Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

akuna - imperator

26.04.05, 08:47
    czy nie czas sprawdzić i wyrzucic z ligi tego gościa?
    Obserwuj wątek
      • marwi75 Re: akuna - imperator 26.04.05, 08:59
        dokładnie !!! gościu ma przynajmniej kilkanaście drużyn z odpowiednimi numerkami.
        • rasheed Re: akuna - imperator 26.04.05, 09:07
          no to trzeba rozpocząc jakąś "krucjate" przciwko imperatorowi! Albo niech
          redakcja podaje dwie klasyfikacje: z akunami i bez akun, bo dla mnie jest wazne
          czy jestem 30 pozycji nizej czy wyzej!
          • rasheed Re: akuna - imperator 26.04.05, 09:08
            a koszulka pilkarzykow za najlepszy team maja do której akuny trafi???
            • andrew281 Re: akuna - imperator 26.04.05, 11:09
              można sobie lawirować, wystawiać kilkadziesiąt drużyn, jeśli nie jest to
              zabronione, a regulamin dokładnie okresla ile drużyn może miec jedna osoba,
              więc co grozi za łamanie regulaminu????? okazuje sie ,że......... nagroda.
              troszke to smieszne, chociaż to POLSKA.
              • grzesol Re: akuna - imperator 26.04.05, 11:18
                Przejmujecie się,gracie w tą grę żeby wygrać czy żeby się dobrze bawić bo ja po
                to 2.Niech se wygra jakaś akuna-imperator ale co to za zabawa mając kilkanaście
                drużyn,mi by się nawet tego nie chciało ustawiać.Jeżeli jesteście dobrymi
                prezesami to pokażcie,że można wygrywać jedną lub kilkoma drużynami.
                • rasheed Re: akuna - imperator 26.04.05, 12:30
                  ja sie dobrze bawie i na szczescie nie z akunami ale ze swoimi znajomymi, co
                  nie zmienia faktu ze w generalke tez zerkam i wkurza mnie ze przegrywam
                  z "akuna sto ileś tam"...zwlaszcza ze redakcja obiecala wychwytywac tych ktorzy
                  bawic sie nie umieja
                  • andrew2 Re: akuna - imperator 26.04.05, 12:51
                    ja tez nie mam czasu na ustawianie kilkunastu drużyn, nie licze na nagrody ,
                    gram pierwszy raz, dobrze sie bawie a o to mi chodziło, ale jest regulamin
                    który powinniśmy przestrzegać wszyscy, a ktoś powinien nad tym czuwać. jeśli
                    każdy założyłby po 25 drużyn to redakcja nie doliczyłaby sie punktów dla
                    każdego do następnej kolejki i powstałby jeszcze większy bałagan niż jest, a
                    poco nam to??
      • bockxer Re: akuna - imperator 26.04.05, 12:27
        Teoretycznie może mieć te drużyny zarejestrowane na całą swoją rodzinę - 5 na
        siebie, 5 na ojca, 5 na matkę itd...
      • wichura Re: akuna - imperator 26.04.05, 13:01
        Jeżeli dobrze "rozpisał" te drużyny na rodzinę i znajomych (tj. po pięć na
        osobę), to raczej ciężko go zdyskwalifikować.
        A co do wyników - dla mnie od dawna liczy się tylko liga prywatna, w której
        rywalizuję ze znajomymi.
        • szczur16 Re: akuna - imperator 26.04.05, 18:23
          Regulamin dokladnie okresla ile dany prezes moze miec druzyn a akuna ma ich 10
          razy wiecej to nie sprawiedliwe wywlic go !!!!!!!
      • jodla101 akuna ma ponad 60 druzyn 27.04.05, 19:21
        wlasnie sprawdzilem dokladnie 62 druzyny :)
        • szczur16 Re: akuna ma ponad 60 druzyn 27.04.05, 21:04
          no wlasnie to jst niezgodne z regulaminem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka