opa34 23.04.26, 15:03 5 kolejek jeszcze, zaklad o dobrego wiskacza od 2 miesiecy w toku Arsenal sakrable Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrisinatinka1 Re: Jednak Arsenal 24.04.26, 15:03 Jaki zaklad o dobrego Wiskacza ? jestem za ...prosze o szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
opa34 Re: Jednak Arsenal 24.04.26, 15:24 2 miesiace temu zaklad z moim synem leci Odpowiedz Link Zgłoś
dudoos Re: Jednak Arsenal 12.05.26, 05:09 No i CHYBA zes wygrou KARLUSIE gryfny und rostomily!! "Evertonowi" z Liverpoolu podziekowac Ci sie godzi! Bez GODANIO!! Ja? Urwali "Obywatelom" 2 pkty ktore z "KANONIEROW" po 22 latach martyrologii fusbalowej robia 'MAYSTRA"!!! Kto by sie spodziewau?! Z naszej "8 - ki" tylko "gryfny" - gratulujemy tak wysublimowanego NOCHOLA! Wiem,wiem...i zgadzam sie z Waszym niewykastrowanym INTELEKTEM,ze dopoki po zielony trowie pilka loto to nie wszystek jest rychtyk i trza bis zum Ende warten! Cz juz macie upatrzonygo "lyskacza"? Polecam - bo ykaem rozniste - jako number eins -> der erste ist BUSHMILLS! Irlandzkie whiskeys,wiedz,ze zdaniem znawcow,smakoszy,drinkerow-pijoczkow i Sommelierow bija na glowe gorzaly szkodzkie! O dojczlandzkich czy z ZAULKA - jezeli sa - ni ma co se jenzyka strzepic! Chociaz na ten przyklad taki "DUCH PUSZCZY" z dalekiego wschodu II PRLu = PODLASIA,jest tysz NIEKIEPSKI! Smacznygo! Mahlzeit! ps. Z kim te flache osuszysz? Jezeli z "JOJO" to rzyknij mu,ode mnie: ZA ZDROWIE TEOSIA!! Wartko ale nie do Upadu! Przypuszczam wiec,ze to "ykanie suszonce" bedzie poswiecone i przeznaczone ku dobrej DRODZE do dreptania po Globusie,Teosiowi - Jachimkowi z familiji binkoski!! Howgh! und Sig! . Odpowiedz Link Zgłoś