Dodaj do ulubionych

Poradźcie Wózek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 22:23
Czy ktoś posiada Wózek Jupiter Coneco. Chcę kupić taki i nie wiem czy
sprawdzi się po tych naszych drogach.
Obserwuj wątek
    • Gość: to ja Re: Poradźcie Wózek IP: *.121.225.195.static.bait.pl 22.04.07, 23:31
      My mamy Bebeconfort Tracker - na duzych, dmuchanych kolach. Dwa razy zlapalismy
      gume:), oponki juz nieco lysawe, ale po lesie idzie jak czolg:) Nie znam tego
      modelu, o ktory pytasz - ale to co jest potrzebne do lasu to wlasnie spore,
      dmuchane kola i spory przeswit, tak aby kosz nie zaczepial o pienki i wystajce
      korzenie.
      • Gość: mloda mama Re: Poradźcie Wózek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 13:11
        My mamy dwa wozki-gleboki taki dwa w jednym oraz spacerowke CONECO.Spacerowki
        nie uzywam,bo na te drogi sie nie nadaje(ach te wertepy!!!)jezdzimy tym dwa w
        jednym,na dmuchanych kolach i jestem bardzo zadowolona.Na snieg i na te doly
        sprawdza sie :-) Bqardzo wazne sa pompowane kolka,bo na litych daleko nie
        zajedziesz.
    • Gość: Agat Re: Poradźcie Wózek IP: *.r.kbt.pl 23.04.07, 19:35
      Potwierdzam, tylko duże dmuchane koła!
      • Gość: maciek Re: Poradźcie Wózek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 15:37
        a co powiecie na wózek Implast Driver??to jest wózek 3 kołowy i z przodu ma
        podwojne kółkoo...
        bo sie zastanawiam nad nim??
        pozdrawiam
        maciek
        • Gość: tata Re: Poradźcie Wózek IP: 193.111.166.* 27.04.07, 08:27
          Na nasze wesołowskie piachy i korzenie trójkołowiec to kicha. Tylko i wyłącznie
          na czterech, dużych i pompowanych.
          • Gość: madziam Re: Poradźcie Wózek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:30
            Popieram
            • Gość: G Re: Poradźcie Wózek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:36
              Tu sa same wertepy, a na wertepy najl;epsze sa dmuchane i jak najwieksze
              kola.No chyba ,ze lane kola beda z ...napedem ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka