Gość: LUIS IP: *.icpnet.pl 21.11.09, 13:16 Stadion Narodowy jest raczej w Warszawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola Wiśniewski zapewnia: płytę udostepnimy w marcu IP: *.icpnet.pl 21.11.09, 13:30 Wisniewski nie zająknął się czy dotrzyma terminu 30 czerwca 2010r zakonczenia całości, co obiecywał prezes Hydrobudowy Ciechanowski rozpoczynając budowę w 2008r. Opowiadał wtedy dyrdymałki: w 2009r zakonczymy roboty mokre (żelbetowe). Jeszcze niedawno wykonawca informował o planowanym zakończeniu do 30 wrzesnia. Zapłącą kary umowne ? Gdzie jest prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Wykonawca zapewnia: Stadion będzie w marcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 14:28 Kopacze z Lecha niech grzecznie czekają.Stadion buduje miasto i będzie to stadion miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Wykonawca zapewnia: Stadion będzie w marcu IP: 213.156.122.* 21.11.09, 14:33 wielkie mi ale, przez 4 miesiace chcieli boczne kratownice zakladac i zdejmowac plyty z boiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak rekompensata dla mnie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 15:14 Jeżdżę na wszystkie mecze do Wronek,tracę czas i paliwo.Jak PBG,lub Lech zrekompensuje mnie te straty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: rekompensata dla mnie ? IP: *.icpnet.pl 21.11.09, 15:41 a kto Ci każe tam jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenun Re: rekompensata dla mnie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 15:52 Jak jest zagorzałym kibolem to pieszo z Poznania do Wronek może chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: rekompensata dla mnie ? IP: *.icpnet.pl 21.11.09, 19:47 wiekszej glupoty dawno nie przeczytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kos Wiśniewski: ble, ble IP: *.icpnet.pl 21.11.09, 15:59 Nie ma osoby bardziej kompetentnej do rozmów o stadionie niż ja - mówi bufon Wiśniewski. Nawet jesli się jest miliarderem (nie milionerem jak pisze GW) to powinno sie rozpocząć wywiad od przeproszenia kibiców Lecha. Dopiero potem może bajdurzyć, ale powinien podać czy dotrzyma termin czerwca 2010r zkończenia budowy stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzesinki Re: Wiśniewski: ble, ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 22:12 To nie jest wywiad tylko zwiastun wywiadu marudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Wiśniewski: ble, ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 10:19 Nie wiem czy bufon czy nie . Mało mnie rusza , na którym miejscu jest na liście najbogatszych. Jak gość daje słowo to mu wierzę. Jak je złamie to powinien natychmiast wemigrować bo nie będzie miał życia w Poznaniu i nie tylko. Podoba mi się,że uciął plotki ,dywagacje itp. Położył na szali swoje słowo czyli osobistą odpowiedzialność. Jak zrealizuje to wielki szacun dla gościa i dożywotnia karta VIP na stadion.Tego jak dotąd nie zrobił ani szef Euro 2012 ani J.Ciechanowski ani żaden przedstawiciel inwestora czyli POSiR. O Władzach miasta nawet nie wspomnę bo nie ma o kim.A co do przekrętów to niech "prorocy" i inni "ścigacze" przekrętów robią swoje. Ja tylko nie chcę żeby Poznań był wyśmiewany jako lider- maruder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrus Re: Wiśniewski: ble, ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 15:57 On już dawno z rodziną nie ma życia w Poznaniu, bo...mieszka na stałe w Szwajcarii, więc nie ośmieszaj się takimi tekstami kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Wiśniewski: ble, ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 18:06 Kolego Pyrusie. Nie zmienia to faktu,że jest bardzo częstym gościem w Poznaniu. Więc nie bardzo tu można mówić o ośmieszaniu. "Kaczor" też mieszka w stolycy i od pewnego czasu omija szerokim łukiem Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Wykonawca zapewnia: Stadion będzie w marcu IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 19:37 Ten stadion to symbol wtopionej miejskiej kasy i mega przekrętów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos kibica Heja napinacze heja napinacze IP: 77.255.29.* 21.11.09, 23:54 Jak stadion będzie gotowy i się zjadą firmy z górnej części tabeli to Wam pokażemy jak fala dźwiękowa zdziera skalpy z głów waszych piłkorzy tfu kopaczy. Bądźcie pewni, że Wasze rozdziawione japy i wybałuszone gały jeszcze długo nie powrócą po takim meczu na swoje naturalne miejsca. I proszę mnie tu zdrowo opluć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack na tym stadionie nie zarobia:) IP: *.icpnet.pl 22.11.09, 00:51 No Panie Wisniewski wlasnie na tym zarobicie krocie, natomiast zgadza sie, ze nie dopinaja sie budzety w Gdansku a szczegolnie w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: na tym stadionie nie zarobia:) IP: *.icpnet.pl 22.11.09, 14:41 Czy ten Wiśniewski to krewny radnego Mariusza Wiśniewskiego kandydata na Prezydenta Poznania?Kto wie niech powie.Było by nieżle!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wykonawca zapewnia: Stadion będzie w marcu IP: *.kutno204.tnp.pl 22.11.09, 02:02 "Z wypowiedzi Wiśniewskiego wynika, iż choć PBG buduje w Polsce trzy stadiony (Stadion Narodowy w Poznaniu i Stadion Bałtycki w Gdańsku, a także ten w Poznaniu), to jednak właśnie Poznań jest teraz priorytetem" lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Marzec czyli Czerwiec czyli Sierpien IP: 217.168.135.* 22.11.09, 09:45 Zgodnie z harmonogramem budowy w marcu zakoncza sie prace do ktorych niezbedne jest wykorzystanie boiska.W maju zaczna sie odbiory ktore potrwaja do czerwca ,lipca. W sierpniu jest cien szansy na udostepnienie czesci trybun. W marcu mozna sobie co najwyzej wejsc na remontowana 4 trybune ale po co. 612.000.000.000 zlotych : 550.000 poznaniakow = 1112 zlotych Kazdy poznaniak buduje Stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Co ma do rzeczy kasa Wisniewskiego ? IP: *.icpnet.pl 22.11.09, 10:01 Wykonawca ma realizować roboty zgodnie z umową. Za opóźnienia obowiązuja kary umowne. Redakcjo, nic tu nie ma do rzeczy czy Wisniewski jest bogaty. Jak wielu prominentów PRL, dorobił się na trnsformacji. Wystarczy poszukać w internecie. Trochę pokory panowie prezesi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Umowa IP: 217.168.135.* 22.11.09, 10:55 A termin z Umowy z Wykonawca to............ wrzesien ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nansa Wykonawca zapewnia: Stadion będzie w marcu IP: *.robbo.pl 22.11.09, 11:29 ha ha ha, będzie gorszy od mojego www.konieciti.pl/gfx/1walter.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skp Re: Wykonawca zapewnia: Stadion będzie w marcu IP: *.home.aster.pl 22.11.09, 13:37 Niektorzy mysla ze budowa stadionu to robienie k*py!!! Bardzo duzo rzeczy nie da sie przewidziec... a po 2 co za rekompensaty dla kibicow??? za to ze za darmo dostana nju stadion !!! Nikt wam nie kaze jezdzic do wronek... choc chyba tam powinniscie wystepowac jako kuchenkorz wronki!!! Tyle w temacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlo "na Bułgarskiej"? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.11.09, 15:00 W sensie na ulicy będą grali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibice Po 3.miesiącach łaskawie obiecał IP: *.icpnet.pl 22.11.09, 15:43 Po 3.miesiącach dramatycznego opóźnienia i P i Ar-owskich zagraniach- zaproszeniach na wizytę na stadionie, jego wysokość wykonawca, bez słowa przeproszenia, łaskawie obiecał udostępnienie płyty dla piłkarzy w marcu. O terminie zakończenia (przewidzianym w umowie na 30.06.10r) nie raczył nawet wspomnieć. Na kolana kibice ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Po 3.miesiącach łaskawie obiecał IP: *.net 22.11.09, 16:13 głupi jestes do kwadratu... Ciesz sie ze ktos Ci pozwoli wejsc na stadion przed oficjalnym terminem ukonczenia budowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Wykonawca zapewnia: Stadion będzie w marcu IP: 213.156.122.* 22.11.09, 17:20 kurcze, nie wiedzialem ze w naszym miescie buduja po cichu drugi stadion i to narodowy! Jutro ide go szukac, bede zaglądał za każdy krzak...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam Wykonawca zapewnia: Stadion będzie w marcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 17:48 A co mnie obchodzi kto jest milionerem. Mnie obchodzi jak spełnia swoją funkcję. Zaskoczyła Go kratownica?, a od czego są technologowie, oni już na początku budowy winni wiedzieć o tym ewentualnym problemie. To tłumaczenie mnie nie przekonuje. Ta firma po prostu dała ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak do mich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 22:13 Jeżdżę,bo jestem kibicem Lecha i zawsze jestem na meczu,ale co ty łosiu możesz wiedzieć o prawdziwych kibicach.Więc co z rekompensatą dla mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wiśniewski i Ciechanowski więcej pokory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 07:13 Nikt z was łaski nie robi, z kontraktu trzeba się wywiązać. To na waszych terminach udostępnienia płyty piłkarzom do 21.11.09r i zakończenia budowy 30.06.2010r, Grobelny robił za lidera w budownictwie stadionów. Jak można było warunkować terminową realizację robót na stadionie od otrzymania marki Lech dla kipskich koszykarzy z PBG Basket ?! CHAMSTWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś