz na mnie liczyc.

• czy-ktos-widzial-dziubdziuba Re: to honor - cieszyc sie zla, jak i niezla opin 30.12.12, 11:27
                  facettt napisało:
                  > Venery nie bylo mi zaszczyt poznac

Wszystko przed tobąsmile
            • porto_porto Re: cieszyc sie niezla opinia... ? 30.12.12, 22:07
              Upadłe Anioły, hmmm. To dopiero ciekawa liga i w znakomitej większości baaardzo słabo pociągająca smile No i tak, opinią się cieszą średnią, nie każdy lubi taki hard core. Wiesz: te demony, pożeracze truchła i te sprawy. Błeeee. Nie gadaj, że aspirujesz. Taki miły i błyskotliwy facett???
              A nie lepiej w glorii nieposzlakowanej opinii znakomitego z przeproszeniem członka społeczeństwa, profesjonalisty, męża, ojca i obrońcy zwierząt robić sobie na boku, co tam się da? Tylko to wymaga zasobów i inteligencji smile No, ale tego Ci przecież nie brakuje.
              Albo być samcem alfa?
              Tak tylko z życzliwej ciekawości pytam big_grin
              • facettt cieszyc sie. wot i co.... 03.01.13, 09:07
                porto_allegro napisał(a):
                Nie gadaj, że aspirujesz.

- nie te lata. ale inspiruje - to i owszem.

> A nie lepiej w glorii nieposzlakowanej opinii znakomitego za przeproszeniem członka społeczeństwa, profesjonalisty, męża, ojca i obrońcy zwierząt robić sobie na boku,
                co tam się da? Tylko to wymaga zasobów i inteligencji smile

- konwencja dobra. jak kazda inna.
                tylko troche cuchnie.

> Albo być samcem alfa?

- nudy.

> Tak tylko z życzliwej ciekawości pytam big_grin

Zyczliwosc, to (tesz) moj sposob na klopoty.
                - mamma nadzieje, ze udzielilem odpowiedzi.
    • joanna9969 Re: Porzondny Swiat 2012 09.01.13, 20:48
      Zeby cie tylko twoja pewnosc siebie i zarozumialstwo nie zgubily bo a noz sie nozka powinie i , jesli zona jak piszesz z kapitalem to pewnie i nie glupia , wyladujesz buzka w rynsztoku .W Pana mozesz sie bawic wsrod glupiutkich panienek , inteligietna kobieta z klasa szybko by ci wytlumaczyla gdzie jest twoje miejsce
      • facettt cd. i Porzondny Swiat 2013 10.01.13, 01:29
        joanna9969 napisała:
        .W Pana mozesz sie bawic wsrod glupiutkich panienek inteligietna kobieta z klasa szybko by ci wytlumaczyla gdzie jest twoje miejsce

Udawalo sie 25 lat, to chyba i do emerytury sie uda.
        Szanowna Slubna zreszta sama mi oswiadczyla, ze juz dawno wystawilaby mi walizki za drzwi, ale teraz to jest juz na to za pozno.
        I to jest to wlasnie to Swiatlo nadziei na dalsza konktynuacje procederu.
        • joanna9969 Re: cd. i Porzondny Swiat 2013 10.01.13, 01:52
          Nie podpisuj sie tak bo obok prawdziwego faceta nawet nie stales , w taki sposob jak ty zachowuja sie cioty bez jaj , prawdziwi faceci maja honor i rzadza swoim zyciem nie dziwie sie ze zona cie nie szanuje a tym bardziej ze z toba nie sypia zycze ci jedynie aby kiedys potraktowala cie tak jak na to zaslugujesz najlepiej na starosc kiedy juz i podrywki sie skoncza i zostaniesz calkiem sam
          • facettt Porzondny Swiat 2013, ale nie dla ciebie :) 10.01.13, 05:54
            joanna9969 napisała:
            prawdziwi faceci maja honor i rzadza swoim zyciem

- alez tez nim rzadze smile
            - lata mi i powiewa twoje zdanie na temat prawdziwychfacetow, a o tym jak sie podpisuje,
            decyduje ja sam, dziewcze. zapamietaj, albo zapisz to sobie.

nie dziwie sie ze zona cie nie szanuje a tym bardziej ze z toba nie sypia

- a ktoz ci to powiedzial ?

decyduje ci jedynie aby kiedys potraktowala cie tak jak na to zaslugujesz naj
            > lepiej na starosc kiedy juz i podrywki sie skoncza i zostaniesz calkiem sam

- wiem o tym, ze umiera sie samemu, a nie razem, tak to juz w zyciu jest
            i obojetnie, czy podrywalo sie kiedys , czy nie.

nie bede az tak drastyczny w zyczeniach, jak ty, dziewcze, ale skromnie ci zycze
            - by ten rok byl dla ciebie gorszy, niz poprzedni smile))

• joanna9969 Re: Porzondny Swiat 2013, ale nie dla ciebie :) 10.01.13, 12:29
              UUU prawda zabolala
              no prosze jak nie wiele potrzeba a wychodzi z ciebie cham i prostak jakim w rzeczewistosci jestes
              • j-k belkoczesz, dziewcze. 10.01.13, 18:09
                przypominam, ze odnoscnie chamstwa i prostactwa - ty zaczelas.
                odplacilem ci tylko pieknym za nadobne - i to dosc lagodnie.
                a teraz zrob cos pozytecznego - miast smecic tu do mnie i umyj klatke schodowa
                • joanna9969 Re: belkoczesz, dziewcze. 10.01.13, 19:55
                  Kochany pomyliles raz ze nicki a dwa mnie z kocmouchluchami , pardon kobietami z klasa , ktore posuwasz , czy to musza byc sprzataczki klatek koniecznie ? taki fetysz masz czy jak ?
                  • facettt nie placz, dziewcze. 10.01.13, 21:02
                    joanna9969 napisała:

> Kochany pomyliles raz ze nicki

- zdarza sie, omylny jestem, viem.

a dwa mnie z kocmouchluchami , pardon kobietami
                    > z klasa , ktore posuwasz , czy to musza byc sprzataczki klatek koniecznie ?
                    taki fetysz masz czy jak ?

- ciesze sie, ze jak Cie przystawic do sciany, to nieco miekniesz.
                    tu nie Wyspy Brytyjskie - tu na "Kontynencie" rowniez kobiety z Klasa myja wspolne klatki schodowe.
                    To dobra terapia. zapewniam.
                    • joanna9969 Re: nie placz, dziewcze. 10.01.13, 21:45
                      jakby sie uprzec to kazda kobieta ma jakas klase ... co najmiej pierwsza ..... podstawowki
                      • facettt Re: nie placz, dziewcze. 11.01.13, 09:39
                        joanna9969 napisała:
                        > jakby sie uprzec to kazda kobieta ma jakas klase ... co najmiej pierwsza ..... podstawowki

stary dowcip.

PS. ja tesz mam jedna wlasna i to od razu licealna. jestem uczycielem.
          • ssssuper_kochanka Re: cd. i Porzondny Swiat 2013 16.01.13, 08:50
            joanna9969 napisała:

> Nie podpisuj sie tak bo obok prawdziwego faceta nawet nie stales , w taki sposo
            > b jak ty zachowuja sie cioty bez jaj , prawdziwi faceci maja honor i rzadza swo
            > im zyciem nie dziwie sie ze zona cie nie szanuje a tym bardziej ze z toba nie s
            > ypia

Joanna, co ty nie powiesz?
            Jego żona nie sypia z nim, bo ona nie wie co to ten SEX, jak przystało na każdą żonę.
            • facettt cieszy mnie wasza troska w 2013... 16.01.13, 09:44
              bo ona nie wie co to ten SEX, jak przystało na każdą żonę.

Slicznotki - nie jestescie obie moimi zonami - to napewno wiecie.
              a teraz sciagac majtki i do mnie pod kolderke - zrobimy jakis trojkacik smile
              • ssssuper_kochanka Re: cieszy mnie wasza troska w 2013... 16.01.13, 10:12
                facettt napisał:

> a teraz sciagac majtki i do mnie pod kolderke - zrobimy jakis trojkacik smile

Zadzieram kiece i już lece. big_grin
                A co zrobisz z żoną? Wyślesz do piwnicy po ziemniaki?
                • ssssuper_kochanka Re: cieszy mnie wasza troska w 2013... 16.01.13, 10:27
                  już wiem! Każesz jej umyć klatkę schodową, wspólnie z innymi kobietami.
                • facettt kutwa, jusz pisalem. 16.01.13, 13:22
                  pojechala na 3 tygodnie do sanatorium i mam wolne moce przerobowe.
                  • ssssuper_kochanka Re: kutwa, jusz pisalem. 16.01.13, 14:17
                    A gdzie te wykształcone kochanki, co je tak regularnie posuwałeś? Zużyły się już?
                    Jedź lepiej za żoną i pilnuj, bo jeszcze ci nie wróci z tego sanatorium.

Poczekaj, tylko ty przyjedziesz ze ślubną do płocka, to ja was znajdę i jej wszystko opowiem, jak chciałeś robić trójkąciki na forum dla kochanek i jeszcze jej powiem, żeby do sanatorium więcej nie jechała, a jak pojedzie to niech obowiązkowo zabierze cię ze sobą, bo samotność to coraz gorzej na ciebie wpływa.
                    • facettt a caluj i nie piszcz 16.01.13, 16:59

> Poczekaj, tylko ty przyjedziesz ze ślubną do płocka, to ja was znajdę i jej wsz
                      > ystko opowiem,

- stuknij sie

slubna mieszka w Kielcach i Plock w w doopie smile

caluj i piescij smile
                      • ssssuper_kochanka Re: a caluj i nie piszcz 17.01.13, 11:18
                        facettt napisał:

> - stuknij sie
                        >
                        > slubna mieszka w Kielcach i Plock w w doopie smile

Nie odwiedza rodzinnych stron męża?

> caluj i piescij smile

Sam będziesz musiał sobie to robić, jak nie pojedziesz za ślubną do sanatorium.
                        • facettt Re: a caluj i nie piszcz 17.01.13, 11:40
                          > Sam będziesz musiał sobie to robić, jak nie pojedziesz za ślubną do sanatorium.

nie, no zawsze sie cos trafii...
                          ale juz od 10-ciu lat nie malem w ramionach zadnej Krajanki z Plocka, czy okolic
                          - to mi troche za czyms takim teskno...
                          wiesz , ze mlode lata na zwasze pozostaja w pamieci smile
                          • ssssuper_kochanka Re: a caluj i nie piszcz 17.01.13, 11:54
                            facettt napisał:

> nie, no zawsze sie cos trafii...
                            > ale juz od 10-ciu lat nie malem w ramionach zadnej Krajanki z Plocka, czy okoli
                            > c
                            > - to mi troche za czyms takim teskno...
                            > wiesz , ze mlode lata na zwasze pozostaja w pamieci smile

To trzeba było ochajtać się z płocczanką, a nie szukać po całej Polsce kandydatki na żonę.
                            Sąsiadek nie miałeś?
                            • facettt mialem, ale... 17.01.13, 12:26

> To trzeba było ochajtać się z płocczanką, a nie szukać po całej Polsce kandydat
                              > ki na żonę.
                              Sąsiadek nie miałeś?

Mialem, ale kobiety na Mazowszu sa (byly wtedy) dosc konserwatywne , szybko zawracaja glowe "zwiazkiem" i przez to do siebie zniechecaja...
                              Gdy po studiach pojechalem za praca do Kielc , a potem do Galicji, do Krakowa
                              - okazalo sie, ze kobiety z tamtych stron sa o wiele bardziej przystepne i liberalne
                              - wiec i bardziej zachecajace smile))

• rybka64 Re: Porzondny Swiat 2012 01.02.13, 15:10
      naprawde jesteś porządny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka