Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaroński & Wyrzykowski

IP: 176.100.192.* 03.07.13, 17:51
    Błagam zlitujcie się w stacji Eurosport i rozdzielcie parę komentatorów Jaroński, Wyrzykowski. Niszczą oni dwie z najpiękniejszych dyscyplin sportu: biatlon i kolarstwo, konkretnie Tour de France. Przez swoje prymitywne komentarze, a właściwie polemikę ze sobą, doprowadzają do białej gorączki prawdziwych kibiców sportowych. W najciekawszych momentach np. podczas strzelania w biatlonie padają między komentatorami pytania o życie osobiste i sprawy rodzinne. Pytania o wczorajszy obiad, czy rasę psa jest mnóstwo, jednak co tak naprawdę obchodzi to prawdziwego kibica, który chce oglądnąć zmagania sportowe?
    Obserwuj wątek
      • Gość: as Re: Jaroński & Wyrzykowski IP: *.icpnet.pl 10.02.14, 15:14
        Masz prawo do swojej opinii, ale to najglupszy post jaki w zyciu widzialem. Wprowadzaja idealna atmosfere, zwlaszcza w kolarstwie.
        • ewa9717 To posłuchaj Sarkisa Tewaniana 11.02.14, 20:33
          a będziesz chciał do rodzonego telewizora walić z kałacha!
          A Jaroński i Wyrzykowski są całkiem ok.
        • Gość: justyna Re: Jaroński & Wyrzykowski IP: *.31.40.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.03.14, 16:21
          nie wiem gdzie można napisać do pana Jarońskiego i Wyrzykowskiego jeśli to jest to To serdecznie pozdrawiam i szacunek dla obu was :) oglądam na żywo transmisje i chciałam zauważyć że pierwszym trenerem i tym który znalazł talent Karola Domagalskiego był pan Stanisław Szafraniec niestety mało doceniany i mało wspominany przez was A to wkońcu on zaszczepił chec rywalizacji i miłość do kolarstwa w Karolu Pozdrawiam Justyna
      • Gość: poblo Re: Jaroński & Wyrzykowski IP: *.tktelekom.pl 16.05.16, 12:58
        Dzięki nim zacząłem interesować się kolarstwem. Na początku niby żeby ich posłuchać, a skończyło się na tym, że oglądam ten sport nałogowo. Dla mnie są genialni. Zdaję sobie sprawę, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka