konanunu3 19.03.04, 15:25 moze ktos z Was wie czy kowalczyk zagra jutro? czy moze kasperczak wystawi jopa? i jak wypadl edno, warto go miec??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcgringo Re: kowalczyk i edno Wisla Krakow 19.03.04, 16:49 Kowal napewno jutro nie zagra bo nie znalazł się nawet w kadrze Wisły na mecz, został w Krakowie (w jego miejsce pojechał Głowacki). Co do Edno to ciężko powiedzieć: + tani, coś tam punktów zawsze pozbiera, dobry na załatanie dziury w pomocy; - za mało jeszcze pograł w Wiśle żeby powiedzieć czy będzie grał na dobrym poziomie i zberał punkty czy też może usiądzie na dłuższy czas na ławę po dwóch, trzech nieudanych meczach. Ja przynajmniej mam go w składzie (jako tanią łatę w pomocy) ;-). pzdr :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nuta2 Re: kowalczyk i edno Wisla Krakow 19.03.04, 16:53 widziałem edno w pierwszym meczu mysle ze to dobry zawodnik i w nastepnym meczu zagra dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
w.e.r.t Re: kowalczyk i edno Wisla Krakow 19.03.04, 18:34 Widziałem mecz z Polkowicami i myślę że Edno sie sprawdzi. A grać będzie napewno choćby z braku równożędnego zmiennika. Odpowiedz Link Zgłoś