viva_kks 08.05.02, 17:56 Fani z neta złączmy się w naszym fan klubie,wzorem netfans gieksa i grup Wiśl@cy.Będziemy sorganizować spotkania itp.Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt viva_kks@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vivacee jakby Ci to powiedzieć... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.05.02, 19:59 troszkę się spóźniłeś... jest już #irc lech i Wiara Lecha, której działalność rozpoczynała się właśnie w necie. No ale kombinuj dalej... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: net klub na Lechu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 20:06 viva_kks napisał(a): > Fani z neta złączmy się w naszym fan klubie,wzorem netfans gieksa i grup > Wiśl@cy.Będziemy sorganizować spotkania itp.Wszystkich zainteresowanych prosze > o kontakt viva_kks@poczta.onet.pl > mam nadzieje ze nie jestes ta osoba ktora zapraszala nas na spotkanie przy Bulgarskiej a pozniej nie stawila sie? a poza tym poczytaj troche forum:)) ta inicjatywa net fanow LEcha ruszyla jakies 8000 tysiecy wpisow temu! ale jeslis chetny do pomocy...prosze o mejla na radost2001@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic Re: net klub na Lechu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 08.05.02, 21:15 Gość portalu: Radost napisał(a): > viva_kks napisał(a): > > > Fani z neta złączmy się w naszym fan klubie,wzorem netfans gieksa i grup > > Wiśl@cy.Będziemy sorganizować spotkania itp.Wszystkich zainteresowanych pr > osze > > o kontakt viva_kks@poczta.onet.pl > > > > mam nadzieje ze nie jestes ta osoba ktora zapraszala nas na spotkanie przy > Bulgarskiej a pozniej nie stawila sie? a poza tym poczytaj troche forum:)) ta > inicjatywa net fanow LEcha ruszyla jakies 8000 tysiecy wpisow temu! ale jeslis > chetny do pomocy...prosze o mejla na radost2001@poczta.gazeta.pl viva_kks chce chyba stworzyc konkurencyjny fanclub... spojrzcie na forum na str. lecha a zreszta: "Bylem na stronie netfans gieksa.Moim zdaniem taki fan-club powinien powstc także w Poznaniu.Chociaż 20 osob to byloby coś moglibyśmy zamawiać dla nas szaliki itd.złożyć się na flage itd.Mam nadzieje że w pierwszej lidze na każdym wyjedzie bylby ktoś od nas.Co prawda istnieje juz jeden podobny fan club na Lechu,ale wedlug mnie ten mialby wieksze szanse na powodzenie. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee ewidentny "filip z konopii"... IP: *.cgs.poznan.pl 09.05.02, 00:16 no ale dzięki za pomysł... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: ewidentny IP: *.wmid.amu.edu.pl 09.05.02, 12:03 Koles chyba mial urodziny i dostal ... modem :P hehe i poznaje czar internetu :P buahaha dobry gosc :P Odpowiedz Link Zgłoś
viva_kks Re: ewidentny 10.05.02, 11:59 Po prostu nie wiedziałem że wiara Lecha powstała w necie,mało o was info na waszej stronie.Jeśli myslicie że chce założyć konkurencyjny fan club po prostu chciałbym abyśmy w 1 lidze nie zbłaznili się wyjazdami w 3-4 osoby.W sumie jeśli móglbym się do was doiłączyć to napiszcie viva_kks@poczta.onet.pl P.S. forum na gazecie odwiedzam od niedawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ewidentny IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 18:00 to masz bardzo zbieżne cele z naszymi - jutro 15.30 przed kasami stadionu Odpowiedz Link Zgłoś