Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hubnik asysta

26.02.11, 21:21
    dlaczego nie zostala zaliczona asysta dla Hubnika przy golu Kucharczyka w 45 minucie, nawet na waszym serwisie sportowym sport.pl widnieje taki komentarz: "Bramka: Michał Kucharczyk, asysta: Michal Hubnik. A jednak! Legia zdążyła wyrównać...", wiec dlaczego asysta nie zostala zaliczona ?
    Obserwuj wątek
      • marwi75 Re: Hubnik asysta 26.02.11, 21:25
        noidupa1 napisał:

> dlaczego nie zostala zaliczona asysta dla Hubnika przy golu Kucharczyka w 45 mi
        > nucie, nawet na waszym serwisie sportowym sport.pl widnieje taki komentarz: "Br
        > amka: Michał Kucharczyk, asysta: Michal Hubnik. A jednak! Legia zdążyła wyrówna
        > ć...", wiec dlaczego asysta nie zostala zaliczona ?

proszę uważnie przyjrzeć się bramce - myślę że wtedy sam dojdzie Pan do wniosku że mu się ta asysta nie należy

ekstraklasa.tv/ekstraklasa/0,91668.html
      • hawk24cmb Re: Hubnik asysta 26.02.11, 21:27
        Nudzisz facet. Poczytaj sobie najpierw wątpliwości 1 kolejki, a nie zakładasz sto tysięcy wątków, które i tak zapewne niedługo znikną.
        • akst1 Re: Hubnik asysta 26.02.11, 22:17
          Jak miło, pjawiają się starzy znajomi wśród prezesów. Prezes dejv, Prezes t-clapek, Prezes hawk... Fajna kolejeczka nam się trafiła, nieprawdaż? Widzę, że coś jednak nietęgo z tym entuzjazmem. Zaczęła nam się WL, a tu nosy pozwieszane... Co jest, Panowie? Więcej optymizmu. Jutro będzie lepiej!
          • hawk24cmb Re: Hubnik asysta 27.02.11, 00:01
            Kolejeczka bardzo senna nam się trafiła, szczególnie na sobotnich meczach można było przyciąć niezłego komara. Z entuzjazmem Prezesie aks1 bardzo dobrze, przynajmniej u mnie. Tylko czasami nie potrafię się powstrzymać z uszczypliwą uwagą w momencie, gdy ktoś zakłada wątki z podobnymi pytaniami czy postulatami jak ten ;). Ale Pan to chyba wie o czym ja mówię, szczególnie po zeszłej rundzie. W tym momencie do liderowania mi jednak trochę daleko, więc myślę, że teraz będzie się Pan mógł skupić na "doradzaniu" innym ;).
      • noidupa1 Re: Hubnik asysta 27.02.11, 13:19
        Po 1 nie 1000 watkow a po 2 nie podlizuj sie tak do prowadzacych ten serwis. Nie widzialem tej bramki Kucharczyka na zywo wiec sugerowalem sie tylko komentarzem ze Sport.pl, a poza tym poczatkowo Hubnik wlasnie mial przyznane 8 punktow (zaliczona asysta), stad moje pytanie dlaczego pozniej odjeli mu te 2 pkt. - nie uznali mu asysty.
        • akst1 Re: Hubnik asysta 27.02.11, 19:38
          Widzę, Panowie, na tym forum dzisiaj totalnego kaca. Uśmiechnijcie się, za tydzień będzie lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka