Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman

26.04.10, 12:14
    Co właściwie oznacza ta część zdania "Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis
    Rodman"? Bez nazwiska z NBA zainteresowanie artykułem byłoby zerowe?
    Obserwuj wątek
      • Gość: 007 PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.umed.lodz.pl 26.04.10, 12:16
        Wydepilowany Guguś i tyle w temacie.
      • Gość: lysy PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:48
        w sanatorium dymalem ladniejszych
      • szerman PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman 26.04.10, 12:54
        Jaki kraj taki Rodman:)
        • Gość: infidel88 Re: PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 13:40
          +1
      • Gość: Rodman Chyba Penis. IP: 213.77.28.* 26.04.10, 12:56
      • guru133 Nie udaje się na parkiecie, więc biedaczek 26.04.10, 12:57
        próbuje się wylansować w inny sposób. Pecunia non olet:)
      • Gość: Franek nic lepiej nie napisze, bo jeszcze chlopak to IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.04.10, 13:12
        przeczyta i depreche zlapie
      • Gość: daria PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.dint.wroc.pl 26.04.10, 13:46
        Kto normalny zakłada takie skarpety?
      • feurig59 PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman 26.04.10, 13:47
        w czasie żałoby narodowej? czy oni nie mają wstydu?
      • Gość: ja Ta wiadomosć to nie do działu sport... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:11
      • Gość: zzz Re: PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodma IP: *.as.kn.pl 26.04.10, 14:19
        Co to ma być ? Co to za artykuł ? Co to kuźwa, pudelek ? Jeszcze jako news dnia.
        Niech się ktoś tam jebnie w łeb.
        • Gość: rebel. Re: PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodma IP: *.swidnica.mm.pl 26.04.10, 14:34
          Statystyki w sezonie 2009/10
          Średnia punktów 12,7 Średnia zbiórek 3,7 Średnia bloków 0 Średnia asyst 3
          Średnia przechwytów 1

Zaiste Denis Rodman pełną gębą, ze nie wspomne juz o tym że Rodman grał na
          pozycji PF a Ivo na PG. Rzetelnośc dzienikarska to chyba dzisiaj tzw. dobro rzadkie.

A już pisać w dziale sportowym i to jeszcze jako news dnia o tym gdzie się ten
          Pan rozbiera i co robi poza boiskiem to szczyt żenady. Od tego jest pudelek czy
          inny Fakt, które omijam szerokim łukiem. Jako kibic sportowy mam w d... z kim
          jaki zawodnik śpi, w czym chodzi ubrany, czy wierzy w Boga czy nie i jakie ma
          poglądy polityczne. Mnie interesuje gra danego zawodnika a nie poza boiskowe
          duperele.
          • Gość: Magda To czytaj "Wyborczą", a przynajmniej jej stronę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 15:25
            To czytaj "Wyborczą", a przynajmniej jej stronę (Wyborcza.pl, wydanie elektroniczne jest płatne). Gazeta.pl to tylko portal Agory, rywal Onetu, a nie "Rzeczpospolitej" itp.
            • Gość: rebel Re: To czytaj "Wyborczą", a przynajmniej jej stro IP: *.swidnica.mm.pl 27.04.10, 00:23
              Na szczęście do konkretnych i profesjonalnych informacji o sporcie istnieją
              specjalistyczne vortale. Gazetę.pl czytam, żeby uniknąć "onetowego g..na".
              Niestety w jednym masz rację poziom dziennikarstwa niebezpiecznie zbliża się w
              stronę onetu i to nawet nie chodzi, że mam gdzieś co ten Pan robi poza boiskiem
              tylko o to, że jest to umieszczone jako news dnia i o to, że dziennikarz który
              popełnił artykuł o NBA żadnej wiedzy nie posiada (maksymalnie to co zrobił to
              przeczytał krótką notkę o Rodmanie w Wiki). Poza tym nie uważam, że jeśli cos
              jest darmowe to od razu można tam pisać bzdury, chyba, że dodamy podtytuł
              Gazeta.pl - nieprofesjonalnie o wszystkim. Tyle, że wtedy to będzie drugi fakto
              - pudelek z zacięciem onetowym i coś mi sie wydaje że na dobre to portalowi nie
              wyjdzie...
      • Gość: magacha PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.chello.pl 26.04.10, 14:47
        A bym go...brala..;P
      • Gość: Koszykarz Kolejny przygłup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:50
        Kompletne bzdet.. i glupota na tej stronie sa striptizerki,geje,lesby ..
        pseudomodelki i prostytutki.. i tam sie ten facet ogłasza.!!! co za
        przyglup..stracilem dla niego szacunek.. niech juz gra w tym Telavivie a nie
        blaka sie po polskich parkietach..
      • Gość: Gość adres do niego na maxmodels IP: *.146.124.72.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.04.10, 19:21
        www.maxmodels.pl/ivan49.html
      • Gość: mate PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 19:54
        oj oj zazdrość ludzka nie zna granic.... przykre
      • Gość: jkr PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:59
        żenada Kosiński, a jeszcze większa od autora
      • Gość: ja PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.icpnet.pl 27.04.10, 19:16
        Takiej też bym się dał na smycz wziąć ;)
      • Gość: wojtek PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.tktelekom.pl 28.04.10, 23:37
        Też mi koszykarz..., 183 cm wzrostu... :/
      • Gość: Lebizhor A ja chcę Roberta Kubicy z gołą klatą!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.10, 17:30
        A ja chcę Roberta Kubicy z gołą
        klatą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: brzoza02 PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.10, 00:30
        do Iva mogą wzdychac nie ntylko panie, panowie jak najbardziej też
        mają u niego szansę. słyszałem że lubi do siebie zapraszac młodych
        chłopaczków
      • Gość: 1Blink. PLK. Iwo Kitzinger, czyli polski Dennis Rodman IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 28.07.10, 17:17
        Ten bobek nawet nie jest w 1 % jak Rodman.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka