Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła wygrała derby Krakowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:38
    Zajebioza!!! WISŁA WISŁA WISŁA!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: wi$l@k Chcieliście powtórki z Real - Barcelona? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 20:50
        No to macie! Nigdy już Wisła nie odda derbów cracovii!
        • Gość: kibic_Wisełki najważniejsze jest żeby wszyscy wiedzieli Kto... IP: *.ssm.lama.net.pl 22.11.05, 21:11
          Rzadzi w domu ,.,.,.,a rzadzi WISŁA KRAKÓW

PZDR
      • Gość: wiślak Cracovia na kolanach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 20:51
        Gwiazda spadła, ale ta sześcioramienna
      • Gość: Wi$l@k W najbliższym stuleciu craxa nieprześcignie Wisły IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 20:54
        Wisła jest wielka! Czapki z głów!
      • Gość: ZŁOTA GWIAZDA Wielkie święto na Rynku w Krakowie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.05, 20:56
        Na rynek marsz! Już jest nas tam 5 tysięcy, a będzie jeszcze więcej!
      • Gość: krysia Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:15
        podoba mi się gra Wisły
      • Gość: Filip Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:25
        Wisła Kraków pany
      • Gość: tomek.TS Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.05, 21:29
        Jest tak jak to stworzyła matka natura Król depta po pasach . I teraz legia i
        niech wiedzą kto tu jest Mistrzem . Wielkie brawa dla chłopaków. Jazda jazda
        BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!
      • Gość: Giraf Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:44
        Ja itak myślę że Polska Ekstraklasa stoi na wyjątkowo niskim
        pozimie.
      • Gość: fanka_franka Re: Wisła wygrała derby Krakowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:52
        jeszcze niedawno ktoś mi mówił, że w tym meczu wygra Cracovia, a tu proszę -
        moja Wisełka! chcieliście jeszcze raz oglądać Barcelonę z Realem? trzeba było
        sobie nagrać! nie jesteście Pasy źli, tylko niedoinformowani! to my jesteśmy
        Mistrzem, a Wy tylko drugim zespołem z Krakowa... ale nie martwcie się! czeka
        nas jeszcze rewanż, może wtedy? gratuluje Wam, Pasom woli walki, a piłkarzom
        Białej Gwiazdy - zdrowia i 3 punktów po meczu z Legionistami! zamiast 100 lat,
        powiem: 100 bramek :) narazka
      • Gość: Dereń aleeeeeeeeeeeee Wisełko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dami.pl 23.11.05, 14:06
      • Gość: fshut ____CZYTAJ____TO___________!___:- ] IP: *.pro.lama.net.pl 23.11.05, 23:39
        Miasto KrakÓw , Wczesna Pora ,
        PrzeczyŚciŁo Profesora !
        LĘki JakieŚ , Strach , Panika ,
        Jak PowstrzymaĆ Kulawika ?
        MyŚli , MyŚli I Sra Rzadko ,
        Nagle Mu Papieru BrakŁo !
        Lecz Filipiak TĘga GŁowa ,
        Szalik Sobie PrzygotowaŁ .
        Biel I CzerwieŃ Craxy Barwy ,
        ZmieniŁ W Mig W BrĄzy Garbarni !
        WsiadŁ W Merola , Na Mecz PĘdzi ,
        Ale ZnÓw Go Dupa SwĘdz !