Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

net klub na Lechu

08.05.02, 17:56
    Fani z neta złączmy się w naszym fan klubie,wzorem netfans gieksa i grup
    Wiśl@cy.Będziemy sorganizować spotkania itp.Wszystkich zainteresowanych prosze
    o kontakt viva_kks@poczta.onet.pl

Obserwuj wątek
      • Gość: vivacee jakby Ci to powiedzieć... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.05.02, 19:59
        troszkę się spóźniłeś... jest już #irc lech i Wiara Lecha, której
        działalność rozpoczynała się właśnie w necie. No ale kombinuj dalej...
        pzdr
        vivacee
      • Gość: Radost Re: net klub na Lechu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 20:06
        viva_kks napisał(a):

> Fani z neta złączmy się w naszym fan klubie,wzorem netfans gieksa i grup
        > Wiśl@cy.Będziemy sorganizować spotkania itp.Wszystkich zainteresowanych prosze
        > o kontakt viva_kks@poczta.onet.pl
        >

mam nadzieje ze nie jestes ta osoba ktora zapraszala nas na spotkanie przy
        Bulgarskiej a pozniej nie stawila sie? a poza tym poczytaj troche forum:)) ta
        inicjatywa net fanow LEcha ruszyla jakies 8000 tysiecy wpisow temu! ale jeslis
        chetny do pomocy...prosze o mejla na radost2001@poczta.gazeta.pl
        • Gość: plastic Re: net klub na Lechu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.05.02, 21:15
          Gość portalu: Radost napisał(a):

> viva_kks napisał(a):
          >
          > > Fani z neta złączmy się w naszym fan klubie,wzorem netfans gieksa i grup
          > > Wiśl@cy.Będziemy sorganizować spotkania itp.Wszystkich zainteresowanych pr
          > osze
          > > o kontakt viva_kks@poczta.onet.pl
          > >
          >
          > mam nadzieje ze nie jestes ta osoba ktora zapraszala nas na spotkanie przy
          > Bulgarskiej a pozniej nie stawila sie? a poza tym poczytaj troche forum:)) ta
          > inicjatywa net fanow LEcha ruszyla jakies 8000 tysiecy wpisow temu! ale jeslis
          > chetny do pomocy...prosze o mejla na radost2001@poczta.gazeta.pl

viva_kks chce chyba stworzyc konkurencyjny fanclub... spojrzcie na forum na str.
          lecha a zreszta:
          "Bylem na stronie netfans gieksa.Moim zdaniem taki fan-club powinien powstc także
          w Poznaniu.Chociaż 20 osob to byloby coś moglibyśmy zamawiać dla nas szaliki
          itd.złożyć się na flage itd.Mam nadzieje że w pierwszej lidze na każdym wyjedzie
          bylby ktoś od nas.Co prawda istnieje juz jeden podobny fan club na Lechu,ale
          wedlug mnie ten mialby wieksze szanse na powodzenie. "
          • Gość: vivacee ewidentny "filip z konopii"... IP: *.cgs.poznan.pl 09.05.02, 00:16
            no ale dzięki za pomysł...
            pzdr
            vivacee
            • Gość: apcio Re: ewidentny IP: *.wmid.amu.edu.pl 09.05.02, 12:03
              Koles chyba mial urodziny i dostal ... modem :P hehe i poznaje czar
              internetu :P buahaha dobry gosc :P
              • viva_kks Re: ewidentny 10.05.02, 11:59
                Po prostu nie wiedziałem że wiara Lecha powstała w necie,mało o was info na
                waszej stronie.Jeśli myslicie że chce założyć konkurencyjny fan club po prostu
                chciałbym abyśmy w 1 lidze nie zbłaznili się wyjazdami w 3-4 osoby.W sumie
                jeśli móglbym się do was doiłączyć to napiszcie viva_kks@poczta.onet.pl

P.S. forum na gazecie odwiedzam od niedawna
                • Gość: guerra Re: ewidentny IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 18:00
                  to masz bardzo zbieżne cele z naszymi - jutro 15.30 przed kasami stadionu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka