rasheed 26.04.05, 08:47 czy nie czas sprawdzić i wyrzucic z ligi tego gościa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: akuna - imperator 26.04.05, 08:59 dokładnie !!! gościu ma przynajmniej kilkanaście drużyn z odpowiednimi numerkami. Odpowiedz Link Zgłoś
rasheed Re: akuna - imperator 26.04.05, 09:07 no to trzeba rozpocząc jakąś "krucjate" przciwko imperatorowi! Albo niech redakcja podaje dwie klasyfikacje: z akunami i bez akun, bo dla mnie jest wazne czy jestem 30 pozycji nizej czy wyzej! Odpowiedz Link Zgłoś
rasheed Re: akuna - imperator 26.04.05, 09:08 a koszulka pilkarzykow za najlepszy team maja do której akuny trafi??? Odpowiedz Link Zgłoś
andrew281 Re: akuna - imperator 26.04.05, 11:09 można sobie lawirować, wystawiać kilkadziesiąt drużyn, jeśli nie jest to zabronione, a regulamin dokładnie okresla ile drużyn może miec jedna osoba, więc co grozi za łamanie regulaminu????? okazuje sie ,że......... nagroda. troszke to smieszne, chociaż to POLSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesol Re: akuna - imperator 26.04.05, 11:18 Przejmujecie się,gracie w tą grę żeby wygrać czy żeby się dobrze bawić bo ja po to 2.Niech se wygra jakaś akuna-imperator ale co to za zabawa mając kilkanaście drużyn,mi by się nawet tego nie chciało ustawiać.Jeżeli jesteście dobrymi prezesami to pokażcie,że można wygrywać jedną lub kilkoma drużynami. Odpowiedz Link Zgłoś
rasheed Re: akuna - imperator 26.04.05, 12:30 ja sie dobrze bawie i na szczescie nie z akunami ale ze swoimi znajomymi, co nie zmienia faktu ze w generalke tez zerkam i wkurza mnie ze przegrywam z "akuna sto ileś tam"...zwlaszcza ze redakcja obiecala wychwytywac tych ktorzy bawic sie nie umieja Odpowiedz Link Zgłoś
andrew2 Re: akuna - imperator 26.04.05, 12:51 ja tez nie mam czasu na ustawianie kilkunastu drużyn, nie licze na nagrody , gram pierwszy raz, dobrze sie bawie a o to mi chodziło, ale jest regulamin który powinniśmy przestrzegać wszyscy, a ktoś powinien nad tym czuwać. jeśli każdy założyłby po 25 drużyn to redakcja nie doliczyłaby sie punktów dla każdego do następnej kolejki i powstałby jeszcze większy bałagan niż jest, a poco nam to?? Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: akuna - imperator 26.04.05, 12:27 Teoretycznie może mieć te drużyny zarejestrowane na całą swoją rodzinę - 5 na siebie, 5 na ojca, 5 na matkę itd... Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: akuna - imperator 26.04.05, 13:01 Jeżeli dobrze "rozpisał" te drużyny na rodzinę i znajomych (tj. po pięć na osobę), to raczej ciężko go zdyskwalifikować. A co do wyników - dla mnie od dawna liczy się tylko liga prywatna, w której rywalizuję ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
szczur16 Re: akuna - imperator 26.04.05, 18:23 Regulamin dokladnie okresla ile dany prezes moze miec druzyn a akuna ma ich 10 razy wiecej to nie sprawiedliwe wywlic go !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jodla101 akuna ma ponad 60 druzyn 27.04.05, 19:21 wlasnie sprawdzilem dokladnie 62 druzyny :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczur16 Re: akuna ma ponad 60 druzyn 27.04.05, 21:04 no wlasnie to jst niezgodne z regulaminem!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś