Gość: J23 IP: 87.239.194.* 02.02.09, 18:50 1Siódmiak=30metrów 1Wenta=15sekund Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicia Stec: Wenta, guru opętany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 19:27 Trafiły nam sie brylanty - i trener ,i chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proud :)) Re: Stec: Wenta, guru opętany IP: *.klc.vectranet.pl 02.02.09, 19:35 Oj tak ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco62 Stec: Wenta, guru opętany IP: *.chello.pl 02.02.09, 20:04 Nie wiem co Pan chce od człowieka który dla Polskiego sportu w ciągu ostatnich lat cos zrobił. O opentaniu można mówić w stosunku do wszystkich trenerów, może poza szachami czy brydżem. Nie widziałem wulgarnych wyzwisk i słów rzucanych na wiatr przez Pana Wentę. Jedynie co mogło tego trenera wprowadzić w stan zakłopotania i wyprowadzić z równowagi to głupkowate pytania dzienikarzy. I tu zachował się przyzwoicie. Nie wiem czy zachowanie trenera Niemiec było normalne. Z powodu przeziębienie i urlopu ogladam przywitanie ekipy po powrocie do kraju i co....żenada.... Panowie Dziennikarze. Jak mozna po kilka razy odpowiadać na te same płaskie , płytkie i durne pytania????? Niestety dziennikarze nie dostroili się do gry Polaskiej Drużyny i to nie pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Stec: Wenta, guru opętany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 21:20 Ciekawi mnie jaką maturę zdawałeś - starą czy nową ,bo z rozumienia tekstu leżysz . Czy naprawdę nie widzisz ,ze to pochwała trenera Wenty ? Moze nawet uwielbienie i podziw ,ale to juz sam autor musiałby sie wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
berserc Re: Stec: Wenta, guru opętany 02.02.09, 21:20 Weź na luz! Czy tylko ja widzę, że artykuł jest pochwałą Wenty? Opętany piłką, wygrywaniem pozytywny wariat. Proste. Wczoraj czytałem, ze Wenta kiedyś wylał wodę na głowę jakiegoś sędziego jeszcze jako zawodnik. Czy to nie wariactwo? Tak na pewno! Został za to słusznie ukarany. Ale teraz na szczęście dorósł. Jest fantastycznym trenerem i mam nadzieję, że będzie jeszcze długo, że nie zostanie pochłonięty przez polskie piekiełko przy najbliższej okazji. I mam nadzieję, że zawsze będzie opętany... miłością do piłki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Stec: Wenta, guru opętany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 21:42 No ja tez ,ale jak zgodnie ,o tej samej godzinie sie wpisalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Znowu dorabiana teoria chłopaków z GW. 02.02.09, 20:13 "...choć całą wieczność edukowali się i zbierali doświadczenia za granicą...", tak Rafał Stec o Wencie i Niemczyku. Wychodzi na to, że to nie Niemczyk uczył siatkówki Niemców tylko Niemcy uczyli siatkówki Niemczyka. Niedługo dowiemy się, że Górski i Gmoch nauczyli się trenerki w Grecji. Co się stanie, jaką nową teorię wymyślą Stec, Błoński Wołowski et consortes, gdy jakiś sukces zdobędzie drużyna trenowana przez trenera z Polski bez stażu za granicą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAH Re: Stec: Wenta, guru opętany IP: *.chello.pl 02.02.09, 20:26 1 buncol = 1,50 m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon Stec: Wenta, guru opętany IP: *.chello.pl 02.02.09, 21:01 Artykol bez ladu i o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morton Re: Stec: Wenta, guru opętany IP: 88.199.111.* 02.02.09, 21:30 bez ładu i o niczym jest twoje imię i nazwisko, bez względu na to jak toto brzmi...l Odpowiedz Link Zgłoś
cyjanekwrc Stec: Wenta, guru opętany 02.02.09, 21:39 ale maja do tego zdrowe podejscie. w meczu o 3 miejsce, gdy wynik byl juz roztrzygniety, a Wenta mimo tego wrzeszczal na nich podczas timeoutu, jeden z zawodnikow (chyba Jurasik) wytarl mu w tym momencie czolo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Stec: Wenta, guru opętany IP: *.acn.waw.pl 02.02.09, 22:18 Tak, tak, to było rewelacyjne ;-). Jurasik robił za żartownisia ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh stec bredzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 22:13 on jest zza buga i se bredzi, skumał się z żydami i mu się wydaje, że jest wporzo gość, jrhrkj Odpowiedz Link Zgłoś
gratombowski Stec: Wenta, guru opętany 02.02.09, 22:14 Treść artykułu odbieram jak najbardziej pozytywnie. Wenta poza boiskiem i halą treningową kumpel i przyjaciel. W czasie treningów do bólu wymagający tyran w pozytywnym znaczeniu, podczas meczu bez względu na jego wagę - "pozytywny wariat" wierzący w możliwości i umiejętności tych, z którymi pracuje; wyzwalający wszystkie rezerwy drzemiące w chłopakach. Ot i mamy wzór trenera. Co poniektórym Wenta pochodzący z jakiegoś tam "zapyziałego Tczewa" zdaje sie być przysłowiową ością w gardle bo razem z chłopakami zrobił coś, co dotąd nie udało się żadnemu polskiemu trenerowi w grach zespołowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Stec: Wenta, guru opętany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:29 wyjątkowo zgodzę się z p. Stecem, wydaje się że utrafił w sedno, tak pozytywnie zakręconego Trenera, który tak szczerze to okazuje, mało kiedy mozna zobaczyć, uśmiałam się z miny Wenty, kiedy musiał wyjść do mikrofonu na Torwarze, od razu widać było,że lepiej czułby się na boisku :)) a chłopaki to juz nogami przebierali zadowoleni,że to Damian musiał coś gadać, trafiło na tego, który uwielbia mówić, ha ha Odpowiedz Link Zgłoś