czy-ktos-widzial-dziubdziuba 13.01.13, 15:48 Poszukiwany Kochanek Trinity - zywy lub martwy Ostatnio widziany na Wigilii w rodzinnym gronie z żoną i dziećmi. Do dzis nie wrócił... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssssuper_kochanka Re: Poszukiwany Kochanek Trinity ! 13.01.13, 18:16 Ja go chyba widziałam, jak go Żydzi na kiju do Radziwia nieśli, więc trinity odpalaj hulajnogę i rozpocznij czym prędzej poszukiwania. Odpowiedz Link
facettt kochasia ? 14.01.13, 15:07 ssssuper_kochanka napisał(a): > Ja go chyba widziałam, jak go Żydzi na kiju do Radziwia nieśli, Ty tez z Plocka ? No to daj buzi. w koncu znalezlismy jakis punkt zaczepienia. Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: kochasia ? 14.01.13, 15:50 facettt napisał: > Ty tez z Plocka ? > No to daj buzi. > w koncu znalezlismy jakis punkt zaczepienia. No widzisz jaki ten świat mały. Na którym osiedlu mieszkasz? Odpowiedz Link
facettt Re: kochasia ? 14.01.13, 15:57 ssssuper_kochanka napisał(a): > > No widzisz jaki ten świat mały. > Na którym osiedlu mieszkasz? Na ul. Jasminowej - ale to bylo dawno. Od Cwierc Wieku jestem daleko stad... Odpowiedz Link
ssssuper_kochanka Re: kochasia ? 14.01.13, 16:09 facettt napisał: > Na ul. Jasminowej - ale to bylo dawno. > Od Cwierc Wieku jestem daleko stad... No ja też już od kilku lat w Płocku nie mieszkam. Kupiliśmy dom za Płockiem, a mieszkałam na WP - wielka płyta jakbyś nie kojarzył. Odpowiedz Link
tadzio_stary_pierdzioch Re: Poszukiwany Kochanek Trinity ! 13.01.13, 19:00 on jak on, ale ona tez "zniknela" Odpowiedz Link
wiemwszytko Re: Poszukiwany Kochanek Trinity ! 14.01.13, 09:56 czy-ktos-widzial-dziubdziuba napisał(a): > Poszukiwany Kochanek Trinity - zywy lub martwy Ostatnio widziany na Wigilii w > rodzinnym gronie z żoną i dziećmi. Do dzis nie wrócił... Zapadł sie pod ziemię ze wstydu po tym jak się przekonał kogo obracał na boku. Odpowiedz Link
vre-sna Re: Poszukiwany Kochanek Trinity ! 14.01.13, 17:24 Ona jest bytem zyczeniowym, jaki kochanek/partner? Ale moze zycie w matrix life ma jakas wartosc Odpowiedz Link
stasi1 Ciekawe do kogo nie wrócił? 26.01.13, 08:54 Inna sprawa co tak ludzie martwią się o trynity? Chyba ona sama daje sobie radę Odpowiedz Link
trinity_0308 Re: Ciekawe do kogo nie wrócił? 26.01.13, 12:47 Rzeczywiście jest tu wielu ludzi wielkiego serca, którzy skutecznie dbają o zapewnienie mi rozrywki. Odpowiedz Link
tadzio_stary_pierdzioch Re: Ciekawe do kogo nie wrócił? 26.01.13, 17:31 kto jak kto, ale ty to dopiero rozrywke tu wszystkim zapewniasz wszyscy maja tu z ciebie beke i chyba dla ciebie tu zagladaja! powinnas byc z siebie dumna trinity. Odpowiedz Link