Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zalep logo albo spadaj

IP: *.nbp.pl / 193.109.212.* 13.02.06, 15:05
    Komercja, komercja, komercja, aż do granic absurdu!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gbb I dobrze... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.02.06, 15:27
        Aż się lepiej ogląda.
        • Gość: gg sic :/ IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 13.02.06, 18:33
          rozumierozumie zkaza umieszczania reklam na strojach i sprzecie zawodników ale
          kazac zaklejac loga na ubraniach widzów to juz jest przesada :/
          • Gość: MARUDA Re: sic :/ IP: 81.109.165.* 13.02.06, 21:24
            gdyby tego ne zrobili to by sie zaraz znalazlo kilkuset z logami producentow
            pokrywajacych cala kurtke, itp.
            • Gość: ja Re: sic :/ IP: *.poboznego.osiedla.net 13.02.06, 22:27
              To dlatego Lenovo ma niebieski "enter" :)
              Kurde, to już przegięcie, absurd do kwadratu
      • maclaren Re: Zalep logo albo spadaj 13.02.06, 18:00
        Komercja? Chyba jej brak...
      • Gość: ktoś Także za to kocham IO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:20
      • Gość: fr NIeopisana głupota wręcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:25
        Żenada. Szkoda, że mnie tam nie ma bo bym się roześmiał w twarz tej "policji"
        • Gość: lesio O kurde - pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:01
          A już miałem jechać.
          Zakupy w markowych sklepach porobione.
          Na każdy dzień nowe ubranko z pięknym logo.
          I co ja teraz zrobię, w czym ja się pokażę?
          Z rozpaczy, aż mi paski na dresiku poznikały.

Ratunku pomóżcie!!!
        • Gość: grgr Sprobuj sie tylko rozesmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:01
          Pan wezmie wsparcie przez krotkofalowke i wyniosa Cie ze stadionu.
          W regulaminie jest pewnie napisane, co ci WOlno a co nie.

A dlaczego nie pozwalaja wchodzic z logo - wyobraz sobie, ze Pepsi funduje
          wejsciowki w atrakcyjnej lokalizacji, wszyscy przychodza w dresach firmowych z
          duzym logo i ustawiaja sie przed kamera...

grgr
          • Gość: fr Re: Sprobuj sie tylko rozesmiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:30
            To spróbuj znależć porządną kurtkę zimową z Gore texu lub innej membrany bez
            logo np North Face - zazwyczaj mają kilka wyszywanych miejsc zaówno z przodu
            jak i z tyłu. To jakaś parodia. Przecież nikt nie przychodzi na oglądać
            olimpiady w garniturze. Nawet Premier krzywousty Marcinkiewicz miał kurteczkę
            jak zauwarzyłem chyba Alpinusa i logo nie było zaklejone.
      • koczisss Bzdura! 13.02.06, 18:49

• Gość: *re* Re: Bzdura! IP: *.tvk.torun.pl / *.tvk.torun.pl 13.02.06, 19:47
          Dlaczego bzdura przecież nie od dziś wiadomo jak długo takie logo znajuje sie
          na wizji i ilu ludzi to ogląda a więc dla ogromnych korporacji nie jest
          problemem wysłać 20 ludzi w tych samych np czapeczkach. Kosztuje "grosze" a ile
          przynosi..?
          • Gość: trener Re: Bzdura! wielka bzdura. IP: *.versanet.de 13.02.06, 20:00
            ludzie jak mozna takie bzdury pociskac, wiadomo nikt sie pod tym
            artykulem nie podpisal,
            Reklamy,loga i inne, wiadomo o co chodzi.
            Ale nie kibice na meczu hokejowym, czy skoczni narciarskiej
            jako prywatne osoby.Niech sie ten kto to napisal stuknie w "logo"

pozdrawiam po olimpijsku
            • Gość: elgut zadna bzdura!!!!! IP: *.pool.mediaWays.net 13.02.06, 20:05
              Hallo,
              to samo bedzie na MS. wpilce noznej w Niemczech, na kazdej karcie wstepu jest
              ostrzezenie, tylko w koszulkach z emblemytami adidasa i innych glownych
              sponsorow. Jak sie przyjdzie w innej to zdejmowac albo wypie..c.
              • Gość: trener Re: zadna bzdura!!!!! IP: *.versanet.de 13.02.06, 20:14
                ...a na stadionowe parkingi podjezdzac tyko bedzie mozna
                polonezem, zaporozcem, trabantem -skodowka juz nie bo to VW
                elgut, tak bedzie?

pozd.
              • Gość: Alf TO JEST CHORE!!! IP: *.hra.us / *.nyc.gov 13.02.06, 22:39
                Korporacje nas terroryzuja na kazdym kroku, ten swiat sie niedlugo rozpier__li,
                moze to i dobrze ? Glupota ludzka nie ma sobie rownej. Chcialbym byc kotem, a
                moze delfinem...
      • mr.yez Re: Zalep logo albo spadaj 13.02.06, 20:06
        Ciekawe, czy FIAT też jest sponsorem igrzysk i zapłacił za swoją obecność na ekranach?
        Bo przecież jego wielkie pięciometrowe logo w kształcie Ferrari Formuły 1 przez ponad minutę kręciło się na wizji w trakcie inauguracji.
        • Gość: tik Re: Zalep logo albo spadaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:13
          Mówisz Fiat, myślisz Turyn :-). Na bolidzie nie było loga Ferrari, ale i tak wiadomo było, chocby po kolorze co to było.
      • sumienie.lk A ja już myślałem, że tylko Pisiorkowo gwarantuje 13.02.06, 21:50
        tak głęboki poziom głupoty...
      • Gość: ... Re: Zalep logo albo spadaj IP: 213.230.130.* 13.02.06, 22:38
        i dobrze. nareszcie można oglądać sport, a nie pogo sponsorórw. do tej pory
        widać bylo tylko nalepki, a teraz nareszcie sportowców. tak powinno być.
        Organizatorzy Igrzysk w Turynie powinni być przykładem dla innych. sponsorzy
        mogą pokazywać się zawsze, a Igrzyska są raz na kila lat i choć raz to co mnie
        odpychało od ich oglądania, teraz nie razi w oczy.
      • ply_mouth rozumiem, ze logo TORINO 2006 tez zalepia :))))) 13.02.06, 22:51
      • Gość: Carnivore Re: Zalep logo albo spadaj IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.02.06, 22:53
        • Gość: Carnivore Re: Zalep logo albo spadaj IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.02.06, 22:55
          Czyli "napis Parmalat na kieszeni, yeah" chyba juz nie przejdzie. Chyba dlatego,
          ze mimo iz firma wloska, to srednio ostatnio przedla...

Pzdr.
      • Gość: marcy Czysta głupota. IP: 193.192.62.* 14.02.06, 00:32
        Nie ma sposorów w czasie zawodów - i to jest zrozumiałe.
        Igrzyska mają swoją niekomercyjną wymowę, stanowią spektakl czysto sportowy,
        odnoszą się bardzo szlachetnych wartości i to powinno być uszanowane.

Ale zwracanie uwagi na kibica w czapeczce Nike lub markę okularów przeciwsłonecznych (sic!) to juz małostkowość na granicy absurdu!

W ten sposób organizatorzy wywracają ideę niekomercyjnych igrzysk do góry nogami! Rozpoczynają polowanie na logo, znaki firmowe, uganiają się za produktami światowych koncernów kupowanych i użytkowanych przez ludzi na całym świecie. Dają jasny komunikat, jak ważny jest dla nich przyziemny materializm, jak serio traktują marketing i przekaz reklamowy. Przy okazji robią reklamę
        niejednej firmie. Ktoś tam w Turynie stracił zdrowy rozsądek.
      • Gość: kot Ochroniarze odetną rozrusznik serca IP: *.eranet.pl 14.02.06, 08:06
        z logiem "Rzemieślnicza Spółdzielnia Inwalidów w Grudziądzu"
      • Gość: eurofanatik Widoczne logo to domena dresiarzy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.06, 08:44
        Jako, ze nie jestem dresiarzem to nie ma na moim ubiorze zadnego widocznego logo. Normalni ludzie nie beda mieli problemu; problem moga miec tylko dresiarze ktorzy robia z siebie zywe reklamy.
      • Gość: antifa I BARDZO DOBRZE!!!! IP: *.crowley.pl 14.02.06, 09:07
        Globalne koncerny, gdyby tylko mogły, namalowały by swoje loga nawet na śniegu!
        Precz z komercją!!!!
      • Gość: zzx czy to jest olimpiada specjalna? IP: 195.8.101.* 14.02.06, 09:33
        dla umysłowo chorych organizatorów!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka