orson_49 12.03.09, 20:02 jak sprawdzic swoja pare w turnieju. bo tak szukac to mozna sie zajezdzic. jest moze gdzies podane ze twoja drozyna gra z tą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackstars Re: puchar wygraj lige 12.03.09, 20:58 no wkońcu rusza puchar i szybka piłka czyli kolejne emocje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1963 Re: puchar wygraj lige 13.03.09, 12:43 Witam! Naciśnij razem klawisze "Ctrl" i "F" . Na dole Twojego monitora na pasku wpisz nazwę klubu Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: puchar wygraj lige 14.03.09, 12:24 Sprawdzajac swoj wynik, zauwazylem ciekawe starcie w parze 619 ;) GOLEO & BLACK vs kawi16 -5 : -4 Ciekawe, czy na koniec wygra mniejszy minus ;D Odpowiedz Link Zgłoś
blackstars Re: puchar wygraj lige 14.03.09, 14:51 Mam nadzieje ,że ta z większym minusem....bo jest to jedna z moich 8 która uczestniczy w pucharze wygraj lige :} :} :} Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: puchar wygraj lige 14.03.09, 17:01 Nie moze wygrac druzyna z wiekszym minusem, bo -20 to gorszy wynik niz -10 i starcie wygra -10 ;). Chyba ze chodzilo Ci o ta, ktora teraz ma wiekszy minus, a po kolejce bedzie miala lepszy wynik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackstars Re: puchar wygraj lige 14.03.09, 22:33 pewnie ,że chodziło mi o to ,że moja drużyna po wszystkich meczach będzie miała więcej punktów i na to licze ,jak narazie jest dobrze :} Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: puchar wygraj lige 15.03.09, 00:14 a ja i tak jestem zdania ze powinna zostac stworzona drabinka...Bo na dobra sprawe przez losowanie moga trafic na siebie najsilniejsi prezesi...A drabinka bylaby najuczciwszym rozwiazaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: puchar wygraj lige 15.03.09, 00:14 i za pewne moj post z propozycja jak wiele innych zostanie usuniety. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: puchar wygraj lige 15.03.09, 08:46 Dzieki losowaniu paru hurtownikow trafilo na siebie, a dokladniej w paru przypadkach widac ze druzyny jednego hurtownika walcza miedzy soba w tej rundze :). Oczywiscie ze NIE powinno byc drabinki, bo gdyby w normalnych rozgrywkach byla drabinka, to szans nie miala by Stal Sanok, albo Zaglebie Lubin a do PUEFA trafiala by zawsze jednak z 4 druzyn czolowki tabeli. W lidze jest drabinka (klasyfikacja generalna), a tutaj dobrze ze decyduje losowanie, by inni przy szczesciu tez mieli szanse na zwyciestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: puchar wygraj lige 15.03.09, 10:05 ale co znaczy szczescie ?? trzeba miec umiejetnosci a nie szczescie nie gramy w totka tylko w managera. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: puchar wygraj lige 15.03.09, 22:14 Tak, a najcenniejsza umiejetnosc to klepanie w klawiature w celu stworzenia jak najwiekszej ilosci druzyn :). Moze akurat ktoras z kilkudziesieciu, czy kilkuset zalapie sie do czolowki i bedzie miala lepsza pozycje w drabince. Poza tym jesli licza sie umiejetnosci, to po co drabinka? Niech w kazdej parze prezes sie wykaze ze jest lepszy od przeciwnika ktorego dostal, a nie liczy na slabszego w drabince i szczesliwe zwyciestwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 najnizszy wynik w meczu pucharowym? 15.03.09, 22:17 Ciekawe, w ktorym meczu padl najnizszy wynik. Narazie zauwazylem w parze 630: Sasolka31 - LUBIE PIFFFO wynik 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: najnizszy wynik w meczu pucharowym? 16.03.09, 00:47 a moje 2 teamy z 3ech przegraly po 1 pkt...troche to irytuje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
brazyliana Re: najnizszy wynik w meczu pucharowym? 16.03.09, 09:43 Wygrana największą różnicą punktów 8:58 para nr 323. "Dziwna liczbowa" wygrana 66:44 prawa nr 660 Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: najnizszy wynik w meczu pucharowym? 16.03.09, 17:50 chcialo ci sie to wszystko analizowac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
brazyliana Re: najnizszy wynik w meczu pucharowym? 16.03.09, 18:51 Nudziłem się trochę w pracy, a to takie ciekawostki. Odpowiedz Link Zgłoś
brazyliana Re: najnizszy wynik w meczu pucharowym? 16.03.09, 09:21 Najniższy wynik 9:9 w parzez nr 164. Najwyższy wynik 57:57 w parzez nr 621. Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: puchar wygraj lige 16.03.09, 00:49 Swoja droga uwazam ze do pucharow i tych zabaw nie powinny byc liczone odjemne pkt za transfery... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: puchar wygraj lige 16.03.09, 19:08 I co jeszcze? :) Najpierw proponujesz drabinke, zeby forowa prezesow ktorzy znaja sie na pilce, zbudowali dobre druzyny i sa w czolowce tabeli, a teraz sie martwisz o minusy za transfery? Przeciez jak ktos jest dobrym menadzerem, to nie potrzebuje az tylu transferow zeby minus iles punktow robilo mu wielka roznice, bo zrobi gora 2-3 zmiany i bedzie mial dobry wynik kolejki :). Jak ktos jest kiepskim menadzerem, to co kolejke zrobi 11 transferow i pozniej faktycznie problemem sa punkty minusowe :) Zgodze sie jednak, ze porazka kilkoma punktami jest irytujaca, zwlaszcza gdy np postawiles na Gornika, ktorego zawodnicy dodatkowe punkty stracili w 90 minucie. Mialem taka sytuacje w zeszlorocznym WLZ, gdzie postawilem na slabszego kapitana i przegralem nagrode kolejki roznica 2 punktow :) Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: puchar wygraj lige 17.03.09, 10:11 Nie proponuje a jedynie glosno mysle i sie zastanawiam...Plusy drabinki sa takie ze wiedzielibysmy co nas czeka...A losowanie to jednak wiele zalezy od szczescia. A co do porazek 1-2 pkt no coz...Zycie :) Aczkolwiek szkoda ;] Choc chyba najbardziej irytujaca porazka jest porazka po remisie czyli popzniejsze zgloszenie :D Odpowiedz Link Zgłoś