Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jednak Arsenal

23.04.26, 15:03
    5 kolejek jeszcze, zaklad o dobrego wiskacza od 2 miesiecy w toku
    Arsenal sakrable
    Obserwuj wątek
      • chrisinatinka1 Re: Jednak Arsenal 24.04.26, 15:03
        Jaki zaklad o dobrego Wiskacza ?
        jestem za ...prosze o szczegoly
        • opa34 Re: Jednak Arsenal 24.04.26, 15:24
          2 miesiace temu zaklad z moim synem leci
          • opa34 Re: Jednak Arsenal 24.04.26, 21:59
            Ten zaklad to prywatne ,,sorry
      • opa34 Re: Jednak Arsenal 10.05.26, 17:27
        Arsenal Go Go
        • dudoos Re: Jednak Arsenal 12.05.26, 05:09
          No i CHYBA zes wygrou KARLUSIE gryfny und rostomily!!
          "Evertonowi" z Liverpoolu podziekowac Ci sie godzi! Bez GODANIO!! Ja?
          Urwali "Obywatelom" 2 pkty ktore z "KANONIEROW" po 22 latach martyrologii fusbalowej robia 'MAYSTRA"!!!
          Kto by sie spodziewau?! Z naszej "8 - ki" tylko "gryfny" - gratulujemy tak wysublimowanego NOCHOLA!
          Wiem,wiem...i zgadzam sie z Waszym niewykastrowanym INTELEKTEM,ze dopoki po zielony trowie pilka loto to nie wszystek jest rychtyk i trza bis zum Ende warten!
          Cz juz macie upatrzonygo "lyskacza"?
          Polecam - bo ykaem rozniste - jako number eins -> der erste ist BUSHMILLS!
          Irlandzkie whiskeys,wiedz,ze zdaniem znawcow,smakoszy,drinkerow-pijoczkow i Sommelierow bija na glowe gorzaly szkodzkie! O dojczlandzkich czy z ZAULKA - jezeli sa - ni ma co se jenzyka strzepic!
          Chociaz na ten przyklad taki "DUCH PUSZCZY" z dalekiego wschodu II PRLu = PODLASIA,jest tysz NIEKIEPSKI!
          Smacznygo! Mahlzeit!
          ps.
          Z kim te flache osuszysz? Jezeli z "JOJO" to rzyknij mu,ode mnie: ZA ZDROWIE TEOSIA!! Wartko ale nie do Upadu!
          Przypuszczam wiec,ze to "ykanie suszonce" bedzie poswiecone i przeznaczone ku dobrej DRODZE do dreptania po Globusie,Teosiowi - Jachimkowi z familiji binkoski!!
          Howgh! und Sig!
          .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka