Gość: kibic realista Re: Janas to DNO ! IP: *.asko / 82.177.183.* 14.06.06, 23:04 Ludzie!!!WYĆ SIĘ CHCE.CO NA BOISKU ROBIŁ ŻURAW I KRZYNÓWEK?KRZYNÓWKA JUŻ DAWNO NA EMERYTURĘ NALEŻAŁO WYSŁAĆ. PANIE JANAS,PANIE JANAS JAK MASZ JAJA ZRÓB COŚ DLA NAS KUP WAŚĆ LINKĘ I TARCICĘ ZBUDUJ SOBIE SZUBIENICĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawak Kaczyński to czarny piotruś. IP: *.chello.pl 14.06.06, 22:58 Przynosi pecha. Po ch... tam pojechał ? Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Kaczyński to czarny piotruś. 14.06.06, 23:01 Tak przewidywałem. Nie jestem zawiedziony, a raczej ucieszony. Ta druzyna to tylko emnacja tego społeczestwa i władzy, którą sobie wybrało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISnieDa Re: Kaczyński to czarny piotruś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:40 A Ja mam nadzieje, że ta drużyna była!!!! "emnacją", chyba emanacją poprzedniej "wadzy" i tej części, której się wydaje, że powinna "rżądzić" i wie od 16 lat napewno jak to robić, ale prawdopodobnie najchętniej trzymała stary układ. W mętnej....... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Jeszcze pięć do zera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 22:59 przegramy z Kostaryką i mogą szukać (poza Smolarkiem) roboty przy szparagach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman A teraz wszyscy na trzy, cztery... IP: *.echostar.pl 14.06.06, 22:59 ... odszczekujemy to co gadalismy, pisalismy i myslelismy o Borucu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja again Re: A teraz wszyscy na trzy, cztery... IP: 217.17.32.* 14.06.06, 23:30 chyba k.u.r.w.a. chłopie nie lałeś dzisiaj. Widziałeś co ten pajac robił przy wprowadzniu piłki do gry???!!! Po co Niemcom oddawał piłę za darmo??!! Co obronił to jego, ale przez 85 minut to wk...ący był na maxa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: A teraz wszyscy na trzy, cztery... IP: 203.185.214.* 14.06.06, 23:55 jeszcze Polska nie ....(za panem prezydentem) z ziemi polskiej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Boruc IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.06, 22:59 Szacunek dla Boruca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony ahahahahah!!!! IP: *.spray.net.pl 14.06.06, 23:03 nareszcie koniec z podniecaniem sie polska pilka bo nie bylo czym od poczatku, dostalismy kolejny raz w dupe bo na to zaslugujemy wiec niech wszyscy ktorzy mysleli ze cos z tego bedzie zamkna sie raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISnieDa Re: ahahahahah!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:35 Ale może znajdzie się jeszcze jakiś jeden Ziobro i zdecydowanie i w końcu wyczyści to pezetpeenowskie BAGNO na czele z panem Listkiewiczem nie mówiąc, już oczywiście o tych innych tłuściutkich(jak ten od biletów-pokazany w tv w reportażu o przekrętach z biletami) i może w przypadku następnych mistrzostw będziemy mieli przygotowane dwie kompletne drużyny a nie jakos dziwnie pozbieraną jedną nie do końca kompletną.( tym bardziej, że miendzynarodowe mecze piłkarskie uznaje się jako namiastkę wojny miedzynarodami).Jestem również za wnioskiem o wprowadzenie rezerwowego trenera - selekcjonera, bo tu wydaje mi się, że napewno też powinna być wprowadzona wcześniej zmiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: ahahahahah!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:01 o pilkarzach swiadczy wynik jaki osiagaja a w przekroju calego turnieju jest slabiutko i tak juz zostanie... nastepne mistrzostwa juz za cztery lata :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 14.06.06, 23:00 Janasa za jaja i na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Janas wielki bufon ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil jestem po zawale i nie wiem czy doczekam .... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:02 następnych MŚ .Smutne :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Trzymaj sie, dzisiaj nie bylo tak zle,przegralismy IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:05 z wielka klasa a ja siedze i placze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Gdzie jest franek łowca bramek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:13 fatalne zmiany janasy zdecydowały o porażce 1. dudka to dobry stoper a nie boczny obrońca na pozycjin bocznego zawsze robił gafy 2. sytuacja z sobolewskim była do przewidzenia(phanatinaikos-wisła) można było wprowadzić za niego szymkowiaka w drugiej połowie meczu #. a już obecności lewandowskiego wogóle nie rozumiem 3.jeleń został zmieniony za pózno przez ostatnie 25 min. już nie miał sił Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Zaprawdę, dobry jesteś, Boże! 14.06.06, 23:00 W swym miłosierdziu nie dozwoliłeś, żeby ś.p. Kazimierz Górski oglądał te ohydztwa. To by Go zabiło ale w straszliwych męczarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GONIA Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:00 Gó..any kraj, gó..any rząd, gó..ana opieka socjalna, gó..ana piłka nożna , nie ma co tu szukać Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki 14.06.06, 23:13 Tacy uczniowie, tacy nauczyciele, tacy wyborcy, tacy rodzice, tacy pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.ice.co.cr 14.06.06, 23:01 w zasadzie panie Janas panu juz dziekujemy Dobrze byloby gdyby pan juz polecial do kraju jest pan juz na mistrzostwach nie potrzebny Z kostarika mozemy zagrac bez pana bedzie lepiej az prosilo sie zeby pogonic Zurawskiego i krzynowka a wposcic Brozka i kogos na swiezosci Ale ryj panski mowil wszystko - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Janas wystrychnął nas na Dudkę! IP: *.cable.ubr03.glen.blueyonder.co.uk 14.06.06, 23:01 Ktoś miał wątpliwości, że Janas jest kiepskim trenerem? Żeby wstawić Dudkę za świetnego w tym meczu Żewłakowa...! On chyba chciał żebyśmy stracili bramkę! Ta jedna zmiana dyskwalifikuje go, jako trenera na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Janas wystrychnął nas na Dudkę! IP: 217.17.32.* 14.06.06, 23:34 Ty widziałeś ja ten Żewłakow grał dzisiaj? Czy może puściłeś sobie jakiś mecz z eliminacji na wideo??? Toż to k.u.r.w.a była bida z nędzą - pierwsza minuta 3 wybicia na pałę, a potem było już tylko gorzej... Trzeba było wyrwaź chwasta po 15 minutach... A tak, ch.uj.n.i.a. again. As usual. Jak to mówią w HL2, "a predictable failure". Dzięki Janas ty ch.u.j.u za odważne zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:01 Janas przegrał mecz!!!!!Sobolewski powinien być zdjęty już w pierwszwj połowie, a Zurawski po przerwie. Niemcy odświerzyli siły ,a ten prostak zamęczył chłopaków i doprowadził do tego, że graliśmy w dziesiątkę. Brawo dla zawodników, Janas do domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Zurawski i Krzynowek - najslabsi na boisku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman Re: Zurawski i Krzynowek - najslabsi na boisku! IP: *.echostar.pl 14.06.06, 23:03 dokladnie. Blagalem na kolanach o Brozka za Zurawia. I d.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Zurawski i Krzynowek - najslabsi na boisku! IP: *.org / *.org 14.06.06, 23:38 Winą Janasa jest to że uleł mediom i oparł skład na zawodnikach "wisełki". To właśnie zawodnicy (byli badź aktualni) "wisełki" byli nasłabszymi zawodnikami na tych mistrzostwach. Baszczyński(obie bramki z Ekwadorem), Szymkowiak (beznadziejny technicznie, bez ambicji, bez kondycji, poprostu cienias), Sobolewski (cień zawodnika z Grocklinu, całkowicie bez formy), Żurawski(nie ma nawet o kim pisać, niezauważyłem takiego zawodnika na boisku) no i na koniec Dudka (ledwie wszedł na boisko i natychmiast "załatwił" bramkę Niemcom), o chłopcu do podawania piłek typu Kosowski nie che mi się pisać. No i jeszcze kilka słów o atmosferze w drużynie, powszechnie wiadomo że gościem który "sieje zamęt" jest Szymkowiak, tak było w Widzewie, tak było we Wiśle i tak jest teraz w reprezentacji. Dziękujemy panowie z "wisełki", obyście już nigdy więcej nie zagrali w reprezentacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL2512 Chce mi strasznie plakac,ale mimo przegranej brawo IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:02 BORUC i chlopaki! Dzisiejszy mecz byl godny finalu mistrzostw swiata! Przegralismy w 10 przeciw 11 poteznej druzyny. Brawa tez dla Janasa , cholernie mi go zal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Janas do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.06, 23:02 Jak w temacie... Natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brygadyśmierci niech nie wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowlas Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:02 Kompromitacja trenera, brak jakiegokolwiek wyczucia sytuacji. Wielkie brawa dla Klinsmana. Załatwił Janasa na cacy. Tak trener powinien pomóc. To koniec Janasa. Nadchodzi era Kurasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west brak kondycji IP: *.framuga.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:02 brak kondycji nie pozwala wygrac z takim przeciwnikiem jak Niemcy tyle Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: brak kondycji? 14.06.06, 23:15 Więcej trenować, mniej chlać! To będzie i kondycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomil i co z tego że Boruc - i tak przegrali! IP: *.polskieradio.pl 14.06.06, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Brawo Polska! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.06.06, 23:04 Nie mam slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tege dlaczego próbowaliśmy obronić remis? IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:03 Fajnie, że nasi bronili ale czy w tym meczu chodziło o utrzymanie remisu? Bo ostatnie 40 minut meczu na to wskazywało! Nie wiem, może jestem odosobniony w opinii ale uważam, że lepiej byłoby stracić bramkę po kontrze Niemców w wyniku naszej nieudanej akcji w ataku niż w taki sposób, w jaki straciliśmy - resztką sił próbując wybronić kompletnie nic nie dający nam remis :/. Brawo dla Boruca, Smolarka i Jelenia! p.s. zasłyszane przed chwilą w tv: "W ciągu ostatnich 20 minut trenerzy popełniają najwięcej błędów, zarówno pozytywnych jak i negatywnych" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik powinno byc jakies 3:0 dla GER, i takmielismy fart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeeeeeeeee!!!!!!!! Re: dlaczego próbowaliśmy obronić remis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:08 Dlatego, że z góry było wiadomo, że przegramy, ale jak się okazało że jest jakaś szansa na remis, to się próbowali tego traymać, zresztą kury janasa nie były by w stanie Niemcom zagrozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEZAR Re: dlaczego próbowaliśmy obronić remis? IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 14.06.06, 23:08 naród 40 milionów ludzi i nie można wybrać jednego rozsądnego trenera ???? jaja jakieś. daje każde pieniądze, że poprowadziłbym naszych w tym meczu lepiej poza tym to wczasy Żurawskiego będą odbijały nam sie długo czkawką - tp jest świetny zawodnik, ale zawsze bardzo długo łapie formę. To Jana go fantastycznie przygotowal na LM w barwach Celticu ps. do listy wyróznionych koniecznie dodałbym Bosackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak slow Gralismy DOBRZE. Do zmiany Zewlakowa. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 23:03 Janas jest beznadziejnie nieelastyczny w mysleniu. ZMIAAAAANAAAAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Gralismy DOBRZE. Do zmiany Zewlakowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:08 Janas ty poku..eńcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.acn.waw.pl 14.06.06, 23:03 Brawo, byliście dzielni, chłopcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:04 Jak to podajecie- raz prowadzi Polska 1:0, a za chwilę Niemcy 1:0! Żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś