Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mistrz jest bardzo mocny )))

IP: *.as.kn.pl 15.04.07, 20:55
    Unibax został rozjechany, a to zawsze była druzyna, która we Wrocławiu
    walczyła i stawiała zacięty opór. Dzisiaj poza biegiem juniorów niczego nie
    wskórali, wiec zapowiada sie optymistycznie.To co pokazał dzisiaj Tomek
    Gapinski, budzi szacunek i rozwiewa wątpliwości po odejściu J.Hampela. Jesli
    dodać do tego że dzisiaj nie było Holdera badź Klndta mamy obraz tego, że są
    naprawde duże szanse na obrone złota. AKTUALNY MISTRZ POLSKI SPARTA WROCŁAW!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.tvk.torun.pl 15.04.07, 21:53
        Gdzies do 18 miałem dobry dzień... Wstyd tak przegrywac- na ile mogłem sie
        zorientowac z relacji radiowej to dostalismy praktycznie bez walki. Jezęli
        prawdą jest to sie nam od jakiegos czasu próbuje wmowic, czyli ze kibice w
        Toruniu mierza w DMP to na razie potrzebne jest co najmniej wiaderko zimnej
        wody. Z Lesznem malo przekonujace zwycięstwo, teraz ostre smary na wyjeździe- na
        dodatek mam wrazenie ze brakuje w składzie kogoś kto by potrafił byc liderem.
        Sullivan dzis nie istniał, Jagus na razie nie zaistnial w ogóle... Smutne.
        • Gość: br594 Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.chello.pl 15.04.07, 22:10
          Mówiłem, tj pisałem, ze SUllivan jest nierówny i stawiać na niego to duże
          ryzyko. Dlaczego Karolek tak się przewraca. We Wrocku sam bez niczyjej pomocy
          dwukrotnie.
          • Gość: Znajomy Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.07, 22:31
            Najbardziej stracili obstawiający drużynę Unibax'u. Praktycznie porażka po
            dzisiejszym meczu. Czekam na opublikowanie wyników na sportmanager.pl :D
            Coś czuję, że dostanę trochę punktów za dzisiejszą kolejkę. :)
          • Gość: Biim Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.as.kn.pl 15.04.07, 23:17
          • Gość: Biim Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.as.kn.pl 15.04.07, 23:21
            Ząbik pzewracał sie dlatego, ponieważ walczył z zębem, przeszarzował troszeczkę
            i sie obalił, ale miło patrzec na jego jazdę
            • Gość: regres Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:35
              i tak wrocław dostanie w toruniu do 34 i miedziak zdobędzie 14 pkt!!!:)
              • Gość: Biim Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.as.kn.pl 16.04.07, 00:06
                Tak tak, ale pod warunkiem, że Korbel zdobędzie 13
                • Gość: Szrek Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:04
                  Wiara ponoć czyni cuda, a przy obecnej dyspozycji Jagusia i Sullivana
                  torunianom tylko liczenie na cud pozostaje.
      • Gość: mk43 Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 09:30
        miedziak, wiechu i sullivan to se na wycieczke do wrocka przyjechali do
        cholery?? i jeszcze to tv pokazała jak im sily w łapach nie starcza. wiechu to
        se juz nawet nie skladał bike'a na jednym z wirazów. co to k... było? w d...
        sie im poprzewracało czy co?
        • sdb Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) 16.04.07, 10:17
          nie zajmuje stanowiska w sprawie slabosci czy sily Apatora ale przypomne
          obiektywnie ze w 2001 kiedy zdobylismy DMP w 2 kolejce rowniez goscilismy we
          Wrocku i dostalismy smary w wymiarze 58:32 czy nawet 60:30. moze byc roznie
          • kolabor86 Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) 16.04.07, 11:07
            Właśnie w ten sam sposób się wczoraj pocieszałem :D
            Było 32-58, teraz pewnie byłoby tak samo, gdyby nie joker, a liga w tym sezonie
            kończy się w ten sam dzień, co w roku 2001. No wszelkie znaki na niebie i ziemi
            mówią jasno: mamy MP :P

Chociaż to co Adrian wyprawia optymizmem nie napawa. Jaguś się w końcu ocknie,
            Sullivan też, ale Miedzak ani w sparingach nie jechał ani teraz nie jedzie w
            lidze.

Swoją drogą dziwne to jest, że jak Apator jedzie do Wrocławia to z góry wiadomo
            kiedy dostaną smary, a kiedy walczą do ostatniego biegu. I nie da się tego
            racjonalnie wytłumaczyć. To po prostu wiadomo i już :D
        • cancro Re: Toruniowi gratulujemy... 16.04.07, 15:33
          ...Ząbika. Ma chłopak papiery na ściganie, a przy tym potrafi się zachować jak
          sportowiec. Szacunek!
      • Gość: mac_byd W Tarnowie nie był taki mocny! IP: 62.244.137.* 16.04.07, 10:22
        Trochę więcej pokory!
        • cancro Re: W Tarnowie nie był taki mocny! 16.04.07, 15:31
          Uwaga o pokorze - celna. Jednak chyba nie wiele wiesz o żużlu, jeśli nie
          przyszło ci do głowy, ze w tym sporcie na torze rywala wygrać niezmiernie
          trudno. Mecz był cały czas na styku o czym świadczy fakt, ze goście tylko raz
          mieli możliwość zastosowania rezerwy taktycznej. Mimo to porażka była
          najmniejsza z możliwych i gdyby nie defekty na punktowanych pozycjach... Ale to
          tylko moje gdybanie. Pozdrawiam!
          • Gość: mac_byd Re: W Tarnowie nie był taki mocny! IP: 83.238.70.* 16.04.07, 23:22
            Zuzlem interesuje sie od przeszło 30 lat i różne mecze widziałem. Tak więc
            dalej to samo, trochę pokory młody człowieku!
            • cancro Re: W Tarnowie nie był taki mocny! 17.04.07, 08:24
              Gość portalu: mac_byd napisał(a):

> Zuzlem interesuje sie od przeszło 30 lat i różne mecze widziałem. Tak więc
              > dalej to samo, trochę pokory młody człowieku!

Pierwszy raz na zużlu byłemj na meczu Falubaz - Unia Leszno w maju 1973. Trochę
              szacunku, mlodzieńcze!
              • mac_byd Re: W Tarnowie nie był taki mocny! 17.04.07, 20:38
                Pierwszy raz na stadionie Polonii byłem w 1967 roku! I tak dalej uważam, ze to
                mało istotne. Dalej to samo, troche pokory!
                • Gość: baca Re: W Tarnowie nie był taki mocny! IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.07, 21:27
                  A jo żech je baca, mom dziewindziesiont lot i tera sie licytujim!
                  • Gość: mac_byd Re: W Tarnowie nie był taki mocny! IP: 83.238.70.* 18.04.07, 00:31
                    i widziolek jak stoszek marusorz skokal w zakopanem!
                    • Gość: baca Re: W Tarnowie nie był taki mocny! IP: 83.238.144.* 18.04.07, 15:55
                      No toć.
                • cancro Re: W Tarnowie nie był taki mocny! 18.04.07, 07:31
                  > Pierwszy raz na stadionie Polonii byłem w 1967 roku!

No to musiałeś być w wieku prenatalnym. :-) Tym bardziej się dziwię, że takie
                  rzeczy wypisujesz!

> I tak dalej uważam, ze to mało istotne.

I ja uważam, ze wiek przed głupotą nie chroni. Bądź jednak uprzejmy nie
                  przyganiać od młokosów tym, których nawet na oczy nie widziałeś.

> Dalej to samo, troche pokory!

No tu jest pełna zgoda. Nie musiałeś jednak ganić autora wątku. Cieszy się
                  chłopak i według mnie są do tego powody. Prześledź wpisy kibiców innych drużyn,
                  a potem solidarnie, w swoim stylu im nawkładaj. A w ogóle, to nic więcej nie mam
                  już na ten temat do powiedzenia. Pozdrawiam!
      • gracz_nr_1 Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) 16.04.07, 21:32
        To w Piernikowoie maja zalobe :-)
        • Gość: Szrek Re: Mistrz jest bardzo mocny ))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:17
          Nie w tym rzecz "ile kto widział" czy "ile kto przeżył", ale ile z tego
          wszystkiego zdołał zrozumieć. Także panowie pora zmienić oręż
      • arius5 Mistrz bedzie mocniejszy, jak wroci Ulamek. 17.04.07, 23:19
        A to juz niedlugo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka