Gość: Viślack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:38 Zajebioza!!! WISŁA WISŁA WISŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wi$l@k Chcieliście powtórki z Real - Barcelona? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 20:50 No to macie! Nigdy już Wisła nie odda derbów cracovii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_Wisełki najważniejsze jest żeby wszyscy wiedzieli Kto... IP: *.ssm.lama.net.pl 22.11.05, 21:11 Rzadzi w domu ,.,.,.,a rzadzi WISŁA KRAKÓW PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiślak Cracovia na kolanach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 20:51 Gwiazda spadła, ale ta sześcioramienna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wi$l@k W najbliższym stuleciu craxa nieprześcignie Wisły IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 20:54 Wisła jest wielka! Czapki z głów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁOTA GWIAZDA Wielkie święto na Rynku w Krakowie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 20:56 Na rynek marsz! Już jest nas tam 5 tysięcy, a będzie jeszcze więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:15 podoba mi się gra Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:25 Wisła Kraków pany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.TS Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.05, 21:29 Jest tak jak to stworzyła matka natura Król depta po pasach . I teraz legia i niech wiedzą kto tu jest Mistrzem . Wielkie brawa dla chłopaków. Jazda jazda BIAŁA GWIAZDA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Giraf Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:44 Ja itak myślę że Polska Ekstraklasa stoi na wyjątkowo niskim pozimie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_franka Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:52 jeszcze niedawno ktoś mi mówił, że w tym meczu wygra Cracovia, a tu proszę - moja Wisełka! chcieliście jeszcze raz oglądać Barcelonę z Realem? trzeba było sobie nagrać! nie jesteście Pasy źli, tylko niedoinformowani! to my jesteśmy Mistrzem, a Wy tylko drugim zespołem z Krakowa... ale nie martwcie się! czeka nas jeszcze rewanż, może wtedy? gratuluje Wam, Pasom woli walki, a piłkarzom Białej Gwiazdy - zdrowia i 3 punktów po meczu z Legionistami! zamiast 100 lat, powiem: 100 bramek :) narazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dereń aleeeeeeeeeeeee Wisełko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dami.pl 23.11.05, 14:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fshut ____CZYTAJ____TO___________!___:- ] IP: *.pro.lama.net.pl 23.11.05, 23:39 Miasto KrakÓw , Wczesna Pora , PrzeczyŚciŁo Profesora ! LĘki JakieŚ , Strach , Panika , Jak PowstrzymaĆ Kulawika ? MyŚli , MyŚli I Sra Rzadko , Nagle Mu Papieru BrakŁo ! Lecz Filipiak TĘga GŁowa , Szalik Sobie PrzygotowaŁ . Biel I CzerwieŃ Craxy Barwy , ZmieniŁ W Mig W BrĄzy Garbarni ! WsiadŁ W Merola , Na Mecz PĘdzi , Ale ZnÓw Go Dupa SwĘdz ! Źle SiĘ PodtarŁ , Nerwy , Krzyki , Nagle MyŚli: Proporczyki ! WyjĄŁ Z Schowka Ruchem DŁoni , Najpierw Arki I Poloni . CoŚ Za MaŁo , Jeszcze Krecha , WiĘc PoŚwiĘciŁ TakŻe Lecha ! DotarŁ Wreszcie Profesorek , Bez Szalika Nie Inaczej , Jak ZobaczyŁ PeŁny Stadion , ZnÓw PuŚciŁy Mu Zwieracze ! Odpowiedz Link Zgłoś