Gość: agentka IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 21:25 kochani! moglibyscie sie zachowywac troche ciszej? tak glosno gadacie, ze spac nie moge naprawde, prosze o troche ciszy ciiiii ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miłośnik Re: halas IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 23:32 Nie obwiniaj nas - to mewy tak typią (białe...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: halas IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 13:25 aha, no to wszystko jasne wiem ze raczej nic juz z tego nie pojmuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: halas IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 17:32 Zaraz, zaraz ale dlaczego? To proste jak drut od sprężyny rezonansie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłosnik Re: halas IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 17:34 A raczej - nerwy tupią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: halas IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 17:36 No chyba że tupiom i jednak mewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: halas IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 17:38 No ale skąd wiadomo że mewy? Nobo jesteśmy nad wodą (kto nie wierzy niech przejdzie sucha nogą osiedle dzisiaj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: halas IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:14 > No ale skąd wiadomo że mewy? > > Nobo jesteśmy nad wodą (kto nie wierzy niech przejdzie > sucha nogą osiedle dzisiaj) monolog czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: halas IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 11:57 Gość portalu: agentka napisał(a): > monolog czy jak? czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: halas IP: *.we.client2.attbi.com 23.01.03, 17:47 Tup-tup!! Jestem tu ale bardzo cichutko!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: halas IP: *.we.client2.attbi.com 29.01.03, 23:21 No to zaczynamy !! Z przytupem!! Aby obudzic agentke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: halas IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 17:13 > No to zaczynamy !! Z przytupem!! Aby obudzic agentke!!! nie, nie budzcie mnie prosze, ja tak pilnie pracuje troche odpoczynku mi sie nalezy. poza tym mlode osoby powinny duuuuuzo spac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: halas IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 12:01 Gość portalu: agentka napisał(a): > poza tym mlode osoby powinny duuuuuzo spac;)) Jako niereformowalny seksmaniak przypomne kawal z broda: - O której godzinie panienki z dobrych domów powinnych kłaść się do łóżka? - Najpóźniej o 20.30 by przed 22.00 zdążyć do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: halas IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 10:50 > Jako niereformowalny seksmaniak przypomne kawal z broda: > > - O której godzinie panienki z dobrych domów powinnych > kłaść się do łóżka? > > - Najpóźniej o 20.30 by przed 22.00 zdążyć do domu. ja tam nigdzie nie musze sie spieszyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chokai Re: halas IP: *.stacje.agora.pl 05.02.03, 21:57 Gość portalu: agentka napisał(a): > > - Najpóźniej o 20.30 by przed 22.00 zdążyć do domu. > > ja tam nigdzie nie musze sie spieszyc;) Kolega pisał o panienkach z dobrych domów :P, proszę trzymać się wątku ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: halas IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 13:05 > Kolega pisał o panienkach z dobrych domów :P, proszę trzymać się wątku ;> jaknajbardziej trzymam sie watku;) i jaknajbardziej jestem "panienka z dobrego domu":)))) a tak wlasciwie w/g ciebie co to oznacza? bo moze mamy rozne teorie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
szalawila Tup,tup,tup...ziuuuuu 03.02.03, 18:16 Pośliznąłem się i leżę, pomocy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: Tup,tup,tup...ziuuuuu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 10:49 > Pośliznąłem się i leżę, pomocy:)))))))) ktos tobie juz pomogl, czy nadal lezysz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
szalawila Re: Tup,tup,tup...ziuuuuu 05.02.03, 11:05 Ty pierwsza podałaś mi rękę, dziękuję:)))))Wybawczyni:))))) Wiele osób przechodziło, wszystko co zrobili to popukali się w czoło;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: Tup,tup,tup...ziuuuuu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 13:07 szalawila napisał: > Ty pierwsza podałaś mi rękę, dziękuję:)))))Wybawczyni:))))) > Wiele osób przechodziło, wszystko co zrobili to popukali się w czoło;))) > wszystkie kosci cale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: halas IP: *.we.client2.attbi.com 06.02.03, 18:32 Budzmy sie lepiej wszyscy !! W ciagu nastepnych 48 godz. moze byc duze bum-bum na calym swiecie, lepiej byc nie zaspanym . A czy jestescie zasypani??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: halas IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 04:45 Gość portalu: kluba1 napisał(a): >A czy jestescie zasypani??? gory sniegu pod parapet dochodza... i, heh, dalej sypie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś