Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki

• Gość: kibic Re: Janas to DNO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:58
        • Gość: kibic realista Re: Janas to DNO ! IP: *.asko / 82.177.183.* 14.06.06, 23:04
          Ludzie!!!WYĆ SIĘ CHCE.CO NA BOISKU ROBIŁ ŻURAW I KRZYNÓWEK?KRZYNÓWKA JUŻ DAWNO
          NA EMERYTURĘ NALEŻAŁO WYSŁAĆ.

PANIE JANAS,PANIE JANAS
          JAK MASZ JAJA ZRÓB COŚ DLA NAS
          KUP WAŚĆ LINKĘ I TARCICĘ
          ZBUDUJ SOBIE SZUBIENICĘ!!!
      • Gość: werciula Kocham Boruca!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 14.06.06, 22:58
      • Gość: wawak Kaczyński to czarny piotruś. IP: *.chello.pl 14.06.06, 22:58
        Przynosi pecha. Po ch... tam pojechał ?
        • wari Re: Kaczyński to czarny piotruś. 14.06.06, 23:01
          Tak przewidywałem. Nie jestem zawiedziony, a raczej ucieszony. Ta druzyna to
          tylko emnacja tego społeczestwa i władzy, którą sobie wybrało...
          • Gość: PISnieDa Re: Kaczyński to czarny piotruś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:40
            A Ja mam nadzieje, że ta drużyna była!!!! "emnacją", chyba emanacją poprzedniej
            "wadzy" i tej części, której się wydaje, że powinna "rżądzić" i wie od 16 lat
            napewno jak to robić, ale prawdopodobnie najchętniej trzymała stary układ. W
            mętnej....... .
      • Gość: Michał Jeszcze pięć do zera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 22:59
        przegramy z Kostaryką i mogą szukać (poza Smolarkiem) roboty przy szparagach.
      • Gość: kibic Re: Janas to dno ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:59
      • Gość: leman A teraz wszyscy na trzy, cztery... IP: *.echostar.pl 14.06.06, 22:59
        ... odszczekujemy to co gadalismy, pisalismy i myslelismy o Borucu.
        • Gość: ja again Re: A teraz wszyscy na trzy, cztery... IP: 217.17.32.* 14.06.06, 23:30
          chyba k.u.r.w.a. chłopie nie lałeś dzisiaj. Widziałeś co ten pajac robił przy
          wprowadzniu piłki do gry???!!! Po co Niemcom oddawał piłę za darmo??!! Co
          obronił to jego, ale przez 85 minut to wk...ący był na maxa...
        • Gość: to ja Re: A teraz wszyscy na trzy, cztery... IP: 203.185.214.* 14.06.06, 23:55
          jeszcze Polska nie ....(za panem prezydentem) z ziemi polskiej.....
      • bolesny Dziękujemy za walkę!!! 14.06.06, 22:59
      • Gość: gość Boruc IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.06, 22:59
        Szacunek dla Boruca
        • Gość: zadowolony ahahahahah!!!! IP: *.spray.net.pl 14.06.06, 23:03
          nareszcie koniec z podniecaniem sie polska pilka bo nie bylo czym od poczatku,
          dostalismy kolejny raz w dupe bo na to zaslugujemy wiec niech wszyscy ktorzy
          mysleli ze cos z tego bedzie zamkna sie raz na zawsze.
          • Gość: PISnieDa Re: ahahahahah!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:35
            Ale może znajdzie się jeszcze jakiś jeden Ziobro i zdecydowanie i w końcu wyczyści
            to pezetpeenowskie BAGNO na czele z panem Listkiewiczem nie mówiąc, już
            oczywiście o tych innych tłuściutkich(jak ten od biletów-pokazany w tv w
            reportażu o przekrętach z biletami) i może w przypadku następnych mistrzostw
            będziemy mieli przygotowane dwie kompletne drużyny a nie jakos dziwnie
            pozbieraną jedną nie do końca kompletną.( tym bardziej, że miendzynarodowe mecze
            piłkarskie uznaje się jako namiastkę wojny miedzynarodami).Jestem również za
            wnioskiem o wprowadzenie rezerwowego trenera - selekcjonera, bo tu wydaje mi
            się, że napewno też powinna być wprowadzona wcześniej zmiana
          • Gość: rafi Re: ahahahahah!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 00:01
            o pilkarzach swiadczy wynik jaki osiagaja a w przekroju calego turnieju jest
            slabiutko i tak juz zostanie... nastepne mistrzostwa juz za cztery lata :-]
      • Gość: J Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 14.06.06, 23:00
        Janasa za jaja i na drzewo!
      • Gość: Tomek Re: Janas wielki bufon ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:00
        • Gość: papamobil jestem po zawale i nie wiem czy doczekam .... IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:02
          następnych MŚ .Smutne :(:(
          • Gość: Kibol Trzymaj sie, dzisiaj nie bylo tak zle,przegralismy IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:05
            z wielka klasa a ja siedze i placze!
            • Gość: franz Re: Gdzie jest franek łowca bramek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:13
              fatalne zmiany janasy zdecydowały o porażce
              1. dudka to dobry stoper a nie boczny obrońca na pozycjin bocznego zawsze robił gafy
              2. sytuacja z sobolewskim była do przewidzenia(phanatinaikos-wisła)
              można było wprowadzić za niego szymkowiaka w drugiej połowie meczu
              #. a już obecności lewandowskiego wogóle nie rozumiem
              3.jeleń został zmieniony za pózno przez ostatnie 25 min. już nie miał sił
      • zigzaur Zaprawdę, dobry jesteś, Boże! 14.06.06, 23:00
        W swym miłosierdziu nie dozwoliłeś, żeby ś.p. Kazimierz Górski oglądał te
        ohydztwa. To by Go zabiło ale w straszliwych męczarniach.
      • Gość: GONIA Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:00
        Gó..any kraj, gó..any rząd, gó..ana opieka socjalna, gó..ana piłka nożna ,
        nie ma co tu szukać
        • zigzaur Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki 14.06.06, 23:13
          Tacy uczniowie,
          tacy nauczyciele,
          tacy wyborcy,
          tacy rodzice,
          tacy pracownicy.
      • Gość: slon Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.ice.co.cr 14.06.06, 23:01
        w zasadzie panie Janas panu juz dziekujemy Dobrze byloby gdyby pan juz polecial
        do kraju jest pan juz na mistrzostwach nie potrzebny Z kostarika mozemy zagrac
        bez pana bedzie lepiej az prosilo sie zeby pogonic Zurawskiego i krzynowka a
        wposcic Brozka i kogos na swiezosci Ale ryj panski mowil wszystko -
      • Gość: Maciek Janas wystrychnął nas na Dudkę! IP: *.cable.ubr03.glen.blueyonder.co.uk 14.06.06, 23:01
        Ktoś miał wątpliwości, że Janas jest kiepskim trenerem? Żeby wstawić Dudkę za
        świetnego w tym meczu Żewłakowa...! On chyba chciał żebyśmy stracili bramkę! Ta
        jedna zmiana dyskwalifikuje go, jako trenera na zawsze!!!
        • Gość: ja Re: Janas wystrychnął nas na Dudkę! IP: 217.17.32.* 14.06.06, 23:34
          Ty widziałeś ja ten Żewłakow grał dzisiaj? Czy może puściłeś sobie jakiś mecz z
          eliminacji na wideo??? Toż to k.u.r.w.a była bida z nędzą - pierwsza minuta 3
          wybicia na pałę, a potem było już tylko gorzej... Trzeba było wyrwaź chwasta
          po 15 minutach... A tak, ch.uj.n.i.a. again. As usual. Jak to mówią w HL2, "a
          predictable failure". Dzięki Janas ty ch.u.j.u za odważne zmiany.
      • Gość: Zbyszek Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:01
        Janas przegrał mecz!!!!!Sobolewski powinien być zdjęty już w pierwszwj połowie,
        a Zurawski po przerwie. Niemcy odświerzyli siły ,a ten prostak zamęczył
        chłopaków i doprowadził do tego, że graliśmy w dziesiątkę. Brawo dla
        zawodników, Janas do domu!!!
      • Gość: Prokurator Zurawski i Krzynowek - najslabsi na boisku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:01
        • Gość: leman Re: Zurawski i Krzynowek - najslabsi na boisku! IP: *.echostar.pl 14.06.06, 23:03
          dokladnie. Blagalem na kolanach o Brozka za Zurawia. I d.pa.
        • Gość: Arti Re: Zurawski i Krzynowek - najslabsi na boisku! IP: *.org / *.org 14.06.06, 23:38
          Winą Janasa jest to że uleł mediom i oparł skład na zawodnikach "wisełki". To
          właśnie zawodnicy (byli badź aktualni) "wisełki" byli nasłabszymi zawodnikami
          na tych mistrzostwach. Baszczyński(obie bramki z Ekwadorem), Szymkowiak
          (beznadziejny technicznie, bez ambicji, bez kondycji, poprostu cienias),
          Sobolewski (cień zawodnika z Grocklinu, całkowicie bez formy), Żurawski(nie ma
          nawet o kim pisać, niezauważyłem takiego zawodnika na boisku) no i na koniec
          Dudka (ledwie wszedł na boisko i natychmiast "załatwił" bramkę Niemcom), o
          chłopcu do podawania piłek typu Kosowski nie che mi się pisać. No i jeszcze
          kilka słów o atmosferze w drużynie, powszechnie wiadomo że gościem który "sieje
          zamęt" jest Szymkowiak, tak było w Widzewie, tak było we Wiśle i tak jest teraz
          w reprezentacji. Dziękujemy panowie z "wisełki", obyście już nigdy więcej nie
          zagrali w reprezentacji Polski.
      • Gość: PL2512 Chce mi strasznie plakac,ale mimo przegranej brawo IP: *.chello.pl 14.06.06, 23:02
        BORUC i chlopaki! Dzisiejszy mecz byl godny finalu mistrzostw swiata!
        Przegralismy w 10 przeciw 11 poteznej druzyny. Brawa tez dla Janasa , cholernie
        mi go zal!
      • Gość: Tomek Janas do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.06.06, 23:02
        Jak w temacie... Natychmiast!!!
        • Gość: brygadyśmierci niech nie wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:03
      • Gość: dowlas Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:02
        Kompromitacja trenera, brak jakiegokolwiek wyczucia sytuacji. Wielkie brawa dla
        Klinsmana. Załatwił Janasa na cacy. Tak trener powinien pomóc. To koniec
        Janasa. Nadchodzi era Kurasa.
      • Gość: west brak kondycji IP: *.framuga.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:02
        brak kondycji nie pozwala wygrac z takim przeciwnikiem jak Niemcy
        tyle
        • zigzaur Re: brak kondycji? 14.06.06, 23:15
          Więcej trenować, mniej chlać!
          To będzie i kondycja.
      • Gość: tomil i co z tego że Boruc - i tak przegrali! IP: *.polskieradio.pl 14.06.06, 23:02
        • Gość: Chris Brawo Polska! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 14.06.06, 23:04
          Nie mam slow.
      • Gość: tege dlaczego próbowaliśmy obronić remis? IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:03

Fajnie, że nasi bronili ale czy w tym meczu chodziło o utrzymanie remisu? Bo
        ostatnie 40 minut meczu na to wskazywało! Nie wiem, może jestem odosobniony w
        opinii ale uważam, że lepiej byłoby stracić bramkę po kontrze Niemców w wyniku
        naszej nieudanej akcji w ataku niż w taki sposób, w jaki straciliśmy - resztką
        sił próbując wybronić kompletnie nic nie dający nam remis :/.

Brawo dla Boruca, Smolarka i Jelenia!

p.s. zasłyszane przed chwilą w tv:
        "W ciągu ostatnich 20 minut trenerzy popełniają najwięcej błędów, zarówno
        pozytywnych jak i negatywnych" ;]
        • Gość: klopsik powinno byc jakies 3:0 dla GER, i takmielismy fart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:05
        • Gość: Jeeeeeeeee!!!!!!!! Re: dlaczego próbowaliśmy obronić remis? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:08
          Dlatego, że z góry było wiadomo, że przegramy, ale jak się okazało że jest jakaś
          szansa na remis, to się próbowali tego traymać, zresztą kury janasa nie były by
          w stanie Niemcom zagrozić.
        • Gość: CEZAR Re: dlaczego próbowaliśmy obronić remis? IP: *.85-237-179.tkchopin.pl 14.06.06, 23:08
          naród 40 milionów ludzi i nie można wybrać jednego rozsądnego trenera ????
          jaja jakieś.
          daje każde pieniądze, że poprowadziłbym naszych w tym meczu lepiej

poza tym to wczasy Żurawskiego będą odbijały nam sie długo czkawką - tp jest
          świetny zawodnik, ale zawsze bardzo długo łapie formę. To Jana go fantastycznie
          przygotowal na LM w barwach Celticu

ps. do listy wyróznionych koniecznie dodałbym Bosackiego
      • Gość: brak slow Gralismy DOBRZE. Do zmiany Zewlakowa. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.06, 23:03
        Janas jest beznadziejnie nieelastyczny w mysleniu. ZMIAAAAANAAAAAA!
        • Gość: miś Re: Gralismy DOBRZE. Do zmiany Zewlakowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:08
          Janas ty poku..eńcu
      • Gość: b. Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.acn.waw.pl 14.06.06, 23:03
        Brawo, byliście dzielni, chłopcy...
      • Gość: ja Re: Janas ogłosił skład. Grają Jeleń i Bosacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:04
        Jak to podajecie- raz prowadzi Polska 1:0, a za chwilę Niemcy 1:0!
        Żenada!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka