Dodaj do ulubionych

wakacje w bieszczadach

14.01.06, 10:32
Jeszcze daleko do wakacji,wiem:) ale trzeba myśleć przyszłościowo:) Moim
marzeniem jest pojechać w bieszczady! Może ktoś ma opracowaną jakąś fajną
trase z tanimi noclegami dla początkujących:)?
Obserwuj wątek
    • yanuszka zależy co kto lubi... 15.01.06, 22:44
      jeśli tanio, to polecam namiot:) albo sypianie na strychach u przygodnych
      mieszkańców.. z namiotem jest kłopot, gdy zimno i leje deszcz, ale to zawsze
      "pewny" dach nad głową;)

jeśli chodzi o trasy - to właśnie co kto lubi.. bo Bieszczady są o tyle
      wspaniałe, że każdy znajdzie tu coś dla siebie.. tym co lubią turystycznie
      wypoczywać polecam Solinę (grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!), a dla pozostałych Bieszczady
      wysokie.. one naprawdę nie są takie wysokie, a jakie piękne..

z resztą - przejrzyj posty na forum:) Połoninki obie obowiązkowo, potem Rawki i
      Krzemieniec, potem Halicz, Tarnica, Bukowe Berdo.. tu musisz być koniecznie:)

a koszty? w ubiegłym roku na 8 dniw Bieszczady zabrałam 250 złotych.. dużo?
      bilet z Wrocławia do Zagórza w jedną stronę to 40 zł.. i jeszcze 5 zł wróciło do
      domu:)

jakby co - to napisz kiedy jedziesz? pewnie się spotkamy, bo w tym roku zostaje
      tam dłużej, duuużo dłużej:) pozdrawiam!
      • ingra Re: zależy co kto lubi... 16.01.06, 12:26
        Dzięki!Mam nadzieje że się spotkamy gdzieś na szlaku:) Niecałe 25zł dziennie +
        transport to kuszące:) JA CHCę WAKACJE!!!
        • yanuszka Re: zależy co kto lubi... 16.01.06, 14:49
          czy dodałam że cały transport (poza Wro-Zagórz i z powrotem) był stopem? a
          noclegi w namiotach zazwyczj bez ciepłej wody? prąd też czasem był a czasem
          nie? i że udalo nam się ostatniego dnia "dorobić" pare złotych na kolacje
          naszym marnym śpiwaniem?;)

do zobaczenia na szlaku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka