Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

US Open - finały

IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 11:28
    wśród pań już wszystko wiadomo - Venus lepsza od młodszej siostry: 6:4, 6:2
    a dziś finał panów
    kto według was wygra?
    młodziutki Hewitt, czy weteran Sampras?
    ja myślę, że jednak Sampras, bo w tym turnieju pokonał chyba wszystkich
    największych faworytów i w finale powinien także wygrać, lecz nie przyjdzie mu
    to łatwo
    Hewitt też zaprezantował dobrą formę w meczu z Kafielnikowem
    wynik 6:1, 6:2, 6:1 robi duże wrażenie
    Obserwuj wątek
      • Gość: Fuksik Re: US Open - finały IP: *.dtvk.tpnet.pl 09.09.01, 12:56
        Cholera pewnie wygra Sampras. Bardzo Go cenie i jestem w szoku ze przeszedl
        wszystkich najlepszych (Raftera,Agassiegi i Safina). Jego forma na tym turnieju
        jest nadzwyczajna. Aby wygrac z Nim mecz trzeba wykorzystac najmniejszy blad.
        Taki sie zdarzal raz na set (jak wczoraj z Safinem, Safin mial szanse
        breake''owe ale ich nie zdolal wykorzystac). Z kolei Hewitt co jest nowoscia
        zaimponowal mi spokojem i dojrzaloscia tenisowa z Roddickiem i Kafelnikovem. Bo
        poczatek turnieju nie mial za efektowny. Tak ze chcialbym zeby mlody Hewitt
        zdobyl swoj pierwszy tytul wielkoszlemowy ale do tego potrzeba slabszego dnia
        wielkiego mistrza. Jest to mozliwe bo trzy ostatnie mecze zagral bezblednie.
        Musi byc kiwdys gorszy dzien!
      • Gość: Fuksik HEWITT wygral!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 10.09.01, 00:56
        A jednak!!! Zmęczony Sampras (eliminowal w tydzien Raftera, Agassiego i Safina)
        nie wytrzymal tempa i ulegl mlodemu Australijczykowi!!! Moze dobrze, ale taka
        miazga!!!!!!???? 7-6 6-1 6-1!!!! Co Wy na to?
        • Gość: Bloom Re: HEWITT wygral!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 10.09.01, 01:00
          To była ostatnia szansa Samprasa, moim zdaniem już nic nie wygra.
          • Gość: Patty Re: HEWITT wygral!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 10.09.01, 15:50
            Po tak trzech ciezkich meczach zmęczenie musiało się na nim odbić. Hewitt był
            świeżutki. Ale wynik i tak jest żenujący- 7:6 6:1 6:1.
            Pozdrowienia- Patty
            • Gość: kassie Re: HEWITT wygral!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rivernet.com.au 10.09.01, 16:44
              Wiedzialam, ze wygra. Ten chlopak ma pare!
              Dowiedzialam sie tego z billboardu na stacjii...nikt nie zwrocil najmniejszj
              uwagi:) Ciekawe c by sie dzialo w Polsce gdyby nasz rodak zdobyl Wielkiego
              Szlema.
          • Gość: capulet Re: HEWITT wygral!!!!!!!!!!!!!! IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 18:31
            Gość portalu: Bloom napisał(a):

> To była ostatnia szansa Samprasa, moim zdaniem już nic nie wygra.

tak samo uważali wszyscy przed US Open
            moim zdaniem jak długo będzie grał tak długo będzie jednym z faworytów
            • Gość: lik Sampras to jest gość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.01, 23:30
              Zgadzam się, że dopóki Sampras gra to jest jednym z faworytów. Szkoda, że w
              finale grał tak beznadziejnie. Dla mnie to jednak wielki mistrz - chociaż
              kondycja już nie ta to wciąż walczy, i to jak! W odróżnieniu od mięczaków
              odchodzących "w glorii zwycięstwa" jak, nie przymierzając, MJ.
      • Gość: kibic_1 Re: US Open - finały IP: 128.163.75.* 10.09.01, 17:14
        Niestety to byl cien tego Samprasa, ktory pokonal Raftera, Agassiego (genialny
        mecz - przedwczesny final moim zdaniem) i Safina.
        Final Sampras-Hewitt byl niestety kiepskim widowiskiem. Hewitt wcale nie gral
        rewelacyjnie, po prostu obaj byli slabi.

Pzdr.
      • Gość: Mac Re: US Open - finały IP: 10.129.134.* / *.acn.pl 10.09.01, 23:06
        wszystko wyjasniaja slowa Samprasa wypowiedziane po meczu: "gdybym mial jego
        (Hewitta) nogi..." Sampras jest najlepszym technicznie tenisista, jednak
        przegrywa kondycyjnie. Prawda jest taka, ze z tak wymeczonymi nogami wielu
        byloby juz na emeryturze. Mysle, ze i tak osiagnal w tenisie wszystko (no moze
        poza Rolland Garros), a w US Open przeszedl ciezka droge. Nie byl faworytem,
        swiadczy o tym numer 10, a jednak pokazal jeszcze raz klase. Czy ktos go
        zastapi? Moze Roddick, ale jeszcze dluga droga przed nim.

Nie wkurzyl Was Eurosport? W koncu pokazywali caly turniej, a tu final mezczyzn
        nastepnego dnia! Tak sie nie robi!!! Do tego ten komentarz. Wlaczam telewizor i
        zastygam, cytuje: "Francuzka nie potrzebnie wdala sie w ta bijatyke..."
        Chodzilo o szybka wymiane...
        • Gość: capulet Re: US Open - finały IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 07:22
          co do Eurosportu to wkurzyłr mnie nie tylko finały, ale także to, że nie
          pokazywali meczów sesji nocnych
          zamiast etgo na kanale leci jakiś TV shop, czy co tam innego, którego nikt nie
          ogląda...
          ale i tak realcje były niezłe
          a tak na marginesie, to ja osobiście nie mam polskiego komentarza (i się z tego
          cieszę słuchając krytyk pod jego adresem) a komentarz angielski jast naprawdę
          dobry (jak się zna angielski oczywiście:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka