14.03.14, 19:41
Dla wszystkich kochanek,kochankow i wszystkich tych,ktorym ciezko,bo....
no wlasnie...
polecam wspanialy film o walce kochanki za mezczyzna zycia,ktory ma zone.
Wspaniala obsada i dobra gra aktorska Wojtka Zielinskiego ,Karoliny Gorczycy oraz Joanny Pierzak...
Polecam,bo uwazam,ze jest akurat nadajacy sie do tego forum.Pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie!!!

www.youtube.com/watch?v=ecE9jJV77kc
Obserwuj wątek
    • niebieskabutelka Re: HUSTAWKA 15.03.14, 14:55
      Dziękuje za ten film. Teraz widzę jak żałosne jest moje życie. I jakim tchórzem facet, któremu poswięciłam dwa lata życia. Obejrzałam film, wypiłam pół butelki wina i zakończyłam ten chory związek. Zaczynam od nowa.
      • mandarynka.1 Re: HUSTAWKA 15.03.14, 20:07
        Mysle,ze film jest smutny przez to...wiele osob jest w takich sytuacjach i nie kazdy potrafi sie do tego przyznac...
        Pozdrawiam wink
    • facettt pytam, po raz kolejny 15.03.14, 22:50
      mandarynka.1 napisała:
      > polecam wspanialy film o walce kochanki za mezczyzna zycia,ktory ma zone.

pytam, po raz kolejny: - kto komu opowiada takie bzdury, ze zonaty mezczyzna bierze sie za kochanke, by porzucic zone ?
      przecie, gdyby chcial ja porzucic - zrobilby to i bez szukania kochanki...

kochanke ma sie po to, by ja miec, by podkolorowac sobie zycie.
      i nic wiecej.
      • mandarynka.1 Re: pytam, po raz kolejny 16.03.14, 20:10
        napisalam o czym jest film, a nie kto sie za kogo bierze i kiedy...smile)))
        pozdrawiam
    • pomorzanka34 Re: HUSTAWKA 16.03.14, 08:44
      świadoma kochanka powinna znać swoje miejsce w szeregu
      nie po to jest kochanką aby żonaty facet miał się dla niej rozwodzić po co to komu potrzebne ?
      • facettt a buziaczek k... gdzie ? 16.03.14, 16:16
        pomorzanka34 napisała:
        > świadoma kochanka powinna znać swoje miejsce w szeregu

a buziaczek k... gdzie ? (za napisanie "wstepniaka" ? "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka