71sonia 05.09.07, 12:31 poszukuję TANIEGO i solidnego wykonawcy szaf wnękowych. Może ktoś zna kogoś godnego polecenia bo już mi ręce oapdają ile sobie poszczególni wykonawcy życzą za parę listewek i półek:( Proszę o pomoc!!! Dziękuję z góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leag1 Re: szafa wnękowa IP: 193.111.166.* 06.09.07, 10:38 tani i solidny gosc, robi szafy w systemie indeco (chyba) polecam. szczegoly podam mailem nowachata@o2.pl. a przy okazji ja poszukuje kogos solidnego do przeprowadzenia remontu, moze mozesz kogos polecic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
madaska Re: szafa wnękowa 06.09.07, 14:43 właśnie miałam tak zatytułowac kolejny wątek, a tu proszę - też ktos poszukuje kogoś do wykonania szafy pod zabudowę:) poprosze o namiary. z góry dziękuję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leag1 Re: szafa wnękowa 06.09.07, 15:13 starm sie nie podawac takich informacji na forum - podam je mailem wszystkim zainteresowanym - prosze wyslac maila na adres nowachata@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
madaska Re: szafa wnękowa 06.09.07, 22:14 rozumiem, dlatego tez proszę o wysłanie informacji na priv gazety. z góry dziękuję. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leag1 Re: szafa wnękowa 07.09.07, 11:44 wysłałam. prosze dac znac czy mail dotarł. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: szafa wnękowa 03.10.07, 00:25 i ja poprosze o namiary na mail gazetowy inkaa5@gazeta.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
madaska Re: szafa wnękowa 03.10.07, 21:27 a u mnie już szafa stoi, i właśnie od tego pana. fachowa robota i miła obsługa w rozsądnej cenie. zdecydowanie polecam. wyślę namiary jutro, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
71sonia Re: szafa wnękowa 04.10.07, 11:04 a my zdecydowaliśmy się na wersję otwieraną, zamówiliśmy na wymiar płyty w hebanie. szafa jest piękna i tania (3m x 2,40m x 0,55m = ok.2000zł). mam tylko kłopot z firmą HEBAN - przestrzegam, zamówiliśmy drzwi wg naszych pomiarów do własnego montażu i wszystko było ok, zamówienie przyjęte, wykonane tylko panu na stolarni przestawiły się w jednym skrzydle cyferki i zamiast 186cm przyciął 168cm. na naszą reklamację w biurze usłyszeliśmy - "nie musimy pomagać klientowi". chwila, chwilunia, zamówinie przyjęte do realizacji jest chyba zobowiązaniem się wykonawcy do wykonania pracy zgodnie z instrukcją klienta. nie odpuszczę tej sprawy, niby jedne drzwi, koszt ok 150zł ale firma powinna odpowiadać za wykonastwo. Odpowiedz Link Zgłoś