Dodaj do ulubionych

basen wesolandia

IP: 194.181.97.* 04.11.10, 14:35
Witam,
Mam pytanie , co sądzicie o basenie Wesolandia? Warto? I jak z suszeniem włosów, czy jest to poza płatna strefą? Jeśli nie, to czy są jakieś kontakty z których można skorzystać poza płatną streefą i podłączyć swoja suszarke?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: basen wesolandia IP: 109.243.204.* 04.11.10, 21:41
      Ja bardzo lubię Wesolandię, myślę, że warto, czysto jest i fajnie.
      Włosy suszy się w płatnej strefie, ale jak wychodzisz z szatni możesz od razu podejść do kasy, poprosić o zatrzymanie czasu i dopiero później, w tej płatnej strefie, wysuszyć włosy, już "za darmo" :)
      • Gość: autor portalu Re: basen wesolandia IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 16:41
        dokładnie
    • Gość: loka Re: basen wesolandia IP: 194.181.97.* 05.11.10, 09:37
      a czy jest mozliwość podłączenia własnej suszarki do kontaktu, juz poza ta strefą płatną?
      • Gość: ejbdieol Re: basen wesolandia IP: *.centertel.pl 10.11.10, 09:16
        Z czym masz problem?

wychodzisz z szatni i tam są suszarki obok można na czytniku zatrzymać czas i tyle.
        Sam basen polecam natomiast nie byłem jeszcze w aninie - ktoś ma jakieś pierwsze opinie?

pzdr
        • Gość: pływak Re: basen wesolandia IP: 93.91.208.* 10.11.10, 10:42
          z basenem jest taki problem że jest bardzo dużo ludzi chętnych do pływania a tory tylko 4 i czasem wychodzi na to że pływa sobie 10 osób na jednym torze...
          • Gość: looker Re: basen wesolandia IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 21:15
            w aninie jest taniej i jest więcej torów ale szkoda że się tam bardziej nie postarali. Za zapięcia czytników na rękę ktoś powinien siedzieć ! :]
            • Gość: atka Re: basen wesolandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 20:46
              Nie wiem co Pan ma do zapięć, normalne, jak wszędzie...
          • grzegorz_s_g Re: basen wesolandia 31.07.11, 19:28
            Do Rembertowa dojść stosunkowo blisko (pływalnia AON przy Czerwonych Beretów), jest jeszcze grochowski ,,Szuwarek'' przy Kwatery Głównej.
    • Gość: mieszkaniec Re: basen wesolandia- drożyzna - zdzierstwo IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 15:09
      nie polecam bardzo drogi basen, proponuję pojechać kawałek dalej do józefowa - godzina kosztuje połowę taniej!
    • Gość: piotr Re: basen wesolandia IP: *.multimedia.pl 22.02.11, 11:40
      Tłok, chlor, drogo. Basen z czterema torami to jakiś żart. A jeszcze jak maja tam zajęcia panie z aerobiku to masz do dyspozycji dwa tory - tab było wczoraj. Ale jak wchodzisz to nikt nie poinformuje cię że dziś jest aerobik i są tylko dwa tory.
      • Gość: Aga Re: basen wesolandia IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 11:53
        Bezsensownie drogo, woda w małym basenie i brodziku niedogrzewana, jednym słowem "chała z boczkiem" - zdecydowanie polecam Józefów; ceny prawie o 50% niższe i lokalizacja nie tak przy samej szosie... w Aninie jeszcze nie byłam
        • Gość: menia Re: basen wesolandia IP: *.183.245.232.dsl.dynamic.t-mobile.pl 10.09.13, 13:04
          Nie polecam Anina,brak brodzika dla dzieci,mało miejsca,tłok.Na tym basenie miał miejsce wypadek,dziewczynka uderzyła drugą sprzętem należącym do nauki pływania.Sprawę zatuszowano,a poszkodowana leczy się na własny koszt.Oczywiście kierownictwo nie ma sobie nic do zarzucenia.
      • Gość: sandra Re: basen wesolandia IP: *.grudziadz.mm.pl 29.04.12, 13:17
        Tragedia, tragedia i jeszcze raz tragedia! Wejście z pięćdziesięcioosobową grupą, zresztą wcześniej zarezerwowaną, a tu trzy tory zajęte na jakieś nauki pływania (pozostał nam jeden do dyspozycji z całą resztą innych użytkowników). Zupełnie niepoważnie i nieprofesjonalnie! Reszta tzw. aquaparku też zresztą nie rzuca na kolana. Dzieci, które rok temu były w sopockim aquaparku, po prostu wyśmiały ten obiekt. Żenada!!!!!
        • Gość: Wojtek Re: basen wesolandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 13:33
          W Rembertowie jest 4 X taniej , luźniej a przede wszystkim CZYŚCIEJ !!!
    • Gość: FELIX Re: basen wesolandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 15:01
      BARDZO DOROGO SUSZENIE W PŁATNEJ STREFIE NIE POLECAM BASENU
      • Gość: blue Re: basen wesolandia IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.12, 17:20
        Wszędzie jest suszenie w strefie płatnej, to chyba normalne, zużywasz prąd za który ktoś musi zapłacić....dlaczego suszenie miałoby być gdzie indziej?
    • Gość: mieszkanka Wesołej Re: basen wesolandia IP: *.mofnet.gov.pl 22.03.12, 14:55
      Czasem chodzę, bo mam blisko, ale z wielką niechęcią. To chyba jakiś żart, że ten basen nazywa sam siebie aquaparkiem.
      Basen mały - ma tylko 4 tory, często zajęte. Basen z rwącą rzeką też malutki i b.płytki, chyba tylko dla dzieci. Popływać tam, czy porzucać piłką, nie ma jak (w przeciwieństwie np. do OSIR na Żoliborzu).
      Najbardziej denerwuje mnie, że przy prysznicach nie ma koszyków do położenia szamponu czy kostiumu (o kotarach to już tylko można pomarzyć - wiem, że często ich nie ma na basenach, ale np. na wspomnianym Żoliborzu, są). A czy to taki wielki problem powiesić koszyki?
      Szczytem zdzierstwa jest pobieranie opłat za parking. Rozumiem, że gdyby ten basen był gdzieś w Centrum, to można by pobierać opłaty, żeby ludzie na cały dzień tam nie stawali, ale na krańcu miasta, gdzie wiadomo, przychodzą tylko ludzie na tenże basen, a i tak płacą bardzo dużo - 20 zł za godzinę (i nie ma możliwości wykupienia 0,5 godz), pobieranie jeszcze opłaty za parking jest, moim zdaniem, bezczelne.
      Zjeżdżalnia bardzo słaba - łączenia zjeżdżalni ocierają plecy (a przecież mat nie ma), do tego zjeżdża się bardzo wolno.
      Jednym słowem - nie polecam.
      • Gość: gość Re: basen wesolandia IP: *.static.qsc.de 27.03.12, 09:30
        Uwaga o parkingu jak najabardziej trafiona. Poza tym "rwąca rzeka" włączana jest chyba okazjonalnie bo nam udało się w niej popływać raz na kilka wejść. Basen fajny, czysty jednak bez fajerwerków. A z Aquaparkiem jedyne co ma wspólne to H2O :-).
      • Gość: gośc basenu Re: basen wesolandia IP: *.30.234.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.11.12, 08:52
        TYLKO 3 zł za godz a nie 20
    • Gość: ala Re: basen wesolandia IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.13, 09:46
      Najdrożej to wyjdzie w Józefowie. 45 minut ok, ale dłużej to już słono liczą, a dzieci chcą być dwie godziny:( Nie pozwolili po 45 min wykupić następnych 45, chyba, że się wyjdzie i ubierze!!!
    • Gość: mieszkaniec Re: basen wesolandia IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.13, 15:34
      za drogo, parking płatny - DNO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka